Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno krikščioniškieji GN, 2 dalis

QUOTE(zmonele @ 2007 07 11, 17:48)
O gal galit kas nors rekomenduoti kokia gydytoja is siu gimdymo namu?

sveik, radaviciene labai faina gydytoja, tikrai rekomenduociau, as pas ja lankiausi ir visda malonu pas ja gristi manau viena is tu kurios itin rupinasi ir teikia daug silumos.
Atsakyti
QUOTE(lauku_gele @ 2007 08 09, 11:03)
na pinigu man tam tikrai negaila tik gal gali pasakyti kiek viskas kainuoja???? g.gif

drinks_cheers.gif
Aha , tikrai Spaliuke19801 įdomu kiek visa tai dabar kainuoja g.gif . O kad negaila , tai tikrai negaila pinigėlių smile.gif . Ir dar ar davei prieš viską ar po to ? Ir gal turi šios gyd. tel. nr. , nes aš kažkaip irgi apie ją mąstau smile.gif . Jei ką, gal į až parašyk, būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lili78: 09 rugpjūčio 2007 - 21:30
QUOTE(Nervuota:) @ 2007 08 05, 13:26)
Personalas fantastiskas thumbup.gif

Dalis personalo cool.gif Tiesa mano įspūdžiai kelių metų senumo. Bet bendri atsiliepimai tikrai geri. Tiek, kad ten buvau pakartotinai. smile.gif Nė karto nesitariau (ir nemokėjau, tik po antro gimdymo močiutė be mano žinios davė gydytojai, nes buvo gimdymo namuose gimstant antram vaikui ) ir nė karto nenusivyliau.

QUOTE(Spaliuke19801 @ 2007 08 09, 10:54)
bet mamytes negailekite jus pinigeliu, suprantu kad kai kurioms sunkiai besiverciancioms mamoms valstybes vienkartine pasalpa yra svarbi, bet juk gimes sveikas ir netraumuotas vaikas atstos jums bet kokia pasalpa  biggrin.gif

na jei nesusimokėjus tik dėl to vaikas gimtų traumuotas , nuo tokių gimdymo namų tik bėgt reikėtų. Čia yra normalūs gimdymo namai, juose nedirba monstrai, kurie nesusimokėjus "keršytų" ir rizikuotų vaiko ar mamos sveikata ar gyvybe doh.gif Mano pirmasis gimdymas buvo itin komplikuotas, nemokėjau nieko (nei tiesą sakant ir iš ko nebuvo, o vaiko pinigai ir auginant vaiką pravertė), bet nepritrūkau nei rūpesčio nei profesionalios pagalbos, nei nieko.
Nepervertinkit pinigų galios ir jei jau manote, kad medikai geri, tai gal jais šiek tiek ir pasitikėkit...o eit pas tuos, kuriais pasitiki tik tiek, kad "viskas bus gerai, tik jei susimokėsiu"....lyg ta pati Kulikauskaitė nesumokėjus elgtųsi kitaip doh.gif
O pinigus šiuo atveju suprantu tik kaip padėką po visko. Arba kai tariamasi dėl konkretaus gydytojo dalyvavimo gimdyme ne jo darbo metu. Bet esanti citatoje priežastis atrodo kažkaip...lyg nebūtų iš ko rinktis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 09 rugpjūčio 2007 - 21:56
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 08 09, 22:52)
Dalis personalo  cool.gif Tiesa mano įspūdžiai kelių metų senumo. Bet bendri atsiliepimai tikrai geri. Tiek, kad ten buvau pakartotinai.  smile.gif Nė karto nesitariau (ir nemokėjau, tik po antro gimdymo močiutė be mano žinios davė gydytojai, nes buvo gimdymo namuose gimstant antram vaikui )  ir nė karto nenusivyliau.
na jei nesusimokėjus tik dėl to vaikas gimtų traumuotas , nuo tokių gimdymo namų tik bėgt reikėtų. Čia yra normalūs gimdymo namai, juose nedirba monstrai, kurie nesusimokėjus "keršytų" ir rizikuotų vaiko ar mamos sveikata ar gyvybe  doh.gif Mano pirmasis gimdymas buvo itin komplikuotas, nemokėjau nieko (nei tiesą sakant ir iš ko nebuvo, o vaiko pinigai ir auginant vaiką pravertė), bet nepritrūkau nei rūpesčio nei profesionalios pagalbos, nei nieko.
Nepervertinkit pinigų galios  ir jei jau manote, kad medikai geri, tai gal jais šiek tiek ir pasitikėkit...o eit pas tuos, kuriais pasitiki tik tiek, kad "viskas bus gerai, tik jei susimokėsiu"....lyg ta pati Kulikauskaitė nesumokėjus elgtųsi kitaip  doh.gif
O pinigus šiuo atveju suprantu tik kaip padėką po visko.  Arba kai tariamasi dėl konkretaus gydytojo dalyvavimo gimdyme ne jo darbo metu. Bet esanti citatoje priežastis atrodo kažkaip...lyg nebūtų iš ko rinktis

