Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė

QUOTE(aqua @ 2008 02 26, 01:55)
sveikos mielosios likimo draugės.. puikių patarimų čia pas jus prirašyta  thumbup.gif  ačiū labai biggrin.gif reikės išbandyti
aš sergu psoriaze jau 8 metus. slepiasi plaukuose... prieš metus pagimdžiau ir dabar liga labai paūmėjo, nors kol laukiausi buvo beveik pranykusi.
teisybę pasakius nelabai turiu kantrybės tpliotis aš rytą vakarą tais tepalais,  ir galvą išsiplaunu ne kasdien. ne dėl apsileidimo.. na nežinau, kol plaukai buvo trumpesni nori nenori ploviau, o dabar kai iki juosmens užaugo, rankos nebepakyla valandą laiko vonioj lindėt. sūnelis vėlai užmiega, ankstokai keliasi, turiu laiko tik vakarais, bet yra gi milijonai kitų darbų kuriuos taip pat reikia padaryt.. na bet aš čia ne teisintis norėjau, norėjau paklausti tų kurios turi galvos psoriazę, kaip su plaukų kirpimu sprendžia problemą? aš va jau beveik 2 metus kirpykloj nebuvau, jau nebegaliu. nors plaukai gražūs ir stori, bet psoriazei gydyti visai netinka tokia šukuosena. o dabar pusė galvos žvynuota. baisiai gėda kirpyklon eiti..

O tu nesigedink, as anksciau irgi bijojau kirpeju reakcijos, bet isigudrinau taip: apsigydau ir tada einu, nes zinau, kad po keliu dienu vel bus pilna galva, tai va, taikau momentus ir viskas thumbup.gif Juk i kirpykla neini kas savaite. O del to, kad neturi laiko tepliotis, tai tik savo oda ir save skriaudi. Juk teptis ilgai reikes tik is pradziu, o paskui vis maziau ir maziau
Atsakyti
QUOTE(aqua @ 2008 02 26, 01:55)
sveikos mielosios likimo draugės.. puikių patarimų čia pas jus prirašyta  thumbup.gif  ačiū labai biggrin.gif reikės išbandyti
aš sergu psoriaze jau 8 metus. slepiasi plaukuose... prieš metus pagimdžiau ir dabar liga labai paūmėjo, nors kol laukiausi buvo beveik pranykusi.
teisybę pasakius nelabai turiu kantrybės tpliotis aš rytą vakarą tais tepalais,  ir galvą išsiplaunu ne kasdien. ne dėl apsileidimo.. na nežinau, kol plaukai buvo trumpesni nori nenori ploviau, o dabar kai iki juosmens užaugo, rankos nebepakyla valandą laiko vonioj lindėt. sūnelis vėlai užmiega, ankstokai keliasi, turiu laiko tik vakarais, bet yra gi milijonai kitų darbų kuriuos taip pat reikia padaryt.. na bet aš čia ne teisintis norėjau, norėjau paklausti tų kurios turi galvos psoriazę, kaip su plaukų kirpimu sprendžia problemą? aš va jau beveik 2 metus kirpykloj nebuvau, jau nebegaliu. nors plaukai gražūs ir stori, bet psoriazei gydyti visai netinka tokia šukuosena. o dabar pusė galvos žvynuota. baisiai gėda kirpyklon eiti..

sveika,

pas mane ir tik galvoj ši draugė, per paskutinį nėštumą ir buvo visai dingus, bet po atsirado, bet tik galvoj. anksčiau po krūtine kalnas buvo, tai ten psoratenas padėjo...
o galvai, tai naudojau tą dervos šampūną, bet nepadėjo, tai dabar radau kaštonų šampūną, išbandysiu parašysiu..
pas mane ir plaukai ilgi, ir į kirpyklą retai vaikštau, papraščiausiai nemėgstu.. pati tvarkausi.. bet nedėl ligos, apskritai nekenčiu kai liečia plaukus, kirpykla kančia.. doh.gif o šiaip tai kiek atsimenu iš anksčiau kalbėjusių, kad lankosi pas tą pačią kirpėją, kuri gerai pažįsta ir ligos nebijo.
dar yra Vilniui klubas, tai ten duoda kaip ir kortelę kiek supratau, su užrašu, kad liga neužkrečiama..
http://www.zvyneline.tai.lt/
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 02 26, 08:33)
O tu nesigedink, as anksciau irgi bijojau kirpeju reakcijos, bet isigudrinau taip: apsigydau ir tada einu, nes zinau, kad po keliu dienu vel bus pilna galva, tai va, taikau momentus ir viskas  thumbup.gif  Juk i kirpykla neini kas savaite. O del to, kad neturi laiko tepliotis, tai tik savo oda ir save skriaudi. Juk teptis ilgai reikes tik is pradziu, o paskui vis maziau ir maziau

