QUOTE(Nervuota:) @ 2007 08 05, 13:26)
Personalas fantastiskas
Dalis personalo

Tiesa mano įspūdžiai kelių metų senumo. Bet bendri atsiliepimai tikrai geri. Tiek, kad ten buvau pakartotinai.

Nė karto nesitariau (ir nemokėjau, tik po antro gimdymo močiutė be mano žinios davė gydytojai, nes buvo gimdymo namuose gimstant antram vaikui ) ir nė karto nenusivyliau.
QUOTE(Spaliuke19801 @ 2007 08 09, 10:54)
bet mamytes negailekite jus pinigeliu, suprantu kad kai kurioms sunkiai besiverciancioms mamoms valstybes vienkartine pasalpa yra svarbi, bet juk gimes sveikas ir netraumuotas vaikas atstos jums bet kokia pasalpa
na jei nesusimokėjus tik dėl to vaikas gimtų traumuotas , nuo tokių gimdymo namų tik bėgt reikėtų. Čia yra normalūs gimdymo namai, juose nedirba monstrai, kurie nesusimokėjus "keršytų" ir rizikuotų vaiko ar mamos sveikata ar gyvybe

Mano pirmasis gimdymas buvo itin komplikuotas, nemokėjau nieko (nei tiesą sakant ir iš ko nebuvo, o vaiko pinigai ir auginant vaiką pravertė), bet nepritrūkau nei rūpesčio nei profesionalios pagalbos, nei nieko.
Nepervertinkit pinigų galios ir jei jau manote, kad medikai geri, tai gal jais šiek tiek ir pasitikėkit...o eit pas tuos, kuriais pasitiki tik tiek, kad "viskas bus gerai, tik jei susimokėsiu"....lyg ta pati Kulikauskaitė nesumokėjus elgtųsi kitaip
O pinigus šiuo atveju suprantu tik kaip padėką po visko. Arba kai tariamasi dėl konkretaus gydytojo dalyvavimo gimdyme ne jo darbo metu. Bet esanti citatoje priežastis atrodo kažkaip...lyg nebūtų iš ko rinktis