Įkraunama...
Įkraunama...

Simpsonai

o bent normaliai supratai ka ten kalbejo, visus ju bajerius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2007 08 24, 15:21)
o bent normaliai supratai ka ten kalbejo, visus ju bajerius? g.gif

Supratau, bet man kažkodėl nelabai viskas juokinga pasirodė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 08 24, 15:24)
Supratau, bet man kažkodėl nelabai viskas juokinga pasirodė smile.gif

Nes nesupratai lotuliukas.gif Aš anglų kalba žiūrėjau, bet nesu taip puikiai ją įvaldžius, kad visus bajeriukus suprasčiau... doh.gif Tai taip šiek tiek nuobodu kino seanse buvo ax.gif
Atsakyti
Superinis serialas!!! thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš pabijojau žiūrėti anglišką versiją, ne perfect mano anglų ax.gif Tai paprasti filmukai man žymiai įdomesni nei taip išreklamuotas filmas... Įgarsinimas iš vis nesiklausė doh.gif
Atsakyti
Kiekvieną dieną žiūriu 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Murielė @ 2007 09 12, 08:59)
Aš pabijojau žiūrėti anglišką versiją, ne perfect mano anglų ax.gif Tai paprasti filmukai man žymiai įdomesni nei taip išreklamuotas filmas...  Įgarsinimas iš vis nesiklausė doh.gif

Rusiškas gal? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamorous @ 2007 09 11, 17:59)
Superinis serialas!!!  thumbup.gif  thumbup.gif

pritariu - super duper serialas thumb_yello.gif
Atsakyti
Mano aplodismentai Houmeriui ir Bartui thumbup.gif
Super filmukas, man nuotaiką bent ant 10% jų bajeriukai pakelia. ir dar aplodismentai džiugui (berods blink.gif ), kuris įgarsina per tv3, nes the simpsons movie man įgarsinimas kliuvo ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Myliu si filmuka! Jau kartais tokiu bajeriuku priskaldo,kad lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O filma ziurejau lietuviu kalba ,tai ka as zinau,visai lipo man tas igarsinimas,gal todel,kad Houmeri Dziugas kaip visad igarsino.. Siaip filmas patiko,taciau kartais per viena serialo serija buna daugiau bajeriu,nei buvo filme. Nors siaip nesiskundziu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renachiuke: 12 rugsėjo 2007 - 20:55
O aš į darbą dėl šito filmuko rytais vėluoju blush2.gif Nu nerealus wub.gif
O filmas tai pusėtinai patiko, įgarsinimas kliuvo ir šiaip man seriale bajeriukai labiau išieškoti pasirodė.
Atsakyti
QUOTE(Stebuklė @ 2007 09 12, 22:46)
Mano aplodismentai Houmeriui ir Bartui thumbup.gif
Super filmukas, man nuotaiką bent ant 10% jų bajeriukai pakelia. ir dar aplodismentai džiugui (berods blink.gif ), kuris įgarsina per tv3, nes the simpsons movie man įgarsinimas kliuvo ax.gif  4u.gif

dziugas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti