Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno krikščioniškieji GN, 2 dalis

QUOTE(RSebes @ 2007 08 22, 20:11)
kaip matau tikriausiai geriausia vieta gimdyti yra KGN...

Ir as taip manau drinks_cheers.gif
Atsakyti
O as ten taip pat gimdziau bet galiu pasakyti kad labai labai viskas gerai ir butinai gimdysiu ir antra,trecia ir tikrai likau patenkinta nes akusere buvo SUPER pavarde akuseres Varsackiene,gydytoja nepaliko jokio ispudzio Kriauziene.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangausvaivorykste: 23 rugpjūčio 2007 - 09:28
QUOTE(grazina37 @ 2007 08 22, 18:58)
jei gimdymo eiga normali `,tai ir visos lieka patenkintos,o jei buna komplikuotas gimdymas tai manau tokia lemtis,ir nuo jos niekur nepabegsi . schmoll.gif as gimdziau KGN ir tikrai esu patenkinta ,

Tai va ir aš sakau gimdyčiau ten ir antrą ir trečią vaikelį, bet patirti ten išgyvenimai... verysad.gif
Ištikrūjų mano gimdymas buvo sunkus ir komplikuotas. Bet pats baisiausias momentas, kai dabar prisimenu, daug gydytoju aplink mane. Aš nujaučiu kad kažkas netaip, gimdymas per ilgai užsitesė. Vaikelio tonusai sumažėjo, jaučiu kad manyje jis jau sukietėjo deda man deguonies kauke ir šaukia kvėpuok tavo vaikas dūsta. Aš blaškaus ir viskas kaip sapne, sustoja laikas. Prireikia vakumo ekstraktoriaus pagelbos. Neišgirstu jokio verksmo, tik atsimenu rėkiu kas atsitiko ar jis gyvas. Ir dabar rašydama cray.gif. Matau kad jį gaivina, tada užplūdo tokie jausmai nežinomybė, baimė, skausmas, bejėgiškumas ir pats didžiausias džiaugsmas pasaulyje, pamačius rausvutį angelėlį, kuris taip trokšta gyventi. Neveltui savo pasididžiavimui davėm vardą Matukas DIEVO DOVANA reiškia wub.gif Jus gimdykit kur norit aš tik parašiau savo nuomone ir kaip jaučiuosi, nors praėjo jau lyg ir nemažai laiko wub.gif

Atsakyti
O gal gimdziusios KGN galetu atsakyti, kaip ten su gimdyklomis- kiek as zinau, ju tik pora ar pan., tai tokiu atveju atvaziavusi gimdyti i gimdykla nepapuoli? Yra kokios nors priesgimdyvines palatos, kaip jos atrodo? nes kai gimdziau II, tai is karto i gimdykla nuveda, ir ten jau buni kol pagimdai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ravesa @ 2007 08 23, 14:05)
O gal gimdziusios KGN galetu atsakyti, kaip ten su gimdyklomis- kiek as zinau, ju tik pora ar pan., tai tokiu atveju atvaziavusi gimdyti i gimdykla nepapuoli? Yra kokios nors priesgimdyvines palatos, kaip jos atrodo? nes kai gimdziau II, tai is karto i gimdykla nuveda, ir ten jau buni kol pagimdai smile.gif

ten 1 gimdykla, 1 priešgimdyvinė palata ir operacinė. Aš atvažiavau,kaip tik gimdė moteris gimdykloj, tai priešgimdyvinėj laukiau, bet prasidėjo pats malonumas ir teko pagimdyti priešgimdyvinėj ant to senojo stalo doh.gif doh.gif Bet vistiek personalas man super, mąstau ten vėl gimdyti jei pavyks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2007 08 23, 16:26)
ten 1 gimdykla, 1 priešgimdyvinė palata ir operacinė. Aš atvažiavau,kaip tik gimdė moteris gimdykloj, tai priešgimdyvinėj laukiau, bet prasidėjo pats malonumas ir teko pagimdyti priešgimdyvinėj ant to senojo stalo doh.gif  doh.gif Bet vistiek personalas man super, mąstau ten vėl gimdyti jei pavyks smile.gif

Aš gimdžiau vieną žiemos sekmadienį. Tą dieną pagimdė 9 nestuke.gif , įsivaizduojat??? blink.gif thumbup.gif Visos tilpom, visomis rūpinosi, buvom užėmę visus "stalus", vos ne po 2 į gimdyklą bruko, bet buvom laimingos. Net tada pagalvojau, kad jei būtų prasta ligoninė kažin ar tiek gimdyvių būtų g.gif Antrą taip pat noriu gimdyti šitoje ligoninėje, net sunku nusakyti kodėl, bet ši ligoninė turi kažkokią ypatingą aurą, jei taip galima pasakyti....
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2007 08 23, 10:25)
akusere buvo SUPER pavarde akuseres Varsackiene,gydytoja nepaliko jokio ispudzio Kriauziene.

