Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno krikščioniškieji GN, 2 dalis

QUOTE(ciaramashka @ 2007 10 27, 21:53)
Grizau is KGN pries pora dienu. Personalas - super! Aisku, jei nereikalauji nieko neimanomo. Likau labai patenkinta. O del remonto ir aplinkos - mazai ji man rupi. Tokiais reikalais nuvykus svarbiausia, kad rupintusi ir padetu. As visa ta gavau su kaupu.

Pirmiausia sveikinimai mamytei ir mažyliui 4u.gif

Kaip smagu girdėti thumbup.gif , kaip padrąsinanačiai nuteikia mirksiukas.gif
Kaip gimdymas, pas ką gimdei jei ne paslaptis , tareisi ar ne blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes.As savo pupa irgi KGN gimdziau ..Nesitarem, bet po gimdymo vyras nupirko personalui brendzio ir saldainiu deze .Akusere buvo atrodo vardu Dalia super gera ir maloni.Gydytoja papuole Radaviciene bet nieko negaliu apie pasakyti nes ji tik gimdykloj salia pastovejo nes viskas sklandziai ir greitai vyko (15 min ) o siaip man labai patiko nes pirmaji gimdziau profincijoj nu tai kaip diena nuo nakties .Vaiku gyd labai rupestinga viska paaiskina kas neaisku .
Atsakyti
QUOTE(neringute7777 @ 2007 10 29, 19:42)
Sveikutes.As savo pupa irgi KGN gimdziau ..Nesitarem, bet po gimdymo vyras nupirko personalui brendzio ir saldainiu deze .Akusere buvo atrodo vardu Dalia super gera ir maloni.Gydytoja papuole Radaviciene bet nieko negaliu apie pasakyti nes ji tik gimdykloj salia pastovejo nes viskas sklandziai ir greitai vyko (15 min ) o siaip man labai patiko nes pirmaji gimdziau profincijoj nu tai kaip diena nuo nakties .Vaiku gyd labai rupestinga viska paaiskina kas neaisku .

pritariu, kad akušerė Dalia nuostabus žmogus, ji (bei vyras) labai daug man padėjo per ilgą, komplikuotą gimdymą
Atsakyti
SVEIKUTES, AS KGN LANKAUSI PAS GYD. B. KULIKAUSKAITE PAS JA IR GIMDYSIU. TAS ZMOGUS ATGAIVA KUNUI IR SIELAI. JEI NEPLANUOJAT SU NIEKUO TARTIS, TIKRAI REKOMENDUOCIAU BET I KONSULTACIJA PAS JA NUEIT. ISKART APSIGALVOSIT. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Krystyna @ 2007 10 30, 10:15)
SVEIKUTES, AS KGN LANKAUSI PAS GYD. B. KULIKAUSKAITE PAS JA IR GIMDYSIU. TAS ZMOGUS ATGAIVA KUNUI IR SIELAI. JEI NEPLANUOJAT SU NIEKUO TARTIS, TIKRAI REKOMENDUOCIAU BET I KONSULTACIJA PAS JA NUEIT. ISKART APSIGALVOSIT. thumbup.gif  thumbup.gif

As tarsiuos su Jakutiene ax.gif ji mano gine, o dar kai suzinojau kad dirba KGN labai apsidziaugiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2007 10 20, 23:31)

