hmm... įdomiai.. man tai kaip tik viskas patiko... ateidavo paklausdavo ar nereik padėt... pamatė kad keičiu sauskelnes tai sako kam vargstat, reikėjo pakviest pakeisim
gal neužtaikiau ant tos moteriškės
QUOTE(akvilyte @ 2007 12 17, 13:29)
greiciausiai
nors pagrindines dienas ir as buvau prie liuks daktaru
O as jau rasiau kad gimdziau pas nuostabia akusere,kuri nuostabus zmogus su kuria ir dabar palaikome su vyru siltus rysius,,,O kad buvo kurios nepatiko tai tikrai bet kazkaip ai numodavau ranka dziaugiausi sunelio gimimu ir stengdavausi kuri nepatinka tiesiog nesikreipti,nebent jau labai reikedavo tai sukandus dantukus nueidavau
,bet seip man ten patiko ir tikiuosi kita savo maziuka vaikuti(kur tikiuosi bus dukryte)gimdysiu krikscioniskuose gimdymo namuose,,,,,,
QUOTE(KYM @ 2007 12 17, 14:52)
greiciausiai
kadangi gulejau atskiroj seimyninej palatoj, tai jos visos pacios ateidavo, perrengdavo, paaiskindavo.. as tik ziuredavau ir "dedavaus i galva"
labai jaunute daktaryte vaiku maloni buvo.. irgi trumpais plaukais, tik jaunute.. pavardes nepamenu, gaila..
labai jau malonu ispudi paliko.. o nieko nedavem tikrai.. 
papasakok daugiau apie ta seimynine palata? kaip ten kas? kiek mokejot ir t.t.
QUOTE(lauku_gele @ 2007 12 18, 12:41)
pasiskaityk keliais psl atgal - ten jau rasyta apie tai
QUOTE(KYM @ 2007 12 18, 13:30)
pasiskaityk keliais psl atgal - ten jau rasyta apie tai
nesinori kartotis.. 
vadinasi nieko naujo
QUOTE(KYM @ 2007 11 14, 15:52)
o ir daznai keicia juos
(savu reiktu nemazai prisivezti, nes nemazai teko keistis del kraujo
)
gulejau 3 dienas, niekas anktiniu nepasiule pasikeisti, gerai, kad turejau savus ir patalyne keite tik 1 karta (o del zinomu priezasciu, manau tikrai reiktu dazniau ir maloniau 100 kartu butu svarioj lovoj gulet)
QUOTE(polo @ 2007 11 15, 17:47)
Tik nežinau ar pampersiuku leliukams jau duoda, nes tada nedavė, tai daug mamyčių į bėdą papuolė.
neduoda sauskelniu, nebent kur dovaneles dalina buna 2-3, bet tikrai per mazai, butinai pasiimkit
QUOTE(vixiuke @ 2007 11 15, 20:48)
ten dažnai duoda reklaminių gaminių. Mes gavom bepanten tepaliuką, kojinytes, pamperių dar šio bei to, o draugė tai išvis visą maišą parsivežė dovanų, todėl kartais vienom mamytėm užtenka duotų pampersų, o kitoms ne, geriau jau savo turėti
o siaip personalas, kurio pamainoj teko gimdyti, buvo nepakartojamas, ir akusere labai faina, tokia jauna moteriske sviesiais iki peciu plaukais, tik nezinau pavardes, nes nespejau paklausti, o veliau kitos gydytojos klausiau, sake paziures, kas budejo, bet taip ir nesulaukiau atsakymo
pati prieziura vaikucio man visai patiko ir demesio pakankamai rode, ir del maitinimo ateidavo paziureti ar viskas gerai. va kas nepatiko, tai butent gimdyves prieziura
QUOTE(mamuleZ @ 2007 12 21, 16:30)
noretusi daugiau nuomoniu mamyciu, kurios nieko nemokejo
QUOTE(KYM @ 2007 12 21, 16:48)
noretusi daugiau nuomoniu mamyciu, kurios nieko nemokejo
nieekam nieko nemokėjau
QUOTE(akvilyte @ 2007 12 21, 17:22)
ir as niekam nemokejau ,ir tikrai esu patenkinta
jei neprasysi tai niekas taves netrukdys,ir seipsau i akis nelys
kiek buvau klinikose tai nera ka lyginti su krikscioniskais,kaip kokiame biciu avile,jokio poilsio mamytei,zinoma jei perki palata tai jos gal ir priziuri,bet mano nuomone geriau vaikuciui ka nupirkti ,negu kisti pinigus uz tai ka jos ir taip turi daryti be priekaistu
taip pat nieko nemokėjau, o priežiūra buvo (mano) labai puiki
Naktinius keitė kas kelias val, na gal dėl to kad labai kraujavau ir tas palutes, patalynę... Ir šiaip dažnai apžiūrėdavo, patardavo kaip maitint ir pan... Na o su maistu, tai visiškai sutinku - jis visiškai nepritaikytas maitinančiom mamom, turbūt ten ima iš kažkur, kur duoda ir kitiem ligoniam, nes kiek žinau kgn nėra virtuvės, gal klystu. Bet šiaip maistas labai skanus, tik kad nepritaiykas, pvz kopūstų sriubas ar balta mišrainė, balandėliai
QUOTE(vixiuke @ 2007 12 21, 21:34)
taip pat nieko nemokėjau, o priežiūra buvo (mano) labai puiki
Naktinius keitė kas kelias val, na gal dėl to kad labai kraujavau ir tas palutes, patalynę... Ir šiaip dažnai apžiūrėdavo, patardavo kaip maitint ir pan... Na o su maistu, tai visiškai sutinku - jis visiškai nepritaikytas maitinančiom mamom, turbūt ten ima iš kažkur, kur duoda ir kitiem ligoniam, nes kiek žinau kgn nėra virtuvės, gal klystu. Bet šiaip maistas labai skanus, tik kad nepritaiykas, pvz kopūstų sriubas ar balta mišrainė, balandėliai
taip virtuvės jie neturi... maistą atveža termosuose.. betgi galima atsirinkt ką valgyti o ką ne
beje buvau klinikose draugės aplankyt tai kaip tik pietavo.. tai irgi kopūstų sriuba o antram irgi raugintų agurkų buvo.. taip kad manau visur panašus tas ligoninių maistas