QUOTE(grazina37 @ 2007 08 22, 18:58)
jei gimdymo eiga normali `,tai ir visos lieka patenkintos,o jei buna komplikuotas gimdymas tai manau tokia lemtis,ir nuo jos niekur nepabegsi .

as gimdziau KGN ir tikrai esu patenkinta ,
Tai va ir aš sakau gimdyčiau ten ir antrą ir trečią vaikelį, bet patirti ten išgyvenimai...
Ištikrūjų mano gimdymas buvo sunkus ir komplikuotas. Bet pats baisiausias momentas, kai dabar prisimenu, daug gydytoju aplink mane. Aš nujaučiu kad kažkas netaip, gimdymas per ilgai užsitesė. Vaikelio tonusai sumažėjo, jaučiu kad manyje jis jau sukietėjo deda man deguonies kauke ir šaukia kvėpuok tavo vaikas dūsta. Aš blaškaus ir viskas kaip sapne, sustoja laikas. Prireikia vakumo ekstraktoriaus pagelbos. Neišgirstu jokio verksmo, tik atsimenu rėkiu kas atsitiko ar jis gyvas. Ir dabar rašydama

. Matau kad jį gaivina, tada užplūdo tokie jausmai nežinomybė, baimė, skausmas, bejėgiškumas ir pats didžiausias džiaugsmas pasaulyje, pamačius rausvutį angelėlį, kuris taip trokšta gyventi. Neveltui savo pasididžiavimui davėm vardą Matukas
DIEVO DOVANA reiškia

Jus gimdykit kur norit aš tik parašiau savo nuomone ir kaip jaučiuosi, nors praėjo jau lyg ir nemažai laiko