Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno krikščioniškieji GN, 2 dalis

Nu jo... zinok apie Cezarius man irgi ta pati mintis kilo biggrin.gif Bet "protingieji" mano pažįstami tvirtino, kad ir ju cia nerado, atseit jei jau yra kokia rimta beda, tada jau i klinikas veza Cezari daryt doh.gif lotuliukas.gif

Nu viskas apsisprendziau cool.gif eisiu pirmai konsultacijai i KGN rolleyes.gif

Bet gal kas nors zinot gydytoju darbo grafika? Nu tarkit pirmadieniais dirba Banga, antradieniais Dovile, treciadieniais Lina ir t.t.? Kaip ten yra su tuo grafiku? g.gif
Atsakyti
[quote=išprotėjus,2008 04 11, 11:38]
Nu jo... zinok apie Cezarius man irgi ta pati mintis kilo biggrin.gif Bet "protingieji" mano pažįstami tvirtino, kad ir ju cia nerado, atseit jei jau yra kokia rimta beda, tada jau i klinikas veza Cezari daryt doh.gif lotuliukas.gif

Man pries 7.5 men dare Cezari, salia dar vienai moteriai irgi... Abu planinius. Jai del asmenines sveikatos, man - tvirtai sedejo paskutinius niestumo menesius ir net negalvojo verstis... nenorejom pernesioti, nes geri duomenys buvo.

p.s. taip gavosi, kad galiausiai sutareme planini, atvykau is vakaro, priguliau ir laukiau ryto, kada turejo daryti operacija... 4 ryto pradejau gimdyti pati.... ot gerai suplanavom! Niekuo neskatino, tikrai, nes nieko ''negeriau'', jokiu vaistu. Dare Violeta Maciulaitiene. Ir man, ir kolegei. L. gera gydytoja.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TJolke: 11 balandžio 2008 - 11:59
QUOTE(TJolke @ 2008 04 11, 12:58)
L. gera gydytoja.. biggrin.gif

As kaip paskaitau tai toks ispudis susidaro, kad ten vien geros gydytojos dirba wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 04 11, 09:53)
daro daro  mirksiukas.gif

Daro ten viska kaip ir visyr - ir epidura, ir cezari(ekstrini ir planini). Beje, Akvilyte, berods tau kaip ir man gimdyti geguze, tai gal gimdyti ruosies KGN?
Papildyta:
QUOTE(išprotėjus @ 2008 04 11, 13:06)
As kaip paskaitau tai toks ispudis susidaro, kad ten vien geros gydytojos dirba  wub.gif

Kiek teko susidurti, tai tiktai labai jau man (ir ne tik) nepatiko Morkunaite blink.gif , o visos kitos SUPER thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjus @ 2008 04 11, 09:46)
Teko girdeti apie siuos gimdymo namus visokiu atsiliepimu, bet mane labiausiai domina ar cia yra daroma epidūrine nejautra?  g.gif  Ar cia viskas, kaip sakoma naturaliai?  g.gif

Abu vaikus KGN gimdžiau ir abu kartus epidūrą darė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2008 03 26, 21:19)
labuka, aš taip pat pas gydytoją Bangą važinėju 4u.gif
Kai ateisi sekančą kartą, paprašyk kad parodytų gimdyklą - sesutes tavę nuves  4u.gif Tiesa, gimdymo skyrius yra ne taip gerai sutvarkytas, kaip konsultacinis. Bet galima išgyvent - svarbiausia yra geros rankos.