drinks_cheers.gif Cia kaip toj reklamoj: Visada atsiras kas duos daugiau. Tai tie kur daugiau susimoka, kazin ju vaikiukas lengviau gimsta ir be komplikaciju viskas praeina, o tie kur nesusimoka, tai dar jeim tycia gal vaikiuka pridusina? Nezinau, pati turejau 2 sirdies operacija klinikose iur nei karto nemokejau ir nieko kitaip nepadare nei kitiem, o jei ir butu kas i bloga pasisuke, tai tikrai, manau man butu uzteke proto nekaltinti saves, kad viskas del to, kad nedaviau pinigu. Ir per gimdyma nezadu moketi, nebent siaip padekos dovanele- kava, tortukas ar geles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lapkrituke @ 2007 08 08, 09:50)
Sveikutes  4u.gif  Jau seniai domiuosi siaip gimdymo namais, dziaugiuosi, kad radau sia temele. KAip tik suzinojau, kad laukiuosi, is karto is kazkur atejo i galva mintis, kad gimdysiu vandeny. Kiek skaiciau KGN internetiniame tinklapyje, tai cia imanoma taip gimdyti. Gal kuri galit ka nors daugiau pakomentuoti siuo klausimu?  ax.gif  Rugseji su drauge vaziuosim ten apsiziureti, jai gimdyti rudeni, tai tuo paciu ir as apziuresiu, bet smalsu jau dabar kas ten ir kaip smile.gif Smagu skaityti vien gerus atsiliepimus smile.gif

Vandeny gimdyt galima,tik sake nepopuliaru rolleyes.gif Dar kai paskaitelese buvau sake,kad tikrai leidzia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nervuota:) @ 2007 08 10, 13:03)
Vandeny gimdyt galima,tik sake nepopuliaru rolleyes.gif Dar kai paskaitelese buvau sake,kad tikrai leidzia rolleyes.gif

Oi tai aciu smile.gif Matysiu kaip viskas bus, tik labai jau nenoriu gimdyti guledama... schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Aš gimdžiau KG prieš keturis metus, labai patenkinta priežiūra ir griežta vaikų gydytoja. Gulėjau antrame aukšte palatoje didelėje ir visai buvo smagu tongue.gif Ir visom savo draugėm patariau ten gimdyti, ten visos akušerės ir gydytojos fainos. Pinigų nedaviau, tik išeinant gydytojai vyras nupirko gėlių ir šakotį. Taip, ka nebijokite ir pirmyn .....
Atsakyti
Sveikos :-)) 4u.gif
gydytojai daviau 500 lt ( nes ja "prispaudziau" ax.gif kai tariausi, kad pasakytu tikslia suma, ji ilgai muistesi sake nereikia bet kai :spustelejau: ax.gif darkarteli galu gale pasake :-)o akuserei savo nuoziura 250lt ir ji tikrai to verta thumbup.gif pries gimdyma neeme sake blogas zenklas, o pagimdzius vyras priejo ir atsiskaite. o tel parasysiu jums asmeniskai i pasta, nes ji gavau konfedincialiai ir internete prase neskelbti parasykite pasto adresa ir atrasysiu. smile.gif sekmes
Atsakyti
QUOTE(lapkrituke @ 2007 08 10, 13:08)
Oi tai aciu smile.gif Matysiu kaip viskas bus, tik labai jau nenoriu gimdyti guledama...  schmoll.gif

O vandeny zadi stoveti????????? hihihi.gif hihihi.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mielos esamos ir busimos mamytes, noreciau isiterpti i jusu pokalbius su mazu pastebejimu, bet tikiuosi nesupyksite ant manes. ax.gif Kazkaip mano manymu yra labai neetiska forumuose aptarineti kas kam dave, kiek dave, su pavardem ir t.t. Negi taip sunku i kai kuriuos klausimus atsakyti i a/z, o ne forumuose aptarine kas kam kiek dave. Manau jus statote gydytojus i nepatoge padeti. Nu, bet cia tik mano pastbejimai. Tikiuosi nesupyksit. As ir pati nesenai gimdziau siuose gimdymo namuose. Manau,kad tiek gydytoja tiek personalas savo darba atliko puikiai. Ir jeigu lauksiuosi kito vaikelio, tikrai zinau, kad kreipsiuosi tik i siuos GN. Tai tiek minciu pries miega 4u.gif
Atsakyti
blush2.gif na gal ir pernelyg atvirai cia prabylau, blush2.gif bet tikrai ne supiktais ketinimais, tiesiog kelios mamytes intensyviai klause kiek kiek...tai ir parasiau nesusimastydama. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Spaliuke19801 @ 2007 08 15, 07:57)
blush2.gif  na gal ir pernelyg atvirai cia prabylau, blush2.gif bet tikrai  ne supiktais ketinimais, tiesiog kelios mamytes intensyviai klause kiek  kiek...tai ir parasiau nesusimastydama. doh.gif

jau tik prašom nesisusipatogint. Pasikaičius apie kitas gyd.įstaigas arba gydytojus, ten visur rasi ir pinigų sumas ir kaip duoda ir t.t. ir pan., taip kad čia toks forumas ir tokios temos ir skaitom ir rašom tam, kad visi žinotų, o ne spėliotų. O gydytojams tikrai nėra nepatogu, jie tai daro kiekvieną dieną, daug metų iš eilės, taip kad už kitus tik mažiau rūpinkimės, geriau apie save pažiūrėkim thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti