Įkraunama...
Įkraunama...

vyras skolina pinigus žmonai

QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 12:21)
sau jokiu brangenybių juk neperku, perku tai kas būtina
Tik štai keista man, kad gyvendami po vienu stogu lyg ir atskirus biudžetus turime - jeigu man nereikėtų mokėti už komunalines ar atiduoti dalį bankui tai ir pinigų MANO reikmėms nepritrūktų. Beje, priekaištai, kad esu išlaidi iš vyro, kuris irgi savo malonumams negaili - lyg ir negražiai skamba.

kiekvienas perkasi, ka finansai leidzia rolleyes.gif
atskiri biudzetai normalu - juk nenoretumet atsiskaitineti vyrui uz kiekvienas nusipirktas kojines g.gif juk jau dabar priekaistauja kad esat islaidi, tai kas butu, jei vyras savo pinigus tvarkyt dar duotu - taigi atsakaita ant ataskaitos turetu buti, o juk savo pinigu tvarkyt vyrui juk irgi nenoretumet atiduot, bet juk tada butu vienas bendras biudzetas bigsmile.gif
jei vyras gali sau is likusiu pinigu leisti malonumus, tai jo reikalas, jei manot, kad jusu indelis i bendras islaidas neproporcingai didelis, dalinkites is naujo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 12:29)
neapsimoka  cool.gif  palukanas skaiciuoja  cool.gif  isleisit dar daugiau  cool.gif

Na kaip pažiūrėsi smile.gif Kartais geriau sumokėt palūkanas negu prašyti paskolinti ir aiškinti vyrui kokioms asmeninėms išlaidoms tau prireikė pinigų mirksiukas.gif
Atsakyti
o vaiko kas antra nakti pasiskolinti jis nenoretu?jei jau vargais ir rupesciais dalintis draugiskai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2007 07 03, 12:43)
o vaiko kas antra nakti pasiskolinti jis nenoretu?jei jau vargais ir rupesciais dalintis draugiskai... g.gif

Jei čia man, tai rašiau apie savo asmenines išlaidas. Bendrais vargais ir rūpesčiais, bendrais vaikais ir džiaugsmais - dalinamės.
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2007 07 03, 12:43)

tema, kaip jau ir rasiau, apie pinigus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2007 07 03, 13:46)
Jei čia man, tai rašiau apie savo asmenines išlaidas. Bendrais vargais ir rūpesčiais, bendrais vaikais ir džiaugsmais - dalinamės.

cia ne jums,turbut kazka praleidau,kad taip pamanete.ziuriu,jau tema keiciasi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loret30: 03 liepos 2007 - 11:50
QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 11:47)
tema, kaip jau ir rasiau, apie pinigus  cool.gif

Tema ne apie pinigus, o apie vyrus kurie skolina pinigus nuosavom zmonom, gerai dar kad ne uz procentus
Atsakyti
QUOTE(bugen @ 2007 07 03, 12:58)
Tema ne apie pinigus, o apie vyrus kurie skolina pinigus nuosavom zmonom, gerai dar kad ne uz procentus

Atsiprašau, ką tai reiškia?
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2007 07 03, 12:59)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nejuokinkit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2007 07 03, 11:59)

Savom zmonom, vienintelem, mylimiausiom, ne svetimom zmonom
Atsakyti
norėčiau išgirsti ir tokią nuomonę - kaip manot ar vyras skolinantis pinigus savo žmonai ją gerbia, o gal - auklėja? juk jam (taip sako) skolintis visą laiką yra nemalonu.ti čia dar vienas aspektas išlenda- skolinasi jis iš savo artimu žmoniu, žmona giminaičių mieste neturi, o skolintis iš bendradarbių kažkaip nesmagu, nes kartą buvau paklausta, o ką vyras daro?
Atsakyti
QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 13:20)
norėčiau išgirsti ir tokią nuomonę -
1. kaip manot ar vyras skolinantis pinigus savo žmonai ją gerbia, o gal - auklėja? juk jam (taip sako) skolintis visą laiką yra nemalonu.
2. ti čia dar vienas aspektas išlenda- skolinasi jis iš savo artimu žmoniu, žmona giminaičių mieste neturi, o skolintis iš bendradarbių kažkaip nesmagu,
3. nes kartą buvau paklausta, o ką vyras daro?

1. neieskociau motyvu, tiesiog pasiskolinai grazinai, o kas ka kodel, nereikia taip giliai kasti (cia aisku mano nuomone) 4u.gif
2. siais laikais internetu pinigus galima pervedineti, todel giminaiciu nebuvimastame paciame mieste ne argumentas cool.gif o is giminaiciu skolintis smagu g.gif unsure.gif
3. o gal vyro irgi klausia - na kur ta tavo zmona tuos pinigus isleidzia/issvaisto, gal jam irgi nemalonu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ooo: 03 liepos 2007 - 12:26