QUOTE(frida @ 2007 12 16, 19:02)
sveiki,
antra karta KGN negimdyciau,bet ne del saves, o del vaiku sesuciu ir vienos gydytojos. pagalbos del vaiko sulaukiau labai mazai, buvo atliktas cezaris ir vos galejau apsiverst ant sono, o vaikuti atnesdavo ir palikdavo visai dienai ir dar klausdavo ar pasiliksiu nakciai, nors pieno dvi dienas neturejau. kai atsirado pienukas, mano vaikelis neime kruties, tai irgi nelabai kas padedavo. mano prieziura buvo ideali, taciau kas liete pagalba del vaiko, tai.... kaip pacios supratot
na,bet cia tik mano nuomone.
tikiuos esu mazuma turinti tokia nuomone.
p.s. o vaiku gydytoja viena,tai isvis su manim kaip su silpnaprote kalbejo ir isvis apie tokia gydytoja,kai rasiu tinkama zodi,tai pasakysiu,nes kol kas nerandu....
Man irgi viena gydytoja ten labai nepatiko, irgi nepamenu pavardės, tokia trumpais juodais plaukais buvo, tai jau gimdykloj bandė balsą kelt, kad nemoku vaiko maitint ( kai gimdysiu antrą ar dešimtą tai gal mokėsiu

), bet kadangi vyras buvo šalia, tai iškart vis nuleisdavo garą... Nu labai man ji nemaloni buvo...
O ir seselių keletas buvo, tokių kurios tik ir laukė kišenes atkišę, kartą teko taip pagalbos pasiptrašyti su 10 litų, patikėkit žmogus pasikeitė kaip diena ir naktis...
Gaila, kad taip yra, jei mano priežiūra gimdymo metu buvo

, tai apie vaiku skyriu mazai geru zodziu galiu pasakyt....
Nebuvo taip blogai, bet tikrai ir ne džiaugsminga buvo ten keleias dienas praleist