tikrai nera ko gedytis...ash ir taip pat elgiuosi .kaip tik truputi pagereja taip ir shunu ...nes zinau kad pagerejimas laikinas....jau daugiau kaip 10 metu pas viena ir tapachia meistre kerpuosi...ir meistre gera bent jau man tinka...ir ishpradziu kai vis jaudindavausi ..ji sakydavo...kad jai tai nesvarbu...ir tokia shaunuole visu mano pageidavimu klausydavo ir nuo chemijos plaukus pasaugodavo ..nes zino kad jautre galvos oda turiu ..ir laku visokiu ir visko ..negaliu ..tai vis pasiklausdavo bandom ar ne...jei ne tai ne ...vienu zodziu reikia atrasti savo meistra ....o va ash dabar pakeichiau gyvenama vieta ...ir jau 3 metai neishdristu naujos ieshkoti...

QUOTE(lindamm @ 2008 02 26, 13:37)
sveika,

pas mane ir tik galvoj ši draugė, per paskutinį nėštumą ir buvo visai dingus, bet po atsirado, bet tik galvoj. anksčiau po krūtine kalnas buvo, tai ten psoratenas padėjo...
o galvai, tai naudojau tą dervos šampūną, bet nepadėjo, tai dabar radau kaštonų šampūną, išbandysiu parašysiu..
pas mane ir plaukai ilgi, ir į kirpyklą retai vaikštau, papraščiausiai nemėgstu.. pati tvarkausi.. bet nedėl ligos, apskritai nekenčiu kai liečia plaukus, kirpykla kančia..  doh.gif  o šiaip tai kiek atsimenu iš anksčiau kalbėjusių, kad lankosi pas tą pačią kirpėją, kuri gerai pažįsta ir ligos nebijo. 
dar yra Vilniui klubas, tai ten duoda kaip ir kortelę kiek supratau, su užrašu, kad liga neužkrečiama..
http://www.zvyneline.tai.lt/

...na ta kortale nieko nemachija ..jei kirpeja su prietarais tai su prietarais...turejau ta kortele bet taip ir neishdrisau niekur jos parodyti ir pasinaudoti.....nemegstu lishnu klausimu ..ir pamokymu ..ar sheip paskaitu skaytumo
Atsakyti
negi dabar kisi ta kortele kirpejai g.gif . man tai butu nemalonu . be to juk jos ir taip zino apie ta liga, tik nevienodai toleruoja.
Atsakyti
o gal zinot, ka daryt su nagais?man pazeisti visi koju nagai, o dabar prasidejo ir ant ranku, jau du pirstai cry.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2008 02 26, 18:31)
negi dabar kisi ta kortele kirpejai  g.gif . man tai butu nemalonu . be to juk jos ir taip zino apie ta liga, tik nevienodai toleruoja.

šiaip kiek ji mačija, tai reiktų klaust tų, kas ją turi. mirksiukas.gif

aš tik mačiau, kad yra, ir tai kaip vienas iš varijantų...

o kol pas mus visuomenė tokia, tai nieks nepadės, žmonių nusistatymas, ar įsitikinimas, kad kas baisiai atrodo, tai pavojinga. Nors tikrai yra daug pavojingesnių dalykų, kurių nematyti... g.gif

