Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė

Oi, laukiam, laukiam mes leliuko laukiam bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Ryna @ 2007 07 30, 17:38)
Daliux, o kai eini pas savo odos gydytoją, ar reikia šeimos gydytojo siuntimo, nes aš pas Abubekerovienę kai vaikštau, tai jokio siuntimo nereikia, nes tipo „dispanserizuota“. Galvoju, kad gal reiktų išgirst kitą nuomonę dėl pso, nes iš savo gydytojos apie fototerapiją nesu nė vieno žožio girdėjus  schmoll.gif

Zinoma nereikia, jokiu siuntimu, jokiu is anksto uzrasymu, o ten kur einu yra dvi dermatologes, kiek girdejau, kad abi geros smile.gif dispancerizuota ir as esu seniausiai, bet tai nieko nereiskia, nebent Abubekerovienei rolleyes.gif Pabandyk, koncultacijos nemokamos, o jei nepatiks nebeisi smile.gif

QUOTE(`delfine` @ 2007 07 30, 17:52)
Daliux kaip dziaugiuos kad tau taip padejo  wub.gif  tikrai labai - va imk balioncika  4u.gif

o kiek tas "ilgai vaiksciojau" ?  g.gif
as ejau 20 kartu berods..... nu sake gydytoja daugiau 20 gal ir nereiketu... mastau.gif

bet manoji matyt ne taip lengvai pasiduoda  verysad.gif
bet as tikiu kad kuo dazniau vaiksciosiu i fototerapija tuo labiau pso pasidavines  smile.gif

Aciu delfine ir as dziaugsmu nestveriu ir sijona buvau apsivilkus gal po koiu 10m jei nedaugiau bigsmile.gif
nebepamenu kiek vaiksciojau, berods daugiau kaip 30, gydytoja aiskino, kad priklauso nuo spinduliu stiprumo ir laiko kiek juose buni. As ejau po maziau, bet daugiau karu smile.gif sumasciau, kad taip geriau bus blush2.gif
o daznai vaikscioti negalima, sake, kad galima 2 kart metuose ir nevirsyti nustatyta spinduliu kiekio per metus. g.gif ji ten skaiciuja, uzsiraso ir man daug aiskino.... smile.gif
Tai va harmoniniu vaistu nuo lapkricio, o gal net nuo spalio nebenaudoju, o ir mano isplonejus oda atsigauna, nebera taip baisiai, kaip pernai buvo thumbup.gif

Againiux, stiprybes laukiant stebukliuko wub.gif nepergyvenk, del tu apkuniu dabar svarbesni dalykai laukia, paskui jomis pasirupinsi, sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Daliux o kaip manai (taves kaip patyrusios klausiu) ar man tepti tuos besikalancius po fototerapijos zidinukus ar ne ? blush2.gif
jie dar mazuciai, kazkiek gal pleciasi, bet nezinau ar hormonai sustabdys ju pletimasi unsure.gif

aganiux - nu stiprybes tau, laukiam cia mes visos tavo leliuko bigsmile.gif
krikstamotes undineles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2007 07 30, 23:27)
Daliux o kaip manai (taves kaip patyrusios klausiu) ar man tepti tuos besikalancius po fototerapijos zidinukus ar ne ?  blush2.gif
jie dar mazuciai, kazkiek gal pleciasi, bet nezinau ar hormonai sustabdys ju pletimasi  unsure.gif 

Mano galva reiketu patepti, tik gal patepk kokias Daivonex, Daivobet, nepulk iskart prie harmoniniu rolleyes.gif jie jug vistiek nelabai padada ir stebuklu nedaro unsure.gif ir nepamirsk oda drekinti, nezinau ka tu naudoji, ar kremus, ar aliejukus bet juos ir toliau naudok. Cia toks mano patarimas blush2.gif

Va saulute vel islindo, gal vel susils noreturi prie juros nulekti vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(Daliux @ 2007 07 31, 11:12)
Mano galva reiketu patepti, tik gal patepk kokias Daivonex, Daivobet, nepulk iskart prie harmoniniu  rolleyes.gif jie jug vistiek nelabai padada ir stebuklu nedaro  unsure.gif ir nepamirsk oda drekinti, nezinau ka tu naudoji, ar kremus, ar aliejukus bet juos ir toliau naudok. Cia toks mano patarimas  blush2.gif 

Va saulute vel islindo, gal vel susils noreturi prie juros nulekti  vacation4.gif

as bandau jiems tepti cutivate ir daivonex .... nezinau kazkas sake kad cutivate laaabai stiprus hormonas, bet man gydytoja sake priesingai, tai manau as turiu silpna sio kremo varianta rolleyes.gif

jop, kazkaip pastebejau kad hormonai tik pagrazina vaizda estetini, bet toli grazu negydo verysad.gif

pas jus gerai kad saulute - pas mus taip salta kad pasigailejau uzsidejusi sijona blink.gif o saule neislenda jau 2 ar 3 diena verysad.gif
Atsakyti
O aš pasiguosiu: užteko vieną dieną darbe pasinervinti, ir pso vėl išlindo verysad.gif O taip džiaugiausi...
Atsakyti
QUOTE(carvalho @ 2007 07 31, 13:44)
O aš pasiguosiu: užteko vieną dieną darbe pasinervinti, ir pso vėl išlindo verysad.gif O taip džiaugiausi...

darbas - blogis verysad.gif
turetu darbdaviai pilnai kompensuoti musu gydyma, nes be streso darbe ir pso maziau turetume
Atsakyti
labutis.
atradau ana nebloga kremuka (ne vaista), bet bent jau man rankas po dvieju dienu tepliojimo taip suminkstino ir ne taip baisiai atrodo ax.gif
jei kam idomu :Basalis, lietuviskas ir nebrangus thumbup.gif:
Atsakyti
QUOTE(ryyd @ 2007 07 31, 19:05)
labutis.
atradau ana nebloga kremuka (ne vaista), bet bent jau man rankas po dvieju dienu tepliojimo taip suminkstino ir ne taip baisiai atrodo ax.gif

esu girdejus as apie si basali
gal ir kunui tinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(ryyd @ 2007 07 31, 19:05)
labutis.

žinau ir turiu,bet man tik paminkština,psoriazės negydo,deja..

QUOTE(`delfine` @ 2007 07 31, 20:05)
esu girdejus as apie si basali
gal ir kunui tinka  g.gif

viskam tinka 4u.gif Jis neturi jokių priedų,gaminamas KMUK, gal dar kur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2007 08 01, 07:53)
žinau ir turiu,bet man tik paminkština,psoriazės negydo,deja..
viskam tinka 4u.gif Jis neturi jokių priedų,gaminamas KMUK, gal dar kur smile.gif

Aga ir aš naudojau gamina KMUK netoli vaistinė SALVIJA.Man atrodo kad po foto terapijos aš jį tepdavau doh.gif
Atsakyti
Labas ryts, o Vilniuj to kremuko galima gaut?
Atsakyti