Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno krikščioniškieji GN, 2 dalis

QUOTE(TJolke @ 2008 04 14, 21:31)
Diena ten ju buna daug, o nakciai paskui lieka budinti kazkuri.

arba kažkuris smile.gif aš kai atvažiavau gimdyti, buvo budintis gydytojas vyras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 04 15, 10:21)
arba kažkuris smile.gif aš kai atvažiavau gimdyti, buvo budintis gydytojas vyras smile.gif

Skambinausi i corpus sanum ir norejau pas Banga uzsiregistruoti, bet ten menesi i prieki jau uzregistruota g.gif tai kazin ne tokia pati situacija ir KGN??? Gal kas zinote ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juokiukas @ 2008 04 15, 11:36)
Skambinausi i corpus sanum ir norejau pas Banga uzsiregistruoti, bet ten menesi i prieki jau uzregistruota  g.gif tai kazin ne tokia pati situacija ir KGN??? Gal kas zinote  ax.gif

gal tu tiesiog jai paciai pasiskambink mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjus @ 2008 04 11, 11:14)
thumbup.gif  nu va, o man sakė, kad nedaro, atseit ten tik viskas naturaliai  doh.gif
Ir is kur zmones tokiu nesamoniu prisigalvoja  unsure.gif

Dazniausiai "patirtim" dalimasi tie, kurie ten net nera buve. lotuliukas.gif Ten viska taip pat kaip ir kituose gimdymo namuose. Ir epiduri ir cezari reikalui esant tikrai daro. Gimdziau ten savo mazaja pries metus, tai man ten super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juokiukas @ 2008 04 15, 11:36)
Skambinausi i corpus sanum ir norejau pas Banga uzsiregistruoti, bet ten menesi i prieki jau uzregistruota  g.gif tai kazin ne tokia pati situacija ir KGN??? Gal kas zinote  ax.gif

Man sake, kad i KGN visai nera jokios registracijos, tiesiog ateini ir viskas, lauki savo eiles biggrin.gif
Atsakyti
Aš iki gimdymo iš vis nesilankiau šiuose GN. Vieną kartą buvau atvažiavus išsitirti echoskopu. Kai atejo laikas gimdyti tiesiog atvažiavau su reikiamais dokumentais ir viskas. Su niekuo buvau nesusitariusi ir pataikiau pas gydytoją Radavičienę. Super gydytoja thumbup.gif Antrą kartą taip pat gimdyčiau čia.
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif

Mums liko geras menesiukas. Irgi ruosiames gimdyti KGN. Man labai idomu, ar kas nors lankesi ar lankosi pamokelese pries gimdyma? Gal galit pasidalinti ispudziais?

P.S. Kai susitari su gydytoju, kaip viskas vyksta... pajauti, kad prasideda gimdymas ir skambini savo gydytojai?
Man pirmas gimdymas, tai viskas labai nauja ir idomu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(eeeglute @ 2008 04 16, 22:28)

Mums liko geras menesiukas. Irgi ruosiames gimdyti KGN. Man labai idomu, ar kas nors lankesi ar lankosi pamokelese pries gimdyma? Gal galit pasidalinti ispudziais?

P.S. Kai susitari su gydytoju, kaip viskas vyksta... pajauti, kad prasideda gimdymas ir skambini savo gydytojai?

As lankiau. Ten pagal savaites dienas yra paskirta tema. Tiksliai neatsimenu, bet kaip pavyzdi parasysiu: pav.: pirmadieniais - zindymas, antradieniais - gimdymas, treciad. - vel kazkas. Gali viena savaite paskirti ir nueiti kasdien, gali issimetyt per niestuma.. Niekas ten nieko nezymi, neregistruoja. Papasakoja svarbiausius momentus, paskui filmuotos medziagos parodo ir klausineja merginos ko nori.

Taip. Pajauti ir skambini. Pries numatyta data vis dazniau susitinki su gydytoja ir mazdaug speja kada kas gali atsitikti. Aisku, visko buna.. Bet jei jau susitari ir gydytoja del taves lekia gal ir is kito Lietuvos galo, tai jau yra zmogui mokama... Kol tave priima, paruosia, paprastai atvaziuoja.
Jei pradejusi gimdyti tiesiog atvaziuoji i gimdymo namus - gimdai ir tiek. Tavo reikalas atsidekoti ar ne. Nekainuoja.
Atsakyti
Antrą valandą turbūt? Mes praeitą kartą buvom maždaug tokiu laiku - turėjo prasidėt - bet buvom su visais vaikasi, dėl to neejom.
Atsakyti
QUOTE(išprotėjus @ 2008 04 15, 19:09)
Man sake, kad i KGN visai nera jokios registracijos, tiesiog ateini ir viskas,  lauki savo eiles  biggrin.gif

Bent dėl echoskopijos tai tikrai taip. bigsmile.gif
QUOTE(Natuke @ 2008 04 17, 00:35)
Antrą valandą turbūt? Mes praeitą kartą buvom maždaug tokiu laiku - turėjo prasidėt - bet buvom su visais vaikasi, dėl to neejom.

Paskaitėlės prasideda 14 val. I-II-III-IV
Atsakyti
Labai ačiū už informaciją. Reikės apsilankyti. O einat su tėveliais ar vienos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eeeglute @ 2008 04 16, 23:28)

as kai pajutau nakti kad pilvas lengvai spazmuoja, tai skambinau savo ginei ir ji liepe vaziuoti i ligonine ir pati ten atleke, pamate kad gimdysiu, bet dar po kiek valandu tai isejo i darba,o i gimdyma grizo. Tai toks ir susitarimas,ten tos darbuotojos zino kad gimdai su savo gine ir pacios ja iskviecia jei skubiai prireikia o jos nera. Mano gimdymas pagreitejo tai gine iskviete ten buvusi akusere, nes man ne tas rupejo.
Atsakyti