Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno krikščioniškieji GN, 2 dalis

QUOTE(lauku_gele @ 2007 12 03, 18:13)
Nebutinai, nesenai drauge 35 sav,  pagimde 2oj ligoninej...

gal tada mano gydytoja tik apie krikščioniškus sakė, kad juose galima gimdyti, jei nėštumas 37 savaičių
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2007 12 03, 20:17)
gal tada mano gydytoja tik apie krikščioniškus sakė, kad juose galima gimdyti, jei nėštumas 37 savaičių

siaip tai pirma karta tokia naujiena suzinojau...kiek zinau Vilniuje Baltijos -Amerikos klinikoj tik nuo 37 sav priima, o cia eiliniai gimdymo namai...na nezinau, kazko man nesitiki g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauku_gele @ 2007 12 03, 19:20)
siaip tai pirma karta tokia naujiena suzinojau...kiek zinau Vilniuje Baltijos -Amerikos klinikoj tik nuo 37 sav priima, o cia eiliniai gimdymo namai...na nezinau, kazko man nesitiki g.gif

na man taip gydytoja sakė (mano ginekologė)
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2007 12 03, 22:01)
na man taip gydytoja sakė (mano ginekologė)

nesiginciju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2007 12 03, 19:17)

Man gydytoja irgi sakė, kad pas juos , t.y. KGN tik nuo 37 sav.
Džiaugiuosi ,kad tiek sulaukiau ir ten gimdžiau biggrin.gif
Atsakyti
O kai as gimdziau siuose gimdymo namuose papuoliau pas nuostabia akusere Dalyte ir jai galiu tik pasakyti pacius nuostabiausius zodizius ir dideli dideli aciu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dangausvaivorykste @ 2007 12 13, 15:50)
O kai as gimdziau siuose gimdymo namuose papuoliau pas nuostabia akusere Dalyte ir jai galiu tik pasakyti pacius nuostabiausius zodizius ir dideli dideli aciu
user posted image

kartojuosi, man taip pat ši akušerė labai patiko ir padėjo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lapkrituke @ 2007 11 28, 16:50)
Mano drauge gryzo is KGN, sake viskas kaip ir ok, gimdyves prieziura liuks, bet kazko jai nelabai patiko naujagimiu prieziuros personalas, nu nezinau... O sakykit, gal kuri esat gulejusi toj seimyninej palatoj? Nes mes su vyru galvojam ten apsistoti, jei bus laisva smile.gif Idomu kas ten ir kaip?

Nu pati as toje palatoje negulejau bet ten buvau ir viska maciau... As dirbu firmoje kuri stato nauja ta priestata ir ji irengineja ilgai.... ax.gif todel teko lankytis visur situose gn, o gimdziu as jau seniai cia pries 7 metus. Tai dabar apie ta palata: ji randasi tikrai gana toli nuo pagrindinio ikurto pastato dalies, bet ten visada sedi atskira budinti sesele, palatoje yra dvigule lova kaip namuose, saldytuvas, buitines technikos kazkiek, atskira didele vonia su burbuliavimo sistema JAKUZI smile.gif, atskiras toletas ir siaip viskas priartinta namu aplinkai. Ateiciai galiu pranesti, kad iki 2008 metu galo turetu buti pabaigtas irengti naujas priestatas su jaukiu viesbutuku mansardoje, naujausia iranga, baseinu, liftu ir viskuo kas geriausia biggrin.gif . As kaip tik planuoju lelyte uzsisakyti ikurtuvems ir noresiu isbandyti "SAVO" darba blush2.gif .Jau seniai butu galima dziaugtis ne tik nuostabiu personalu bet ir aplinka jaukia bet va vis tie PINIGAI unsure.gif kazkam atrodo kad vaikus vis dar galima gimdyti pievoje kaip ir musu mociutes

