Įkraunama...
Įkraunama...

vyras skolina pinigus žmonai

gerbiamieji, ar normalu jeigu vyras už žmoną uždirba dvigubai daugiau, tačiau skolina pinigus žmonai kuri irgi dirba bet atlyginimas jos mažesnis?

situacija tokia, žmona iš atlyginimo perka maistą šeimai, pampwersus ir viską ko reikia vaikui be to ji duoda vyrui 400-500 litų komunaliniams sumoketi ir paskolai bankui iš dalies padengti. Gyvenam kaip ir visi - ne prabangoje, valgyti esam priversti kavinėse nes į namus iš darbų per toli grįžti. Mėnesio pabaigoje vis tiek pinigu pritrūksta, mano alga 1600, vyro 2500 ir dar po 1000 kartais daugiau uždirba per mėnesį iš savo versliuko, taigi tenka skolintis iki kitos algos, tai daro vyras, nes moteris mieste neturi giminių tėvų - ar artimuju, vyras skolinasi iš savo giminaičių ir vis priekaištauja žmonai, kad ji to nedaro. Išeina taip, kad pinigėlių kiekvienai dienai ji skolinasi iš vyro - jam reikia atiduoti gavus algą. Šeimos biudžetas niekada nebuvo bendras, Kaip jums ši situacija?

Ar normalu, kad pragyvenimui žmona skolinadsi iš vyro?
Atsakyti
QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 11:32)

O iš ko daugiau pasiskolinsi, jei ne iš artimiausio žmogaus?
Galite banke imti vartojamąjį kreditą, jei nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 10:32)
gerbiamieji, ar normalu jeigu vyras už žmoną uždirba dvigubai daugiau, tačiau skolina pinigus žmonai kuri irgi dirba bet atlyginimas jos mažesnis?

situacija tokia, žmona iš atlyginimo perka maistą šeimai, pampwersus ir viską ko reikia vaikui be to ji duoda vyrui 400-500 litų komunaliniams sumoketi ir paskolai bankui iš dalies padengti. Gyvenam kaip ir visi - ne prabangoje, valgyti esam priversti kavinėse nes į namus iš darbų per toli grįžti. Mėnesio pabaigoje vis tiek pinigu pritrūksta, mano alga 1600, vyro 2500 ir dar po 1000 kartais daugiau uždirba per mėnesį iš savo versliuko, taigi tenka skolintis iki kitos algos, tai daro vyras, nes moteris mieste neturi giminių tėvų - ar artimuju, vyras skolinasi iš savo giminaičių ir vis priekaištauja žmonai, kad ji to nedaro. Išeina taip, kad pinigėlių kiekvienai dienai ji skolinasi iš vyro - jam reikia atiduoti gavus algą. Šeimos biudžetas niekada nebuvo bendras, Kaip jums ši situacija?

Na dar tokios nesamones negirdejau doh.gif Isivaizduoju, sakau savo vyrui; paskolink man pinigu-pagalvotu kad isprotejau arba saipausi. O tai kaip skolina-su paskolos rasteliais, ar pas notara vedasi? O jei neturetum is ko atiduoti, na nedirbtum tarkim, tada kaip? O pampersus lodel is savo algos perki? O komunaliniams, kam duodi? Gerai gyvena tas tavo vyras. Maniskis tai sako, kad zmonos alga yra MOTERISKI pinigai, as ja leidziu tik sau, o vaikai, namai, maistai tai jau vyro rupestis...
Atsakyti

truputi susipainiojau, kas uz ka moka, tai nekomentuosiu sio momento, bet jei yra susitarimas, kad vienas mokes uz vienus dalykus, o kitas uz kitus, proporcingai abieju nuolatinems pajamoms, o likusius pinigus vartos kaip jeims norisi, tai manau,kad normalu cool.gif
o kiek dar kur kuris uzdirba tai jau keikvieno asmeninis reikalas ax.gif lygiai kaip ir kur kuris isleidzia cool.gif
Atsakyti
g.gif Tokių cirkų dar negirdėjau... tokiu atveju jis man mokėtų už visas "žmonos pareigas" nuo skalbimo iki sexo...pasiūlyk susižinoti kainas-nebereikės tau iš jo skolintis. thumbup.gif SEKMES
MANAU,KAD ŠEIMOJE PINIGAI TURI BŪTI BENDRI.
Papildyta:
QUOTE(bugen @ 2007 07 03, 12:39)
Na dar tokios nesamones negirdejau doh.gif Isivaizduoju,  sakau savo vyrui; paskolink man pinigu-pagalvotu kad isprotejau arba saipausi. O tai kaip skolina-su paskolos rasteliais, ar pas notara vedasi? O jei neturetum is ko atiduoti, na nedirbtum tarkim, tada kaip? O pampersus lodel is savo algos perki? O komunaliniams, kam duodi? Gerai gyvena tas tavo vyras. Maniskis tai sako, kad zmonos alga yra MOTERISKI pinigai, as ja leidziu tik sau, o vaikai, namai, maistai tai jau vyro rupestis...

drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loret30: 03 liepos 2007 - 10:48
QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 11:41)
truputi susipainiojau, kas uz ka moka, tai nekomentuosiu sio momento, bet jei yra susitarimas, kad vienas mokes uz vienus dalykus, o kitas uz kitus, proporcingai abieju nuolatinems pajamoms, o likusius pinigus vartos kaip jeims norisi, tai manau,kad normalu  cool.gif
o kiek dar kur kuris uzdirba tai jau keikvieno asmeninis reikalas  ax.gif  lygiai kaip ir kur kuris isleidzia  cool.gif

už paskolą bankui dėl būsto ir komunalinius mokam abu, tik vyro dalis didesnė, nes jis ir uždirba daugiau. Bendro šeimos biudžeto nėra, nes jis sako,kad tokiu būdu abu imsime iš stalčiuko ir pinigų neliks jau mėnesio viduryje. be to, jo motyvas - aš nemoku skaičiuoti, esu išlaidi, esą kodėl tik jis turi skolintis- moteris taip pat privalo tai daryti, bet mano nuomonė šiuo klausimu kitokia - visa namų buitis gula ant mano pečių, aš su mažyliu miegu naktimis jis tik vaikui gimus išėjo į kitą kambarį miegoti. Tai sakykit ar ne vyras turi išlaikyti šeimą?juolab kad savo atlyginimą leidžiu ne savo malonumams.
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2007 07 03, 11:50)
g.gif Tokių cirkų dar negirdėjau... tokiu atveju jis man mokėtų už visas "žmonos pareigas" nuo skalbimo iki sexo...

Ar žinote, kad vyro-prostituto paslaugos kainuoja brangiau nei prostitutės? Taigi dar neaišku kas kam mokėt turėtų...
Papildyta:
QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 11:50)
Tai sakykit ar ne vyras turi išlaikyti šeimą?

O kodėl vyras tą šeimą turėtų išlaikyti? Vien už tai, kad jūs miegat su vaiku? Beje kitoje temoje sakoma, kad jei motina miega su vaiku, tai reikėtų vyrui sunerimti ir ją atidžiai stebėti...
Atsakyti
QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 11:50)
1. už paskolą bankui dėl būsto ir komunalinius mokam abu, tik vyro dalis didesnė, nes jis ir uždirba daugiau.
2. Bendro šeimos biudžeto nėra, nes jis sako,kad tokiu būdu abu imsime iš stalčiuko ir pinigų neliks jau mėnesio viduryje. be to, jo motyvas - aš nemoku skaičiuoti, esu išlaidi, esą kodėl tik jis turi skolintis- moteris taip pat privalo tai daryti, bet mano nuomonė šiuo klausimu kitokia - visa namų buitis gula ant mano pečių, aš su mažyliu miegu naktimis jis tik vaikui gimus išėjo į kitą kambarį miegoti.
3. Tai sakykit ar ne vyras turi išlaikyti šeimą?
4. juolab kad savo atlyginimą leidžiu ne savo malonumams.

1. geraio, kad vyro dalis didesne- juk ir rasiau, kad islaidos turetu btui proporcingai pajamoms pasidalijamos cool.gif
2. bendras biudzetas neprivalo buti (cia aisku nuo poziurio ir susitarimo priklauso), aisku, jei jam truksta, tegu jis skolinasi, jei jums truksta tai irgi kaip ir jus turetumet skolintis g.gif
ir atitinkamai buities darbus padalinkit cool.gif juk tai inasas i seimos biudzeta natura - jam nereik namu tvarkytojos samdytis biggrin.gif
neuzfiksavau, kiek leliui laiko, bet tai kad vaikas miega su jumis man neatrodo labai svari priezastis jus islaikyti cool.gif greiciau priezastis namu ruosos darbus perskirstyti cool.gif
3. islaikyti turi abu proporcingai savo pajamoms cool.gif
4. o vyras atlyginima isleidzia savo malonumams? jei butinos islaidos padalintos proporcingai pajamoms ir jam leika malonumams, tai kodel ne? cool.gif
Atsakyti
4u.gif Turtingas žmogus-ne tas,kuris daug turi,o tas,kuriam užtenka kiek jis turi...pas mus buvo ir mažiau,ir daugiau pinigų,bet tuomet ir gyvenom pagal kišenę. g.gif Niekada nemėgom lįsti į skolas...bet čia kiekvieno asmeninis reikalas,suprantu,kad ne visada pavyksta be skolų išsiversti,tik kad skolintis iš savo vyro...tai schmoll.gif ......drįstu manyti,kad jis-materialistas.
Atsakyti
vyras skolinasi iš savo giminaičių ir vis priekaištauja žmonai, kad ji to nedaro.

Taigi nėra taip, kad vyras deda pinigus į kojinę ir vakarais perskaičiuoja... Vyras tuos pinigus turi pats SKOLINTIS. Ir jam tai nepatinka. Man taip pat nepatinka, kai reikia skolintis. Žiauriai nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 03, 12:54)
Ar žinote, kad vyro-prostituto paslaugos kainuoja brangiau nei prostitutės? Taigi dar neaišku kas kam mokėt turėtų...
Papildyta:

O kodėl vyras tą šeimą turėtų išlaikyti? Vien už tai, kad jūs miegat su vaiku? Beje kitoje temoje sakoma, kad jei motina miega su vaiku, tai reikėtų vyrui sunerimti ir ją atidžiai stebėti...

schmoll.gif ČIA JUK KALBAMA APIE ŠEIMĄ...
Atsakyti
tai mano klausimas ir buvo esminis - AR IŠ PRINCIPO TAI YRA NORMALU?

IR dar keista, kad nesuprantama ką reiškia miegoti su kūdikiu kuris naktimis prašė valgyti, ir verkė, (maitinau net metus) ir kai yra sergantis o aš ir budėti viena prie jo turiu ir dar ryte keltis į darbą, vaiką aprengti suruošti į daržą ir dar puikiai atlikit savo darbą - juk dirbu, o grižus dar ir namus tvarkyti. Tos kurios tai daro tikriausiai supranta kaip iš proto varo namų darbų rutina, o jam ir taip gerai - esą netrukdo gyventi.
Atsakyti