Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė

Cili, nepyk jei ka ne taip padariau atidarydama nauja tema 4u.gif nelabai supratau tik ka ne lietuviskai parasiau... Labai knietejo pasisakyt, o taves nebuvo, tai neiskenciau.

Delfine, mums tikrai pasiseke kad turim protingus ir supratingus vyrus, kurie mus palaiko. Man dabar net juokas ima prisiminus kaip as 2 metus nuo savojo slepiau, dangsciausi, nuoga tik po antklode mane jis matydavo biggrin.gif Keleta kartu buvo klauses kas tau cia yra, na kai prie juros kokios nuvaziuodavom, bet as gi visada budavau labai apsigydzius savo tepalais, tai sakydavau ai nieko tokio ir viskas tuo pasibaigdavo. Labai bijojau istarti ta zodi "zvyneline", o kitoks pavadinimas butu jam nieko nesakes.
Atsakyti
O man žinokit labai keistai yra : po baseino pirštukai apsitvarke thumbup.gif galvojau, kad bus atvirkščiai, bet dabar nebe taip tempia, nebelabai raukšlėjasi ir neskauda bigsmile.gif Taip džiaugiuosi, kad pasiryžau į baseiną nueit, atrodo, kad ir ant viso kūno pso gerokai nunyko, liko tik šviesesnės dėmelės thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos.
Man tik dabar daejo kad as nenaudoju lietuvisku raidziu smile.gif Kita karta, jei atidarinesiu nauja tema, pazadu isijungti lietuviu kalba ax.gif
Man tai labai padeda Skin Cap visgi. Dabar jau tikrai isitikinau kad tai stebuklingas preparatas. Visiskai nieko nebeniezti, galeciau net trumpom rankovem apsirengti - ant ranku vos vos matosi. Na kojos taip greit negereja, atrodo vis dar ne kaip, bet neniezti kas man labai labai palengvino gyvenima thumbup.gif
As jau naktimis sapnuoju baseina, bet turbut paskesciau, pilvas mano jau tooooks didelis nestuke.gif Pavargstu net duse bestovedama doh.gif
Geros dieneles visoms undinelems assa.gif
Atsakyti
Merginos norejau paklausti kas galvoje turit pso ar galima naudot skin-cap man atrodo kad man prasideda galvoje pso blink.gif Na ir nezinau kaip man sustabdyti man kiekviena savaite atsiranda nauja demele jau stogas vaziuoja ohmy.gif
Atsakyti
Manyciau, kad galima, kodel gi ne. As pati nebandziau, nes man kazkaip nuo nestumo dinge galvoje viskas. Anksciau buvau bandzius Skin Cap sampuna - nepadejo. Turbut geriausia butu paprasyti kad kas nors kitas papurkstu praskleidus plaukus, nes man atrodo riebaluoti plaukai nuo jo pasidarys. Neabejoju kad pades, pabandyk, aleksa.
Atsakyti
Aš vakar galvoje irgi aptikau nemažai "gėrio" verysad.gif Tai džiaugsmo - nulis...
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2007 07 04, 12:04)
aciu aciu  4u.gif 
man tas piesinukas toks grazutis visai kokios mes grazios  wub.gif   biggrin.gif

Paslaptingoji - man galvoje demes pleciasi  verysad.gif
jau vienos galvos puses kokia 1/2 uzdemejus 
bet kantriai tepu daivobet ir stebiu kaip demes mirsta

O nebandei tept su losjonu, nei galva riebaluojasi, o ir tept tai ne tepalą trint, aš kažkadą galvą puikiai nusigydžiau su Daivonex losjonu, savaitgalį tepdavau su Dermovate ar tai Cutivate losjonu 4u.gif

QUOTE(carvalho @ 2007 07 04, 12:14)
O man žinokit labai keistai yra : po baseino pirštukai apsitvarke thumbup.gif galvojau, kad bus atvirkščiai, bet dabar nebe taip tempia, nebelabai raukšlėjasi ir neskauda bigsmile.gif Taip džiaugiuosi, kad pasiryžau į baseiną nueit, atrodo, kad ir ant viso kūno pso gerokai nunyko, liko tik šviesesnės dėmelės

Man tai baseinas thumbup.gif O jei dar po baseino užsuku keliom minutėm į soliariumą, o paskui patepu vaistukais, tai išvis thumbup.gif thumbup.gif Šaunuolė, kad nuėjai 4u.gif

QUOTE(aganiux @ 2007 07 05, 11:33)
As jau naktimis sapnuoju baseina, bet turbut paskesciau, pilvas mano jau tooooks didelis  nestuke.gif  Pavargstu net duse bestovedama  doh.gif 
Geros dieneles visoms undinelems assa.gif

nestuke.gif lankiau iki pat galo, žinok thumbup.gif Kaip tik jautiesi, kaip be pilvo biggrin.gif

