Įkraunama...
Įkraunama...

Simpsonai

megstamiausias multikas !!! thumbup.gif kiekviena ryta kartojima ziuriu blush2.gif
Atsakyti
Man irgi lietuviškas įgarsinimas nekliuvo smile.gif tiek filmukas, tiek filmas-super thumbup.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad kiekviena šeima panaši į Simpsonų rolleyes.gif
Atsakyti
Dievinu šį multiką... Kaip puikiai traukia visą pasaulį per dantį, o ypač amerikiečius biggrin.gif Manau, kad suprasti šį multiką, reik turėt tirštos košės galvoj tiek politikos, tiek socialinėj, tiek kultūrinėj bei religinėj srity. Pastebėjau, kad vaikams-paaugliams nelabai šis filmuks, nes nesupranta iš ko juoktis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 09 12, 16:49)
Rusiškas gal? doh.gif

Lietuviškai, bet vis tiek "nelipo" unsure.gif
Atsakyti
sorry, gal ne i tema, bet simpsonu kureju produktas FUTURAMA irgi gerai bigsmile.gif gal kam teko matyt?
Atsakyti
QUOTE(inarazina @ 2007 09 18, 12:18)
Man atrodo, kad kiekviena šeima panaši į Simpsonų  rolleyes.gif

pritariu thumbup.gif
Atsakyti
Na mūsų šeimynai simpsonai irgi tinkauser posted image thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meska @ 2007 09 18, 13:30)
Dievinu šį multiką... Kaip puikiai traukia visą pasaulį per dantį, o ypač amerikiečius biggrin.gif  Manau, kad suprasti šį multiką, reik turėt tirštos košės galvoj tiek politikos, tiek socialinėj, tiek kultūrinėj bei religinėj srity. Pastebėjau, kad vaikams-paaugliams nelabai šis filmuks, nes nesupranta iš ko juoktis biggrin.gif

najau na, tikrai nereikia buti ekspertu kad suprastum juokus sio filmuko irnesakyk.gif lotuliukas.gif jauciu kiek ji rodys tiek ir ziuresiu, thumb_yello.gif thumb_yello.gif thumb_yello.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
Man irgi labai patinka Simpsonai 4u.gif
QUOTE(meska @ 2007 09 18, 13:30)
Dievinu šį multiką... Kaip puikiai traukia visą pasaulį per dantį, o ypač amerikiečius biggrin.gif  Manau, kad suprasti šį multiką, reik turėt tirštos košės galvoj tiek politikos, tiek socialinėj, tiek kultūrinėj bei religinėj srity. Pastebėjau, kad vaikams-paaugliams nelabai šis filmuks, nes nesupranta iš ko juoktis biggrin.gif

sutinku, kad traukia visus per dantį drinks_cheers.gif bet nemanau, kad tiek jau labai daug tos košės reikia, kad šį filmuką suprastum schmoll.gif Ir maži vaikai jį labai mėgsta, mano sūnėnai ir dukterėčios (5-13 metų) jį irgi labai žiūri, mėgsta ir suranda iš ko juoktis thumbup.gif
QUOTE(horoskopija @ 2007 10 09, 18:57)
sorry, gal ne i tema, bet simpsonu kureju produktas FUTURAMA irgi gerai  bigsmile.gif  gal kam teko matyt?

aš visą peržiūrėjau, visus sezonus ir dar du kartus thumbup.gif MB turi pilnus DVD. Bet jis toks labiau specifinis, ir tas humoras vietomis kiek kompiuterastiškas, tai ne visiems įdomu... Simpsonai universalesnis- patinka visai šeimai
Atsakyti
QUOTE(horoskopija @ 2007 10 09, 19:57)
sorry, gal ne i tema, bet simpsonu kureju produktas FUTURAMA irgi gerai  bigsmile.gif  gal kam teko matyt?

as taip pat esu macius per MTV anksciau rodydavo bet simpsonai vistiek labiau limpa biggrin.gif
Atsakyti
Galeciau ziuret ir ziuret. Filmas laaabai patiko thumbup.gif jau keleta karta esam ziureje thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir vistiek dar neatsibodo lotuliukas.gif
Atsakyti