Įkraunama...
Įkraunama...

Cezario pjūvis

Niki, aciu uz issamu atsakyma smile.gif
Tai kaip supratau, naturaliai gimdyti pavojinga butu, taciau isnesioti ir vel su cezario pagalba pagimdyti yra imanoma. g.gif
Ta rizika tik naturalaus gimdymo atveju?
Nu baisiai ta tavo gydytoja pasake unsure.gif

QUOTE(*Niki* @ 2008 04 14, 22:45)
Sicily, galima sakyti, vienintelė ir pavojingiausia (mirtina) komplikacija po cezario pjūvio gimdant natūraliai (kai praėję nedaug laiko, t.y. mažiau kaip 2 m.) yra rando nesuaugimas (išsiskyrimas), galintis sukelti grėsmę mamai ir vaisiui. Man daktarė tiesiai pasakė, t.y. paklausė, ar aš ką,  - noriu mirti?  unsure.gif
Kol kas dėl buvusio rando man nieko nesakė, netyrė; šiaip jau yra daromi du tyrimai :

Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2008 04 15, 00:54)

Tai kaip supratau, naturaliai gimdyti pavojinga butu, taciau isnesioti ir vel su cezario pagalba pagimdyti yra imanoma.  g.gif
Ta rizika tik naturalaus gimdymo atveju?

Nebūtinai - mano antras pastojimas buvo nepraėjus metams po pirmo cezario ir randas nėštumo paskutinėm dienom išsiskyrė.......
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 04 15, 12:23)
Nebūtinai - mano antras pastojimas buvo nepraėjus metams po pirmo cezario  ir randas nėštumo paskutinėm dienom išsiskyrė.......

Supratau unsure.gif Na kuo toliau, tuo man aiskiau, kad geriau metus palaukti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2008 04 15, 15:38)
Supratau  unsure.gif  Na kuo toliau, tuo man aiskiau, kad geriau metus palaukti...  g.gif

nu bet ir pašėlus esi bigsmile.gif atsigauk nors truputį, mažiuką paaugink. Nebent jau labai greitai biologinis laikrodis tiksi.
Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 04 15, 15:23)
Nebūtinai - mano antras pastojimas buvo nepraėjus metams po pirmo cezario  ir randas nėštumo paskutinėm dienom išsiskyrė.......

išsiskyrė? ir kas tada? praradai? bet juk paskutinėm nėštumo dienom...
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2008 04 24, 18:21)
išsiskyrė? ir kas tada? praradai? bet juk paskutinėm nėštumo dienom...

Praradau po 2 dienų. Su rando plyšimu tai visai nesusiję....... SKMS verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Miglė Vakarėlė @ 2008 04 11, 23:04)
Gali būti dėl vaiko padėties (skersas) arba dėl placentos pirmeigos.. O gal.. operavo turkai, kuriu JK dabar gausybė. Jiems svarbiau - patogumas, o ne moteris ir vaikas. Deja.

aš mačiau cezario randą, praėjus gal 30 metų. Tai kaip sakot - nuo bambos į apačią. Ir tada pilvas atrodo taip "parauktas", kaip prabangi portjera bigsmile.gif sorry, bet man taip atrodė...
gydytojas sakė, kad pasitaiko, jog pjauna ir dabar taip, kai labai labai extra atvejis būna. Visais kitais atvejais - jau lygiagrečiai pilvo raukšlei arba per ją.
Na, kai pjaus, paklausinėsiu apie "stilių" laugh.gif.. o ką ten veikt daugiau, kai kojas "atima"... liežuvis dar lieka tabaluot mirksiukas.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 04 25, 16:27)
Praradau po 2 dienų. Su rando plyšimu tai visai nesusiję....... SKMS  verysad.gif  .

