QUOTE(Dinariuke @ 2007 08 24, 15:21)
Supratau, bet man kažkodėl nelabai viskas juokinga pasirodė
QUOTE(Makalius @ 2007 08 24, 15:24)
Nes nesupratai
Superinis serialas!!!
Kiekvieną dieną žiūriu
QUOTE(Murielė @ 2007 09 12, 08:59)
Aš pabijojau žiūrėti anglišką versiją, ne perfect mano anglų
Tai paprasti filmukai man žymiai įdomesni nei taip išreklamuotas filmas... Įgarsinimas iš vis nesiklausė 
Rusiškas gal?
QUOTE(Glamorous @ 2007 09 11, 17:59)
pritariu - super duper serialas
Myliu si filmuka! Jau kartais tokiu bajeriuku priskaldo,kad
O filma ziurejau lietuviu kalba ,tai ka as zinau,visai lipo man tas igarsinimas,gal todel,kad Houmeri Dziugas kaip visad igarsino.. Siaip filmas patiko,taciau kartais per viena serialo serija buna daugiau bajeriu,nei buvo filme. Nors siaip nesiskundziu
O filma ziurejau lietuviu kalba ,tai ka as zinau,visai lipo man tas igarsinimas,gal todel,kad Houmeri Dziugas kaip visad igarsino.. Siaip filmas patiko,taciau kartais per viena serialo serija buna daugiau bajeriu,nei buvo filme. Nors siaip nesiskundziu
O aš į darbą dėl šito filmuko rytais vėluoju
Nu nerealus
O filmas tai pusėtinai patiko, įgarsinimas kliuvo ir šiaip man seriale bajeriukai labiau išieškoti pasirodė.
O filmas tai pusėtinai patiko, įgarsinimas kliuvo ir šiaip man seriale bajeriukai labiau išieškoti pasirodė.
QUOTE(Stebuklė @ 2007 09 12, 22:46)
Mano aplodismentai Houmeriui ir Bartui
Super filmukas, man nuotaiką bent ant 10% jų bajeriukai pakelia. ir dar aplodismentai džiugui (berods
), kuris įgarsina per tv3, nes the simpsons movie man įgarsinimas kliuvo

Super filmukas, man nuotaiką bent ant 10% jų bajeriukai pakelia. ir dar aplodismentai džiugui (berods
dziugas