Noreciau paklausti, ar gydytoja Banga priima nestukias is kitu miestu? Nes kaip suprantu tu taip pat is kitur vazineji. As yra galimybe atvaziuoti kelelui vizitu ir susitarti del gimdymo, nes savam mieste gimdyti nenoreciau schmoll.gif Idomu nuo ko reiketu pradeti, nes i iskaita esu itraukta savo mieste, kokie dokumentai reikalingi vizitui???? g.gif Buciau labai dekinga uz info, nes ieskau geru gydtoju Kaune ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juokiukas @ 2008 04 13, 11:46)
Noreciau paklausti, ar gydytoja Banga priima nestukias is kitu miestu? Nes kaip suprantu tu taip pat is kitur vazineji. As yra galimybe atvaziuoti kelelui vizitu ir susitarti del gimdymo, nes savam mieste gimdyti nenoreciau  schmoll.gif  Idomu nuo ko reiketu pradeti, nes i iskaita esu itraukta savo mieste, kokie dokumentai reikalingi vizitui????  g.gif  Buciau labai dekinga uz info, nes ieskau geru gydtoju Kaune  ax.gif

Nors aš ne pas Bangą, bet irgi iš kito miesto. Nieko ten ypatingo nereikia, susitari dėl vizito ir važiuoji thumbup.gif Nėščiosios kortelę juk visada su savimi turi - o tai savrbiausias dokumentas. Gimdant ar gulant į ligoninę dar reikia paso ir sodros knygelės. O ten, kur įtraukta į įskaitą irgi tvarkingai "prisidavinėji" ax.gif . Viskas - nieko negali būti paprasčiau 4u.gif SĖKMĖS mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(austeja001 @ 2008 04 13, 15:45)
Nors aš ne pas Bangą, bet irgi iš kito miesto. Nieko ten ypatingo nereikia, susitari dėl vizito ir važiuoji  thumbup.gif  Nėščiosios kortelę juk visada su savimi turi - o tai savrbiausias dokumentas. Gimdant ar gulant į ligoninę dar reikia paso ir sodros knygelės. O ten, kur įtraukta į įskaitą irgi tvarkingai "prisidavinėji"  ax.gif . Viskas - nieko negali būti paprasčiau  4u.gif SĖKMĖS  mirksiukas.gif

didelis dekui thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(juokiukas @ 2008 04 13, 15:59)
didelis dekui  thumbup.gif

Beja o jei nepaslaptis pas kokia gydytoja tu lankaisi, gal turi kokias koordinates tel.nr ir panasiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjus @ 2008 04 11, 11:38)
Bet gal kas nors zinot gydytoju darbo grafika? Nu tarkit pirmadieniais dirba Banga, antradieniais Dovile, treciadieniais Lina ir t.t.? Kaip ten yra su tuo grafiku?  g.gif

mane tai irgi domina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juokiukas @ 2008 04 13, 11:46)
Noreciau paklausti, ar gydytoja Banga priima nestukias is kitu miestu? Nes kaip suprantu tu taip pat is kitur vazineji. As yra galimybe atvaziuoti kelelui vizitu ir susitarti del gimdymo, nes savam mieste gimdyti nenoreciau  schmoll.gif  Idomu nuo ko reiketu pradeti, nes i iskaita esu itraukta savo mieste, kokie dokumentai reikalingi vizitui????  g.gif  Buciau labai dekinga uz info, nes ieskau geru gydtoju Kaune  ax.gif

Pasiskambink (kažkur temoje apie Bangą yra jos tel. ir nuvažiuok). Iš kitų miestų galima, aš esu oficialiai įregistruota gimdymo namuose (lankausi ten kaip konsultacijoje). Nuvažiuoju, žinoma, riečiau, negu paprastai nestuke.gif gydytoją lanko, mzd kartą per mienesį-pusantro. Kortekę ir dekretinį taip pat ten gavau.
Atsakyti
QUOTE(kroska19 @ 2008 04 14, 16:56)
mane tai irgi domina smile.gif

As kaip supratau, kad tam tikra gydytoja dirba 2 kartus i savaite, bet ta pacia diena dirba dar ir kitos gydytojos
Atsakyti
QUOTE(išprotėjus @ 2008 04 14, 20:01)
As kaip supratau, kad tam tikra gydytoja dirba 2 kartus i savaite, bet ta pacia diena dirba dar ir kitos gydytojos

Diena ten ju buna daug, o nakciai paskui lieka budinti kazkuri.
Atsakyti