Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė

QUOTE(Daliux @ 2007 07 26, 13:11)
Beje, dar tik nuogirdos buvo apie zuvytes, as paklauiau apie jas gyd. Abubekerovienes, tai buvau smarkiai aprekta ir vos is kabineto neismesta  lotuliukas.gif

siaip ir man gydytoja stebuklo nepazadejo...sake sekmes reikalas - kazkam padeda, kazkam ne...
bet esme yra tame, kad jei nors ir zuvytes nepades - tai saule ir jura ten pades biggrin.gif

reikia issiaiskinti finansinius reikalus, bet buvo minciu kad tiek pat iseina kiek gydymas lietuvoje - o ten dar uz ta pacia kaina gausi saule su jura kai Lietuvoje sniegas kris mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2007 07 26, 13:14)
siaip ir man gydytoja stebuklo nepazadejo...sake sekmes reikalas - kazkam padeda, kazkam ne...
bet esme yra tame, kad jei nors ir zuvytes nepades - tai saule ir jura ten pades  biggrin.gif

reikia issiaiskinti finansinius reikalus, bet buvo minciu kad tiek pat iseina kiek gydymas lietuvoje - o ten dar uz ta pacia kaina gausi saule su jura kai Lietuvoje sniegas kris  mirksiukas.gif

As jusu neatkalbineju ir pati mielai vaziuociau mirksiukas.gif sekmes merginos clap_1.gif pasiruosimo darbuose... kelione, saule, jura, geros emocijos tai jau gerai thumbup.gif vien nuo minciu turetu pradeti gereti smile.gif
Atsakyti
Svarbiausia yra tikėti, kad padės, tada padės iš tikrųjų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(carvalho @ 2007 07 26, 14:43)
Svarbiausia yra tikėti, kad padės, tada padės iš tikrųjų 4u.gif

jes biggrin.gif riliaks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daliux @ 2007 07 26, 13:11)
Beje, dar tik nuogirdos buvo apie zuvytes, as paklauiau apie jas gyd. Abubekerovienes, tai buvau smarkiai aprekta ir vos is kabineto neismesta  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jooo, jos nuomonė kategoriška šiuo klausimu...
Atsakyti
o gali buti ir zvyneline ir dermatitas? g.gif
as kartais tokiu demeliu randu kurios nelabai panasios i pso....

na va dabar gavau 2 demeles ant akies krasto ir net akies voko...kaip dabar su jomis kovoti? blink.gif
norejau tepti elidel tepala, bet kazkas cia sake kad vasara geriau jo nevartoti, taip ir nesuprantu ka daryti... verysad.gif
ir man itarima sios demeles kelia....nu kazkaip vasara visada pagerejimas budavo - o dabar jos atsirado, tai ir susimasciau gal cia ne pso g.gif
Atsakyti
Aš po pajūrio irgi pastebėjau keistą reiškinį: ant riešų atsiranda raudonos dėmės, ir nemažos tokios g.gif bet nei pleiskanoja, nieko...Ir per pusdieni praeina, paskui vėl... unsure.gif Nu ir į pso nepanašu visai...
Atsakyti
QUOTE(carvalho @ 2007 07 27, 15:45)
Aš po pajūrio irgi pastebėjau keistą reiškinį: ant riešų atsiranda raudonos dėmės, ir nemažos tokios g.gif bet nei pleiskanoja, nieko...Ir per pusdieni praeina, paskui  vėl... unsure.gif Nu ir į pso nepanašu visai...

mastau.gif
maniskes tokios sausokos - bet as jau minejau kad aplink akis man oda kazkaip labai issausejus...bet nei niezti nei ka...o paskui aprimsta ir panasu buna lyg i kokiu kapiliaru raudonu demele... mastau.gif
nu ir nenoriu gi teplioti pso skirtais vaistais...gal siaip kokiu riebiu kremu patepsiu, jei pabloges teks pas gydytoja eiti blink.gif

o si karta kaip tik veida daug deginau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo `delfine`: 27 liepos 2007 - 15:43
Merginos kažkas kadaise minejo kad auksini ūsa naudoja lyg tai padeda kovot su pso, man mama nupirko bet ką su jo daryt tai nažinau gal kas naudojat ax.gif
Atsakyti
aleksa, as minejau auksini usa. Apie ji nedaug info internete, lietuviskai isvis nera, be to, jis ir vadinasi kazkaip kitaip, cia tik buitinis pavadinimas. Man sake kad reikia to uso sultis issispausti is lapu ir tepti pazeistas vietas. Isspausti tas sultis tikrai nera paprasta, pati bandziau unsure.gif Bet imanoma lapo virsutini sluoksni nulupti ir su paciu lapu pasitrinti, jis toks gerokai dregnas buna. Man nepadejo, bent as nepastebejau greito rezultato, bet turint kantrybes galbut...
Atsakyti
QUOTE(aleksa @ 2007 07 28, 14:23)
Merginos kažkas kadaise minejo kad auksini ūsa naudoja lyg tai padeda kovot su pso, man mama nupirko bet ką su jo daryt tai nažinau gal kas naudojat  ax.gif

is kur gauti ta auksini usa?
Atsakyti
Vienoj knygelej skaiciau, kad sergant pso patartina vaziuoti prie Negyvosios juros. Atseit Vokietijoje valstybe net kompensuoja gydyma, nes atsiena pigiau nei kompensuoti vaistus ir rezultatas geresnis.
http://www.vegaturas...gyvoji-jra.aspx
http://www.kelioniua...i...4&kaid=5708
Gal teko isbandyti?
Atsakyti