Aš gimdžiau pas tą pačią akušerę(ji tikrai thumbup.gif ) ir pas tą pačią gydytoją(man irgi įspūdžio jokio, netgi sakyčiau šaltas žmogus)Tiek kad po gimdymo susiuvo, o visa kita teko akušerei

QUOTE(ravesa @ 2007 08 23, 14:05)

Kai atvažiavau gimdyt, prięšgimdyvinėj viena sąrėmiavo, kitą tuoj pat jau pagimdžiusią atvežė ir dar aš atkeliavau. Visos su antrom pusėm blink.gif Tai vietos toj palatoj visai ne per daug buvo doh.gif
Atsakyti
ten 1 gimdykla, 1 priešgimdyvinė palata ir operacinė. Aš atvažiavau,kaip tik gimdė moteris gimdykloj, tai priešgimdyvinėj laukiau, bet prasidėjo pats malonumas ir teko pagimdyti priešgimdyvinėj ant to senojo stalo doh.gif  doh.gif Bet vistiek personalas man super, mąstau ten vėl gimdyti jei pavyks smile.gif

Uoj Čili, ir man teko ten pat gimdyti, ant to pačio stalo, už tai, kad tą dieną gimdė 5 moterys.ir aš ten pat žadu gimdyti savo antrąjį klecką. žiek , mažu gimdysim kartu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2007 07 18, 13:55)
o man kaip tik patiko kad tos sesutes ten i seimynine palata per daug neslauziojo..ramybe nors..jei neaisku kas paskambini ir ateina  thumbup.gif

o kiek kainuoja ta šeimyninė palata?jau radau atsakymą.
Aš prieš metus kgn gimdžaiu dukrytę, gimdymas buvo sunkus ir komplikuotas, gydytojų net nepamenu pavardžių, nes jų buvo kelios, gal 4 - 5 (per 12 val gimdymo keitėsi, buvo po 2). Labai padėjo akušerė Dalia. Nuoširdus AČIŪ. Šiaip esu patenkinta gydytojų priežiūra, bet šiek tiek įžvelgiu ir jų kaltės, nes buvo suleisti dveji skatinamieji vos ne iš karto, tai gimdymo eiga labai paspartėjo, po gimdymo labai nukraujavau, teko daryti narkozę, valė gimdą. Norėjo perpilti kraują, bet neprireikė. O dėl palatų, tai man papuolė naujai suremontuota, tai ten jauku, patiko, o ir pooperacinė palata negaliu pasakyt kad prasta. Nors buvo ir nemalonių akimirkų, tačiau jei gimdyčiau antrą, tai vėl ten pat, nes visko gali nutikti ir kituose gimdymo namuose. beje, su niekuo nesitariau, niekam nemokėjau, atsidėkojom po gimdymo saldainiais, šampanu ir mielom smulkmenėlėm. mirksiukas.gif Sėkmės visoms smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vixiuke: 10 rugsėjo 2007 - 08:11

g.gif man lyg sakė, kad dvi gimdyklos yra g.gif rodė vieną, o gimdžiau kitoj.. nu bet galiu ir klysti biggrin.gif kažkaip nemažai dalykų gimdymo dieną tik prabėgo pro akis.. ax.gif
o kaip pas gydytojus vyksta "prisirašymas"? girdėjau apie startinį mokestį (apie 28 lt).. gal kas žinot? antrą norėčiau gimdyti šioj klinikoj, bet jei jau įvedami mokesčiai, tai kažkaip reiks skaičiuotis.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(KYM @ 2007 09 13, 09:11)
g.gif man lyg sakė, kad dvi gimdyklos yra  g.gif rodė vieną, o gimdžiau kitoj.. nu bet galiu ir klysti  biggrin.gif kažkaip nemažai dalykų gimdymo dieną tik prabėgo pro akis..  ax.gif
o kaip pas gydytojus vyksta "prisirašymas"? girdėjau apie startinį mokestį (apie 28 lt).. gal kas žinot? antrą norėčiau gimdyti šioj klinikoj, bet jei jau įvedami mokesčiai, tai kažkaip reiks skaičiuotis..  blush2.gif

o kaip suprasti tą žodį prisirašymas? aš dabar prisirašiau pas Bangą į Aukštaičių g. esančią kliniką, bet kol kas jokių mokesčių( apart šlapimo pasėlio tyrimą) nemokėjau...ar čia turima omeny, kai eini jau gimdyti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marko&Vitka Karnišauskai @ 2007 09 13, 10:36)
o kaip suprasti tą žodį prisirašymas? aš dabar prisirašiau pas Bangą į Aukštaičių g. esančią kliniką, bet kol kas jokių mokesčių( apart šlapimo pasėlio tyrimą) nemokėjau...ar čia turima omeny, kai eini jau gimdyti? smile.gif

nea.. draugė ėjo pas ją pirmą kartą ir sakė, jog ir toliau nori lankytis ir gimdyti KGN, pas gyd.Bangą.. tai sakė "startinis mokestis" - 28 lt su centais.. g.gif
o kaip toje privačioje klinikoje? tiesiog prisirašai kaip pas ginekologę ir lankaisi iki gimdymo? g.gif gal ten patogiau nei KGN.. 4u.gif o koks jos darbo laikas Aukštaičių g. klinikoje? nes kiek girdėjau, ji KGN dirba iki pietų ax.gif
Atsakyti