QUOTE(aleksa @ 2007 07 05, 12:03)
Merginos norejau paklausti kas galvoje turit pso ar galima naudot skin-cap man atrodo kad man prasideda galvoje pso  blink.gif Na ir nezinau kaip man sustabdyti man kiekviena savaite atsiranda nauja demele jau stogas vaziuoja  ohmy.gif

Aš naudoju, jei pamatau kokį šašiuką ir viskas gerai, manau, drąsiai gali naudot 4u.gif
Papildyta:
Man tai pso įsimetė į ausis ir už ausų, kaip erzina, nes pastoviai nuraku iki kraujo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryna: 05 liepos 2007 - 13:46
Ryna
kad as zinok pas gydytoja tik kunui viskuo apsirupinau ir galvai paemiau nekalta daivonex losjona....negalvojau kad toks maistas pso galvoje prasides blink.gif o dabar jau isvaziuoju "atostogauti" i Nida, kur tikejausi pso apraminti saulute, bet kaip matau to nebus cry.gif cray.gif

pas mane irgi ir ausy ir uz ausies yra- bet as ten nieko netepu irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo `delfine`: 05 liepos 2007 - 14:26
QUOTE(`delfine` @ 2007 07 05, 15:25)
Ryna
kad as zinok pas gydytoja tik kunui viskuo apsirupinau ir galvai paemiau nekalta daivonex losjona....negalvojau kad toks maistas pso galvoje prasides  blink.gif  o dabar jau isvaziuoju "atostogauti" i Nida, kur tikejausi pso apraminti saulute, bet kaip matau to nebus  cry.gif  cray.gif

pas mane irgi ir ausy ir uz ausies yra- bet as ten nieko netepu irnesakyk.gif

O tai tu patepei ir tau taip sureagavo? verysad.gif Man gydytoja sakė, kad būna žmonių, kuriems Daivonex nepadeda, tai gal Skin Capu purkšk g.gif

Žinok, Nidoje daug dažniau šviečia saulė, nei kur kitur Lietuvoje biggrin.gif Jei ir nepasideginsi, šiaip puikiai pailsėsi, grynas oras, jokių nervų, o gal ir oras pasitaisys, aukščiau nosį ir gerų atostogų mirksiukas.gif
Atsakyti
Zinokit man nuo Skin Cap purskalo pilnai ir labai greitai isnyko visi ligos pozymiai nuo ausu ir bambos. Aisku kai nebepurskiau vel atsirado po kokiu 2 sav.
Delfine, geru atostogu! cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryna @ 2007 07 05, 17:03)
O tai tu patepei ir tau taip sureagavo?  verysad.gif Man gydytoja sakė, kad būna žmonių, kuriems Daivonex nepadeda, tai gal Skin Capu purkšk  g.gif

Žinok, Nidoje daug dažniau šviečia saulė, nei kur kitur Lietuvoje  biggrin.gif Jei ir nepasideginsi, šiaip puikiai pailsėsi, grynas oras, jokių nervų, o gal ir oras pasitaisys, aukščiau nosį ir gerų atostogų  mirksiukas.gif

ne cia ne nuo daivonexo - cia nuo laidotuviu taip suumejo...bet daivobetu uztepiau 4 dienas is eiles - ziuriu kad ramu jau biggrin.gif

o mergytes atejau pasiguosti verysad.gif
isvaziavom i Nida "atostogauti" tokia liutis buvo, masina uzpyle, neuzsivede, po savaitgalio turejom kraustytis i buta kuri greitai negalvodami issinuomojom - butas pasirode tikra skyle - ir palikom Nida su ne kokiomis nuotaikomis...
man is esmes butu dzin (susiradom kur Druskininkuose pailseti - ryt isvaziuojam biggrin.gif
bet as tiek vilciu dejau i saulute ir juros vandeni del pso.... verysad.gif
ir zinot ka man mama pasake - kad as per daug sia liga rupinuosi ir imu i galva unsure.gif galvoju kad gal ir tiesa mastau.gif

nu bet ir su klausimu dar atejau - mane po Nidos ziauriai isbere blink.gif isbere tokiais mazais taskuciais butent toje arsiausioje srityje kur mane pso megsta ir kur jautriausia oda yra - decolte ir po krutine
ir nesuprantu visiskai kas per berimas blink.gif nu i pso kazkaip man nepanasu ten g.gif
gal kam nors irgi taip yra?
nu ka - tikiuosi bent druskininuose gerai pailseti - ten gydyklos, dviratukai, vandens parkas, o gal ir ant saulutes kur nors padrybsosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas senokai nebuvau užsukusi,o kai užsukau ogi žiūriu kad tėmelė uždaryta.Tai kol atsiradau.Ateinantį antradienį į pajūrį važiuosiu tai maldžiu Dievulio kad oras geras būtų.Savo pso.nudeginti reikėtų,nes krikštinas rugpjūtį darom merginos.Negalėsiu normaliai apsirengti.
Va ikelsiu savo nuotraukytę
user posted image
vataip atrodau a6 ir mano pso.
Atsakyti