Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno krikščioniškieji GN, 2 dalis

QUOTE(lili78 @ 2007 08 17, 15:15)
Ačiukas, žinosiu kaip dienas suderint kai tarsiuosi dėl konsultacijos , o vėliau ir dėl gimdymo  smile.gif .
Ir norėjau gyd. Bangos telefoniuko, kad i až parašytum, bet taip ir nesulaukiu..... verysad.gif

blink.gif na lyg ir ne aš tau žadėjau gyd. Bangos tel.nr., tu kažką maišai g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2007 08 17, 21:17)
blink.gif na lyg ir ne aš tau žadėjau gyd. Bangos tel.nr., tu kažką maišai  g.gif  mirksiukas.gif

Na nieko , vis tiek tikiuosi kažkokiu būdu su ja susisiekti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, o man sie gimdymo namai palieka toki nemalonu jausma, verysad.gif kad pro juos pravaziavus brrr unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 08 21, 21:17)
Sveikutes, o man sie gimdymo namai palieka toki nemalonu jausma,  verysad.gif kad pro juos pravaziavus brrr

Gal gali papasakot kodel? ax.gif
Atsakyti
Žinau viena, kad daugiau juose negimdyciau schmoll.gif Sakau jau praejo lyg ir nemazai jau mano berniukui tuoj bus 1,5 metuku, bet dar jauciu jiems kazkoki jausma g.gif schmoll.gif Labai daug pasakot reiktu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 08 21, 21:37)
Žinau viena, kad daugiau juose negimdyciau  schmoll.gif Sakau jau praejo lyg ir nemazai jau mano berniukui tuoj bus 1,5 metuku, bet dar jauciu jiems kazkoki jausma  g.gif  schmoll.gif Labai daug pasakot reiktu  blush2.gif

Na nenoriu kad tau sugriztu blogi prisiminimai, bet zinai kaip smalsu...nes mano gine dirba tose namuose, tai as uir mastau juose gimdyt, nors vis dar renkuosi tart KGN ir II ligonines g.gif
Atsakyti
Gal kada ir parašysiu 4u.gif O apie antra tai doh.gif Draugė gimdė tai labai sunkiai, atrodė kad jau viskas gerai dukrytė sveika, bet kad vos pati galų neatidavė. Žiopliai paliko placentos dalį doh.gif blink.gif tai vos nenukraujavo. Nenoriu gąsdinti, nes ne to čia rašau, tik iš draugės patirties susidariau nuomonę. Tai ji taip pat antros bijo, kaip maro, sako ten daugiau kojos tikrai nekeltų 4u.gif
Atsakyti
O kiek mano pažįstamų ir draugių gimdė KG ir aš pati, bet niekas jokių priekaištų neturi.Taip jau buvo lemta, jei žinotum kur krisi, pasidėtum pagalvę. Taip, kad vienom čia gerai, o kitom.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2007 08 21, 23:34)
Gal kada ir parašysiu  4u.gif  O apie antra tai  doh.gif  Draugė gimdė tai labai sunkiai, atrodė kad jau viskas gerai dukrytė sveika, bet kad vos pati galų neatidavė. Žiopliai paliko placentos dalį  doh.gif  blink.gif  tai vos nenukraujavo. Nenoriu gąsdinti, nes ne to čia rašau, tik iš draugės patirties susidariau nuomonę. Tai ji taip pat antros bijo, kaip maro, sako ten daugiau kojos tikrai nekeltų  4u.gif

Nors kartais islenda blogi atsiliepimai, bet visuma yra patenkinti KGN. Jei bus lemta ateiti mano vaikeliui i pasauli tai tik KGN.
Atsakyti
jei gimdymo eiga normali `,tai ir visos lieka patenkintos,o jei buna komplikuotas gimdymas tai manau tokia lemtis,ir nuo jos niekur nepabegsi . schmoll.gif as gimdziau KGN ir tikrai esu patenkinta ,
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2007 08 22, 19:58)
jei gimdymo eiga normali `,tai ir visos lieka patenkintos,o jei buna komplikuotas gimdymas tai manau tokia lemtis,ir nuo jos niekur nepabegsi . schmoll.gif as gimdziau KGN ir tikrai esu patenkinta ,

drinks_cheers.gif
Atsakyti
kaip matau tikriausiai geriausia vieta gimdyti yra KGN...
Atsakyti