šiaip tai tikrai geriausia susirast savo nuolatinę kirpėją, kriai nereikės kiekvieną kartą aiškintis... o dar kirpėjai dažnai būna ir geri pašnekovai, tai suveikia kaip geras psichologas.. o jūs žinot ir, kad ši liga daugiau nervinė ir tokie pokalbiai gerai ramina..
Atsakyti
QUOTE(iniesa @ 2008 02 27, 14:58)
o gal zinot, ka daryt su nagais?man pazeisti visi koju nagai, o dabar prasidejo ir ant ranku, jau du pirstai cry.gif  help.gif

jau daug metu man ta problema ir koju, ir ranku nagams, bet kaip su ja tvarkytis tai neradau budu. tik tuos baisius nagus paslifuoti ir laku padengti- bent jau atrodys, kad baisiai nudazyta hihihi.gif . bet ir siaip nuo ligos labai ploni nagai nuo lako dar labiau deformuojasi doh.gif
o jei koki savo buda rasi, tai butinai pranesk ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 27 vasario 2008 - 17:49
Sveikutės, užsukau čia pasiskaitynėti, nes mano vyras jau daug metų serga šią liga, bet aš ją daugiau domiuosi negu jis pats.
Įdėsiu šia nuoroda http://www.naturalim...?lt/rezultatai/ , kad galėtute pasiskaitynėti, nes ten tikrai išgydo tą ligą. Aišku visą tai kainuoja, bet manau kad tikrai verta, nes ant tų tepaliukų pinigų ne ką mažiau išleidžiate, bet liudniausia, kad pagerėjimas trumpalaikis. O čia sumoki, bet paskui gali džiaugtis gražia oda ir gera savijauta. Aš jeigu sirgčiau tikrai išbandyčiau, vyras ir gi žada kreiptis bet tik labai abejoju ar jam užteks kantrybės laikytis tos dietos.
Norėčiau paklausti, ar jūsų vaikams ir gi persidavė šita liga?
Atsakyti
QUOTE(juratexxx @ 2008 02 27, 19:31)
Sveikutės, užsukau čia pasiskaitynėti, nes mano vyras jau daug metų serga šią liga, bet aš ją daugiau domiuosi negu jis pats.
Įdėsiu šia nuoroda http://www.naturalim...?lt/rezultatai/ , kad galėtute pasiskaitynėti, nes ten tikrai išgydo tą ligą. Aišku visą tai kainuoja, bet manau kad tikrai verta, nes ant tų tepaliukų pinigų ne ką mažiau išleidžiate, bet liudniausia, kad pagerėjimas trumpalaikis. O čia sumoki, bet paskui gali džiaugtis gražia oda ir gera savijauta. Aš jeigu sirgčiau tikrai išbandyčiau, vyras ir gi žada kreiptis bet tik labai abejoju ar jam užteks kantrybės laikytis tos dietos.

Del perdavimo vaikama galiu pasakyt stai ka.Mano vyro mama turi sia liga,mano vyras turi sia liga,o dabar ir sunui ji pasireiske...Uzsikresti ja neuzsikresi,bet susirgt gali kiekvienas. Kaimynei 50-mecio proga diagnozavo sia liga...
Atsakyti
QUOTE(juratexxx @ 2008 02 27, 19:31)

sveika
tikimybe kad vaikas tures ...jei serga vienas ish tevu 50%, jei abu 70-80%
Atsakyti
QUOTE(iniesa @ 2008 02 27, 12:58)
o gal zinot, ka daryt su nagais?man pazeisti visi koju nagai, o dabar prasidejo ir ant ranku, jau du pirstai cry.gif  help.gif

Nagams šiaip nera gydymo man gydytoja sake kad reikia dažnai kirpti ir labai trumpai kad niekur neužkliudyti doh.gif Na dar gal saule gali padet blush2.gif
Atsakyti
Na draugės Undinėlės kaip gyvuojate? 4u.gif senokai čia lankiausi, kažkaip nebenorėjau jau prisiminti savo draugės žvynelinės, bet kur čia pamirši ją doh.gif
taikiai gyvenam dabar, nebeverkiam dėl kiekvieno naujo židinėlio..tiesiog draugaujam ax.gif

galvoju gal kas nors bandėte derinti maistą? kokią nors dietą? ar homeopatinius vaistukus? būtų įdomu labai išgirsti
kažkaip užsimaniau netradicinės medicinos išbandyti...bet į žveryno centrą eiti nenoriu, biškį per brangu man ten (kažkur gandus girdėjau kad už viską teko palikti kai kam 10 000 lt unsure.gif )
Atsakyti