Įkraunama...
Įkraunama...

vyras skolina pinigus žmonai

QUOTE(Medinis @ 2007 07 03, 13:02)
Taigi nėra taip, kad vyras deda pinigus į kojinę ir vakarais perskaičiuoja... Vyras tuos pinigus turi pats SKOLINTIS. Ir jam tai nepatinka. Man taip pat nepatinka, kai reikia skolintis. Žiauriai nepatinka.

doh.gif ŠIAIS LAIKAIS VYRAS GALI IR DAUGIAU UŽDIRBTI...O jeigu nenori tai ir tegu "skolinasi"o jei dar negerai tai tegu pasiskaičiuoja kiek žmonai alimentų sumomokėtų...
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2007 07 03, 12:02)
schmoll.gif ČIA JUK KALBAMA APIE ŠEIMĄ...

o tai jei seima, tai gal vyras ir zmona turetu ir vienus triusikus nesiot lotuliukas.gif
nu juk pasidalijo,kas uz ka moka, tai ir moka, kas liko, kiekvieno asmeniniai pinigai, kur nori ten leidzia, jei moteriskei neuztenka, vyras turi skolintis ir jai duoti (o atiduot pasiskolinus tai negi is savu, jei ne savo reikmem skolino), tai arba:
1) moteriske labai islaidi ir neskaiciuoja kiek isleidzia
2) arba reikia islaidas bendras persidalinti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 12:04)
1. tai mano klausimas ir buvo esminis - AR IŠ PRINCIPO TAI YRA NORMALU?

2. Tos kurios tai daro tikriausiai supranta kaip iš proto varo namų darbų rutina, o jam ir taip gerai - esą netrukdo gyventi.

1. Taip, normalu, skolas reikia gražinti.
2. Tai kame problema - kad pingų mažai, kad kar vaiką reikai prižiūrėt? Ar šiaip vyras atsibodo?
Papildyta:
QUOTE(loret30 @ 2007 07 03, 12:06)
doh.gif ŠIAIS LAIKAIS VYRAS GALI IR DAUGIAU UŽDIRBTI...O jeigu nenori tai ir tegu "skolinasi"o jei dar negerai tai tegu pasiskaičiuoja kiek žmonai alimentų sumomokėtų...

Tegu susiranda tokį, kuris daugiau uždirbs (o gal jau ir susirado).
Alimentų sumokėtų maksimum 350Lt / mėn. Ir negirdėtų bumbančios žmonos... Kartais tai verta daug daugiau.
Atsakyti
QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 12:04)
tai mano klausimas ir buvo esminis - AR IŠ PRINCIPO TAI YRA NORMALU?
IR dar keista, kad nesuprantama ką reiškia miegoti su kūdikiu kuris naktimis prašė valgyti, ir verkė, (maitinau net metus) ir kai yra sergantis o aš ir budėti viena prie jo turiu ir dar ryte keltis į darbą, vaiką aprengti suruošti į daržą ir dar puikiai atlikit savo darbą - juk dirbu, o grižus dar ir namus tvarkyti. Tos kurios tai daro tikriausiai supranta kaip iš proto varo namų darbų rutina, o jam ir taip gerai - esą netrukdo gyventi.

normalu
suprantama, bet juk tema ne apie vaiko prieziura ar buities darbu pasidalijima, o apie pinigus

QUOTE(loret30 @ 2007 07 03, 12:06)

moteris irgi gali siais laikais neblogai uzdirbti, tai reikia autorei daba morala atskaityt, mol ko tu maziau uz vyra uzdirbi kad dar turi is jo skolintis? g.gif nu cia pagal jusu logika taip gautusi g.gif
Atsakyti
Susirask kita vyra! lotuliukas.gif O jis tegu pabando vienas pagyvent, pasiskaiciuot....
Atsakyti
Gerbiami komentatoriai Aš gražinu pasiskolintus iš savo sutuoktinio pinigus, ir
sutinku, kad skolas gražinti reikia, bet ne apie tai kalba - sau jokiu brangenybių juk neperku, perku tai kas būtina higieninė kosmetika, maistas, ir kartasi koki pakankamai pigu rūbą, vyras daug išleidžia žvejybai, pasisėdėjimams su draugais kavinėse. Mes abu ne iš tų, kurie valgo tik bulves ar kruopas.

Tik štai keista man, kad gyvendami po vienu stogu lyg ir atskirus biudžetus turime - jeigu man nereikėtų mokėti už komunalines ar atiduoti dalį bankui tai ir pinigų MANO reikmėms nepritrūktų. Beje, priekaištai, kad esu išlaidi iš vyro, kuris irgi savo malonumams negaili - lyg ir negražiai skamba.
Atsakyti
O ką, visai normalu. Jeigu mano asmeninėms išlaidoms reikia nemažos sumos, tai pasiskolinu iš vyro. Nors dabar pasiėmiau vartojimo kredito kortelę, taip ramiau ir man ir vyrui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 12:21)
Tik štai keista man, kad gyvendami po vienu stogu lyg ir atskirus biudžetus turime - jeigu man nereikėtų mokėti už komunalines ar atiduoti dalį bankui tai ir pinigų MANO reikmėms nepritrūktų.

Tai ir puiku. Susėskite su vyru ir sudėliokite nuolatinius mokėjimus:
Paskola - 500Lt.
Komunaliniai - 200Lt.
Pampersai - 100Lt.
Maistas vaikui - 100Lt.
Dar kažkas - 200Lt.
viso: 1100Lt.

Dengiame bendras nuolatines išlaidas proporcingai - vyras 600Lt, jūs - 500Lt. Kiekvieno mėnesio 6 dieną tegu jis perveda pinigus į jūsų sąskaitą.
Valio, visi laimingi.
Atsakyti
o idomu? gal ir man reikia - parašyk plačiau kokia tai yra paslauga ir kiek bankui reikia atiduoti?
Papildyta:
galėsiu pampersus vaikiukui pirkti iš vyro nesiskolindama clap.gif čia aš apie tą kortelę klausiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kretaa: 03 liepos 2007 - 11:29
QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 12:28)
o idomu? gal ir man reikia - parašyk plačiau kokia tai yra paslauga ir kiek bankui reikia atiduoti?
Papildyta:
galėsiu pampersus vaikiukui pirkti iš vyro nesiskolindama clap.gif

http://www.seb.lt/lt/wcp/
->mokamosios kortelės ->kredito kortelės->visa vartojimo kredito

Bet gal geriau pirma savo reikmes peržiūrėt ir pamažint, jei po komunalinių ir banko nedaug lieka? Skolinimasis yra skolinimasis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alter ego: 03 liepos 2007 - 11:36
QUOTE(alter ego @ 2007 07 03, 12:23)
O ką, visai normalu. Jeigu mano asmeninėms išlaidoms reikia nemažos sumos, tai pasiskolinu iš vyro. Nors dabar pasiėmiau vartojimo kredito kortelę, taip ramiau ir man ir vyrui  mirksiukas.gif

Papildyta:
galėsiu pampersus vaikiukui pirkti iš vyro nesiskolindama clap.gif

neapsimoka cool.gif palukanas skaiciuoja cool.gif isleisit dar daugiau cool.gif
dar karta siulau persvarstyt isladu pasidalijima cool.gif
pvz pateike Medinis
Atsakyti
čia aš apie tą kortelę klausiu

Vilniaus banke išsiimkit Visa Revolving. Yra metinis mokestis, bet neskaičiuoja palūkanų.
Atsakyti