P.S. apie ta atskiraja palata kiek zinau garsiai per daug nekalbama nes jos visom nepakaktu o kaina (mano ziniom) yra panasiai kaip viesbutyje iki keliu simtu parai
Atsakyti
sveiki,
antra karta KGN negimdyciau,bet ne del saves, o del vaiku sesuciu ir vienos gydytojos. pagalbos del vaiko sulaukiau labai mazai, buvo atliktas cezaris ir vos galejau apsiverst ant sono, o vaikuti atnesdavo ir palikdavo visai dienai ir dar klausdavo ar pasiliksiu nakciai, nors pieno dvi dienas neturejau. kai atsirado pienukas, mano vaikelis neime kruties, tai irgi nelabai kas padedavo. mano prieziura buvo ideali, taciau kas liete pagalba del vaiko, tai.... kaip pacios supratot

na,bet cia tik mano nuomone.
tikiuos esu mazuma turinti tokia nuomone.

p.s. o vaiku gydytoja viena,tai isvis su manim kaip su silpnaprote kalbejo ir isvis apie tokia gydytoja,kai rasiu tinkama zodi,tai pasakysiu,nes kol kas nerandu....
Atsakyti
QUOTE(frida @ 2007 12 16, 19:02)
sveiki,
antra karta KGN negimdyciau,bet ne del saves, o del vaiku sesuciu ir vienos gydytojos. pagalbos del vaiko sulaukiau labai mazai, buvo atliktas cezaris ir vos galejau apsiverst ant sono, o vaikuti atnesdavo ir palikdavo visai dienai ir dar klausdavo ar pasiliksiu nakciai, nors pieno dvi dienas neturejau. kai atsirado pienukas, mano vaikelis neime kruties, tai irgi nelabai kas padedavo. mano prieziura buvo ideali, taciau kas liete pagalba del vaiko, tai.... kaip pacios supratot

p.s. o vaiku gydytoja viena,tai isvis su manim kaip su silpnaprote kalbejo ir isvis apie tokia gydytoja,kai rasiu tinkama zodi,tai pasakysiu,nes kol kas nerandu....

man ir viena gydytoja ten vaikų labai nepatiko, nežinau pavardės, bet tokia pagyvenus, trumpais plaukais. O dėl vaikiuko priežiūros, tai mano buvo komplikuotas gimdymas, tai pirmą naktį pas sesutes dukrytė buvo, poto atnešė man, nes pati norėjau, bet is klausinėjo ar nenoriu pailsėt, joms duoti vaikučio
Atsakyti
QUOTE(frida @ 2007 12 16, 20:02)
sveiki,
antra karta KGN negimdyciau,bet ne del saves, o del vaiku sesuciu ir vienos gydytojos.

QUOTE(vixiuke @ 2007 12 17, 00:14)
man ir viena gydytoja ten vaikų labai nepatiko, nežinau pavardės, bet tokia pagyvenus, trumpais plaukais.

drinks_cheers.gif tikrai, pagyvenusi tokia ir man nepatiko drinks_cheers.gif kadangi buvau su vyru, tai ji dirbtinai taip tampesi nezinau ko doh.gif gal lauke dovaneles.. ja pamaciau tik pries iseinant, tai daug bendrauti neteko.. bet tikrai daugiau ir nenoreciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(frida @ 2007 12 16, 19:02)
sveiki,

Man irgi viena gydytoja ten labai nepatiko, irgi nepamenu pavardės, tokia trumpais juodais plaukais buvo, tai jau gimdykloj bandė balsą kelt, kad nemoku vaiko maitint ( kai gimdysiu antrą ar dešimtą tai gal mokėsiu lotuliukas.gif ), bet kadangi vyras buvo šalia, tai iškart vis nuleisdavo garą... Nu labai man ji nemaloni buvo...
O ir seselių keletas buvo, tokių kurios tik ir laukė kišenes atkišę, kartą teko taip pagalbos pasiptrašyti su 10 litų, patikėkit žmogus pasikeitė kaip diena ir naktis...

Gaila, kad taip yra, jei mano priežiūra gimdymo metu buvo thumbup.gif , tai apie vaiku skyriu mazai geru zodziu galiu pasakyt....
Nebuvo taip blogai, bet tikrai ir ne džiaugsminga buvo ten keleias dienas praleist
Atsakyti