liūdnai čia gavos... užjaučiu. verysad.gif
Atsakyti
sveikutes, mano seseriai dare cezari pries para, kaip pamaciau ja po visko, labai liudna pasidare... mano mazoji, varksiuke... per kiek dieneliu jau pasidaro langviau, bent jau vaiksiot leidzia, valgyt? taip graudu ziuret verysad.gif guli pazialiavus net...
Atsakyti
QUOTE(kristegri @ 2008 04 26, 15:25)
sveikutes, mano seseriai dare cezari pries para, kaip pamaciau ja po visko, labai liudna pasidare... mano mazoji, varksiuke... per kiek dieneliu jau pasidaro langviau, bent jau vaiksiot leidzia, valgyt? taip graudu ziuret verysad.gif  guli pazialiavus net...

tai normalu, juk po naturalaus gimdymo irgi guli ir pazaliave ir suprakaitave, ir paeiti negali.... Po keliu dienu bus viskas ok bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 04 26, 17:01)
tai normalu, juk po naturalaus gimdymo irgi guli ir pazaliave ir suprakaitave, ir paeiti negali.... Po keliu dienu bus viskas ok  bigsmile.gif

nu zinau, as po gimdymo, tai kaip cia pasakius, ne vadnom glazu, kaip niekur nieko buvau mirksiukas.gif straksejau kaip reikalas! o pienas kada gamintis pradeda po cezario nes ligoninei pasake, kad veliau negu gimdant naturaliai...?
Atsakyti
QUOTE(kristegri @ 2008 04 26, 20:29)
nu zinau, as po gimdymo, tai kaip cia pasakius, ne vadnom glazu, kaip niekur nieko buvau mirksiukas.gif  straksejau kaip reikalas! o pienas kada gamintis pradeda po cezario nes ligoninei pasake, kad veliau negu gimdant naturaliai...?

Taip veliau. Man pienas atsirado apie 5-6 diena, nors priespienio buvo is karto. Mazius buvo man ant pilvo uzdetas keleta minuciu po operacijos ir iskarto zinde. jam tas pirmas dienas ziauriai truko pieno... teko primaitinti (bet ne is buteliuko o per vamzdeli), nes neteko 500g svorio. Bet uz tai dabar pienas liejasi ciurkslem lotuliukas.gif Svarbu iskesti ta laikotarpi, duoti kudikiui zisti kuo dazniau, nors ir kas pusvalandi, tada pieno gamyba uzsives. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2008 04 27, 13:47)
Taip veliau. Man pienas atsirado apie 5-6 diena, nors priespienio buvo is karto. Mazius buvo man ant pilvo uzdetas keleta minuciu po operacijos ir iskarto zinde. jam tas pirmas dienas ziauriai truko pieno... teko primaitinti (bet ne is buteliuko o per vamzdeli), nes neteko 500g svorio. Bet uz tai dabar pienas liejasi ciurkslem  lotuliukas.gif Svarbu iskesti ta laikotarpi, duoti kudikiui zisti kuo dazniau, nors ir kas pusvalandi, tada pieno gamyba uzsives.  smile.gif

aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2008 04 27, 12:47)
Taip veliau. Man pienas atsirado apie 5-6 diena, nors priespienio buvo is karto. Mazius buvo man ant pilvo uzdetas keleta minuciu po operacijos ir iskarto zinde. jam tas pirmas dienas ziauriai truko pieno... teko primaitinti (bet ne is buteliuko o per vamzdeli), nes neteko 500g svorio. Bet uz tai dabar pienas liejasi ciurkslem  lotuliukas.gif Svarbu iskesti ta laikotarpi, duoti kudikiui zisti kuo dazniau, nors ir kas pusvalandi, tada pieno gamyba uzsives.  smile.gif

Mamos, nesekit pasakų! mirksiukas.gif Man po cezario buvo pienuko iškart! T.y. priešpienio. O pienukas atsirado jau po dienos, ir jo buvo nemažai, pakako tiek, kad jau namo grįžus tekdavo net nusitraukti pradžioje, kiek pritvinkdavo.... doh.gif

Kas vienai vienaip, tas kitai - kitaip. ax.gif Ir dėl pienuko, ir dėl atsigavimo po operacijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Niki*: 27 balandžio 2008 - 21:36