klauskit dar, jei kas domintu, mielai atsakysiu  4u.gif

Aš gimdžiau KGN beveik prieš 8 metus. Turėjo būti kaip ir normalus gimdymas (buvau susitarusi su gud.Babiliūte), bet gavosi eksta atvejis po 12 val. gimdymo ir buvo padarytas cezaris.
Esu labai patenkinta ten esama aplinka - nedaug palatų, viskas vietoj.
Angtrą taip pat planuoju ten gimdyti pas tą pačią gydytoją, nors dar nesitariau. Įdomu būtų sužinoti, kaip dabar daro cezarį - ar pilną narkozę ar dalinę? Man tuo metu buvo pilna narkozė ir graužiausi, kad negirdėjau savo kūdikio pirmo riksmo
Atsakyti
QUOTE(dista @ 2007 11 06, 12:17)
Aš gimdžiau KGN beveik prieš 8 metus. Turėjo būti kaip ir normalus gimdymas (buvau susitarusi su gud.Babiliūte), bet gavosi eksta atvejis po 12 val. gimdymo ir buvo padarytas cezaris.
Esu labai patenkinta ten esama aplinka  - nedaug palatų, viskas vietoj.
Angtrą taip pat planuoju ten gimdyti pas tą pačią gydytoją, nors dar nesitariau. Įdomu būtų sužinoti, kaip dabar daro cezarį - ar pilną narkozę ar dalinę? Man tuo metu buvo pilna narkozė ir graužiausi, kad negirdėjau savo kūdikio pirmo riksmo

sveikutes. spalio 29 gimdziau KGN. man dare cezari. pilnos narkozes dabar neduoda. daro epidurine nejautra. taip kad vaikuti ne tik gali isgirsti bet ir pabuciuoti.
personalas thumbup.gif . visa savite mane supu didelis demesys ir rupestis. esu jiems visiems dekinga uz kantrybe ir pagalba. antra vaika gindysiu taip KGN
Atsakyti
QUOTE(Iste @ 2007 11 07, 18:59)
sveikutes. spalio 29 gimdziau KGN. man dare cezari. pilnos narkozes dabar neduoda. daro epidurine nejautra. taip kad vaikuti ne tik gali isgirsti bet ir pabuciuoti.
personalas  thumbup.gif . visa savite mane supu didelis demesys ir rupestis. esu jiems visiems dekinga uz kantrybe ir pagalba. antra vaika gindysiu taip KGN

pas kokia gydytoja gimdei??? ar tareisi is anksto??? kiek tas malonumas kainavo??? g.gif (sory kad taip tiesiai paklausiau, bet labai jau man idomu viskas) blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Iste @ 2007 11 07, 18:59)
personalas  thumbup.gif . visa savite mane supu didelis demesys ir rupestis. esu jiems visiems dekinga uz kantrybe ir pagalba. antra vaika gindysiu taip KGN

Ačiū už atsakymą. Bet kaip pats jausmas, kai girdi, ką jie daro? Ar uždengia kokia širma tave nuo pusės, kad negirdėtumei jų kalbų ir to instrumentų barškėjimo?
Atsakyti
Pasiskaitineju sia temike ir vis mastau visos mamytes tariasi pas koki gydytoja gimdys,o as kazkaip net nesitariau ir net nezinojau kokie gydytojai dirba,ten i tuos kursus kur mamytes turi eiti ejau ir tuo viskas pasibaige.Kai man nakti nubego vandenys,susiruosiau ir vyras mane nuveze i krikscioniskus gimdymo namus,tad mane prieme tokia jaunute gydytoja (pavardes tikrai nezinau),tad po to juk ryte jie keiciasi tad atejo gydytoja Kriauziene ir akusere Varsackiene Dalyte,oi kokia akusere nuostabi ,tad ir pasigimdziau savo maziuka 23.55val ir as dziaugiuosi kad ten gimdziau ir tikekimes kai gimdysiu antra gimdysiu tik Krikscioniskuose gimdymo namuose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangausvaivorykste: 08 lapkričio 2007 - 09:54
QUOTE(dista @ 2007 11 08, 10:17)
Ačiū už atsakymą. Bet kaip pats jausmas, kai girdi, ką jie daro? Ar uždengia kokia širma tave nuo pusės, kad negirdėtumei jų kalbų ir to instrumentų barškėjimo?

as visa operacija praplepejau su gydytojais. siaip uzdengia kad nematytum ka daro. is pradziu buvo baisu, o po to visai idomu pasidare biggrin.gif
Atsakyti
O kaip dėl rūbų? Ar gimdoma su savo rūbais, ir kaip po gimdymo? Ar reikia savo naktinukų ir vaikučio rūbelių?
Atsakyti