Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė

QUOTE(aganiux @ 2007 07 28, 22:51)
Isspausti tas sultis tikrai nera paprasta, pati bandziau  unsure.gif

aš tai bandyčiau su sulčiaspaude blush2.gif
Atsakyti
susidomejau tuo auksiniu usu ax.gif
cia sitas?
usas

ir kur man ji pirkti - paprastose geliu parduotuvese parduoda?

o cia literatura rusu kalba apie auksini usa, bet pati rusiskai neskaitau blush2.gif

apie auksini usa
forumas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo `delfine`: 30 liepos 2007 - 09:25
QUOTE(`delfine` @ 2007 07 30, 10:24)
susidomejau tuo auksiniu usu  ax.gif
cia sitas?
usas

ir kur man ji pirkti - paprastose geliu parduotuvese parduoda?

o cia literatura rusu kalba apie auksini usa, bet pati rusiskai neskaitau  blush2.gif

apie auksini usa
forumas

Delfine, tas tavo paveikslelis pirmasis tai ne auksinio uso, jis toks kaip antrajame paveikslelyje. O ji pirkau pas bobutes, gal turgui yra, bet geliu parduotuveje tikrai nerasi smile.gif
Atsakyti
Aganiux ačiu už info bet tos usus reikia irgi kažkaip naudot g.gif Aš tik žinau kad viena moteriske serga pso tai visas namas apstatitas usais gal pavyks sužinoti kaip ji gydosi

Mano mama nupirko turgaveteje Vilniuje pas bobulką o pardotuveje vargu ar rasi sumokejo 10 lt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aleksa: 30 liepos 2007 - 11:19
QUOTE(Daliux @ 2007 07 30, 11:57)
Delfine, tas tavo paveikslelis pirmasis tai ne auksinio uso, jis toks kaip antrajame paveikslelyje. O ji pirkau pas bobutes, gal turgui yra, bet geliu parduotuveje tikrai nerasi  smile.gif

o tau padejo? bigsmile.gif
matau teks per pietu pertrauka ekskursija i kalvariju turgu aptureti hihihi.gif
Atsakyti
Noreciau ir as daugiau apie ta usa suzinoti smile.gif As gavau is mamos, auginu ant palanges, toks neisvaizdus augaliukas, nukarusiais lapais, antroj delfines foto tikrai jis smile.gif O pavadinimas tikras - Paprastoji Kalizija.
Atsakyti

As jo nenaudojau nuo pso, man po fototerapijos dar nereikejo smile.gif bet mama turi knygute apie usa reiketu pavartyti, ten kazkas yra smile.gif kai netingesiu paieskosiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Daliux @ 2007 07 30, 14:31)
As jo nenaudojau nuo pso, man po fototerapijos dar nereikejo  smile.gif  bet mama turi knygute apie usa reiketu pavartyti, ten kazkas yra  smile.gif  kai netingesiu paieskosiu  rolleyes.gif

tikrai tau fototerapija taip padejo? g.gif
o kada tu ja lankei ir kiek laiko jau nieko nera?

mano nuomone maniskiai rezultatai nebuvo tie patys geriausi... bet man ir tiek gerai, kazkiek sumazejo, va jau nuo geguzes netepu jokiais hormonais (tik galva) tai ir tuo dziaugiuosi blush2.gif
kalasi tokie spuogo dydzio zidinukai, bet iki rudens dar gal istemsim rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo `delfine`: 30 liepos 2007 - 14:27
QUOTE(`delfine` @ 2007 07 30, 15:27)
tikrai tau fototerapija taip padejo?  g.gif
o kada tu ja lankei ir kiek laiko jau nieko nera?

mano nuomone maniskiai rezultatai nebuvo tie patys geriausi... bet man ir tiek gerai, kazkiek sumazejo, va jau nuo geguzes netepu jokiais hormonais (tik galva) tai ir tuo dziaugiuosi  blush2.gif
kalasi tokie spuogo dydzio zidinukai, bet iki rudens dar gal istemsim  rolleyes.gif

As lapkricio men. kai vaiksciojau i fototerapija buvau tris kart daugiau isberta nei Kamiliuke nuotraukoje, o gal ir dar daugiau g.gif bet tada as tikrai daug ir ilgai vaiksciojau, kol su stuburu problemu neatsirado, bet visos demes isnyko, tik ant kojos truputi, ir galvoje tik pora taskeliu liko thumbup.gif thumbup.gif
Paskui pavasari kartu su tavimi vaiksciojau, tik si kart ejau neilgai, paskui saulute prasidejo ir nebevaiksciojau, o ir gydyti nelabai ko buvo. bigsmile.gif

Dabar pas mane yra tik ant kojos 3 mazi taskeliai biggrin.gif ir po truputi galvoje atsiranda, va tas jau nelabai bedziugina unsure.gif bet nieko irnesakyk.gif cia tik smulkmena, seniai taip savini nesidziaugiau assa.gif
Atsakyti
Daliux, o kai eini pas savo odos gydytoją, ar reikia šeimos gydytojo siuntimo, nes aš pas Abubekerovienę kai vaikštau, tai jokio siuntimo nereikia, nes tipo „dispanserizuota“. Galvoju, kad gal reiktų išgirst kitą nuomonę dėl pso, nes iš savo gydytojos apie fototerapiją nesu nė vieno žožio girdėjus schmoll.gif
Atsakyti
Daliux kaip dziaugiuos kad tau taip padejo wub.gif tikrai labai - va imk balioncika 4u.gif

o kiek tas "ilgai vaiksciojau" ? g.gif
as ejau 20 kartu berods..... nu sake gydytoja daugiau 20 gal ir nereiketu... mastau.gif

bet manoji matyt ne taip lengvai pasiduoda verysad.gif
bet as tikiu kad kuo dazniau vaiksciosiu i fototerapija tuo labiau pso pasidavines smile.gif
Atsakyti
NU va, matot, visos mes labai skirtingos, taip pat ir musu pso... As dabar biski padariau pertrauka Skin Capui, nes jau turejau gimdyt pries 3 dienas ir dar vis ne, nu tai pablogejo man dabar, bet tik viena alkune niezti, o kitur tai dar pakenciamai atrodo ir neniezti. Kas svarbiausia, tai mano pati negraziausia deme labiausiai pagerejusi yra, o ji ir didziausia buvo, tai man didelis dziaugsmas :liuks:
O ir naujo nieko neatsiranda, del to taip pat labai smagu.
Atsakyti