Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno krikščioniškieji GN, 2 dalis

QUOTE(ravesa @ 2007 11 14, 14:30)
O kaip dėl rūbų? Ar gimdoma su savo rūbais, ir kaip po gimdymo? Ar reikia savo naktinukų ir vaikučio rūbelių?

jei neturėsi viską duos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 11 14, 15:37)
jei neturėsi viską duos  4u.gif

taip 4u.gif o ju naktinukai man netgi labiau patiko nei savi blush2.gif iskirpte labai didele- patogu leliuka pamaitinti. o ir daznai keicia juos 4u.gif (savu reiktu nemazai prisivezti, nes nemazai teko keistis del kraujo blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(KYM @ 2007 11 14, 15:52)
taip  4u.gif o ju naktinukai man netgi labiau patiko nei savi  blush2.gif iskirpte labai didele- patogu leliuka pamaitinti. o ir daznai keicia juos  4u.gif (savu reiktu nemazai prisivezti, nes nemazai teko keistis del kraujo  blush2.gif )

kiek daug as visko dar nezinau doh.gif
Atsakyti
Gimdžiau prieš metus, tik geri prisiminimai likę. Atsilyginau tik akušerei (100), jokiu saldainių ir šokoladų. Tik nežinau ar pampersiuku leliukams jau duoda, nes tada nedavė, tai daug mamyčių į bėdą papuolė. Sėkmės visoms nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo polo: 15 lapkričio 2007 - 16:48
QUOTE(polo @ 2007 11 15, 17:47)
Tik nežinau ar pampersiuku leliukams jau duoda, nes tada nedavė, tai daug mamyčių į bėdą papuolė. Sėkmės visoms nestuke.gif

Mes gavom pamperiuku.. visokiu po truputi.. kaip reklama.. mums nepamenu, bet lyg uzteko kol ligoninej buvom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KYM @ 2007 11 15, 20:32)
Mes gavom pamperiuku.. visokiu po truputi.. kaip reklama.. mums nepamenu, bet lyg uzteko kol ligoninej buvom  ax.gif

ten dažnai duoda reklaminių gaminių. Mes gavom bepanten tepaliuką, kojinytes, pamperių dar šio bei to, o draugė tai išvis visą maišą parsivežė dovanų, todėl kartais vienom mamytėm užtenka duotų pampersų, o kitoms ne, geriau jau savo turėti
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2007 11 15, 20:48)
ten dažnai duoda reklaminių gaminių. Mes gavom bepanten tepaliuką, kojinytes, pamperių dar šio bei to, o draugė tai išvis visą maišą parsivežė dovanų, todėl kartais vienom mamytėm užtenka duotų pampersų, o kitoms ne, geriau jau savo turėti

drinks_cheers.gif teisingai, apie tai jau pamirsusi buvau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(KYM @ 2007 11 15, 21:07)
drinks_cheers.gif teisingai, apie tai jau pamirsusi buvau  blush2.gif

jums pasisekė smile.gif mes tai knygutę ir vieną pampersą gavom
Atsakyti
Gimdžiau vos prieš keletą dienų ir aš KGN. Patys geriausi prisiminimai liks apie gydytoją ir akušerę wub.gif
Man davė prieš gimdymą taip vadinamus naktinius, chalatą reikėjo turėti savo, nes niekas net nepasiūlė, aišku jo man iki gimdymo neprireikė beveik, nes nuo skausmų buvo ir taip karšta lotuliukas.gif , Po gimdymo irgi davė naktinius, bet jau rytojau sdieną rengiausis avais, nežinau gal būtų davę ir valdiškus, bet aš nepaprašiau blush2.gif
Vaikiukui pampersų ir kojinytes reikia tureti, o rūbelių nebutina, kasdien rengia jie savais. Šiaip naujagimių skyriaus personalas galėtų būti ir atidesnis, pasitaikė per 4 dienas kelios sesutės, kurios itin ne mielos buvo, bet visuma nebloga mirksiukas.gif
Gal šiek tiek tvarkos duše man pasirodė mažoka, dažnai bidė buvo užsikimšus verysad.gif
Jei kiltų kam nors klausimų rašykit,papasakosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lili78 @ 2007 11 18, 14:39)
Gimdžiau vos prieš keletą dienų ir aš KGN. Patys geriausi prisiminimai liks apie gydytoją ir akušerę wub.gif
Man davė prieš gimdymą taip vadinamus naktinius, chalatą reikėjo turėti savo, nes niekas net nepasiūlė, aišku jo man iki gimdymo neprireikė beveik, nes nuo skausmų buvo ir taip karšta lotuliukas.gif , Po gimdymo irgi davė naktinius, bet jau rytojau sdieną rengiausis avais, nežinau gal būtų davę ir valdiškus, bet aš nepaprašiau blush2.gif
Vaikiukui pampersų ir kojinytes reikia tureti, o rūbelių nebutina, kasdien rengia jie savais. Šiaip naujagimių skyriaus personalas galėtų būti ir atidesnis, pasitaikė per 4 dienas kelios sesutės, kurios itin ne mielos buvo, bet visuma nebloga mirksiukas.gif
Gal šiek tiek tvarkos duše man pasirodė mažoka, dažnai bidė buvo užsikimšus verysad.gif
Jei kiltų kam nors klausimų rašykit,papasakosiu mirksiukas.gif

jau gal visos palatos suremontuotos?
Atsakyti
Kaip dabar ten guldo, po kiek i palata. Kiek zinau tosindividualiose palatose tai po dvi guldo, bendrose daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 11 18, 18:13)
Kaip dabar ten guldo, po kiek i palata. Kiek zinau tosindividualiose palatose tai po dvi guldo, bendrose daugiau.

prieš metus gulėjau dvivietėj
Atsakyti