Įkraunama...
Įkraunama...

Simpsonai

QUOTE(aisvyde @ 2007 08 23, 16:59)
Na, pagaliau ir aš pažiūrėjau Simpsonų filmą, visai patiko, nors kai kurios jų serijos būna juokingesnės nei filmas:)

Nu ir mes labai norim paziureti ta filma thumbup.gif man jie patinka blush2.gif
Atsakyti
Aisvyde, visiškai sutinku smile.gif
Man irgi labiau patinka pats filmukas, nei keliolika metų lauktas ir taip išreklamuotas FIIILMAAAASSSSS biggrin.gif gal įspūdį kitokį susidaryčiau ir pažiūrėjęs jį kino teatre, nes mačiau jį kompe....
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 08 23, 22:44)
Man irgi labiau patinka pats filmukas, nei keliolika metų lauktas ir taip išreklamuotas FIIILMAAAASSSSS biggrin.gif gal įspūdį kitokį susidaryčiau ir pažiūrėjęs jį kino teatre, nes mačiau jį kompe....

Žiūrėjai įgarsintą angliškai ar lietuviškai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Justelė @ 2007 08 24, 13:38)
Žiūrėjai įgarsintą angliškai ar lietuviškai?  mirksiukas.gif

Vokiškai doh.gif o ant viršaus dar rusiškai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 08 24, 13:52)

Sprechen Sie Deutch? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Justelė @ 2007 08 24, 14:04)
Sprechen Sie Deutch?  lotuliukas.gif

O į temą galima kalbėt? smile.gif
Žodžiu, gal man tas filmas ir patiktų, jei žiūrėčiau kino teatre. Nežinau, matyt įgarsinimas viską sugadino... ir prasta kokybė. Nors ir esu pasižadėjęs į kino teatrą neit.
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 08 23, 22:44)

Na, žiūrėjau kino teatre in english, na, kažko tam filmukui trūko. Na, Simpsonų filmą palyginus su kitom įvairiom komedijom - man jis galima sakyti labai patiko, bet lyginant su pačiu Simpsonų searialu - tai šiaip sau, vat smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aisvyde: 24 rugpjūčio 2007 - 13:29
QUOTE(aisvyde @ 2007 08 24, 14:27)
Na, žiūrėjau kino teatre in english, na, kažko tam filmukui trūko. Na, Simpsonų filmą palyginus su kitom įvairiom komedijom - man jis galima sakyti labai patiko, bet lyginant su pačiu Simpsonų searialu - tai šiaip sau, vat smile.gif

Man tai protu neina suvokt, kaip vienas žmogus gali tokį filmuką sukurt su tokiais baeriais schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 08 24, 13:52)

tokiu atveju jau geriau visai jo neziuret doh.gif
Atsakyti
Ai, aš negalėjau jau jo nežiūrėt, nes siunčiausi visą dieną iki 3h nakties, tai būtų pernelyg gaila jį ištrint poto doh.gif
Atsakyti
na nezinau bet toki balagana keliom kalbom ziuret man tai aciu ne schmoll.gif
Atsakyti
Aš irgi antrą kart nežiūrėčiau biggrin.gif
Atsakyti