megstamiausias multikas !!!
kiekviena ryta kartojima ziuriu
Man irgi lietuviškas įgarsinimas nekliuvo
tiek filmukas, tiek filmas-super
Man atrodo, kad kiekviena šeima panaši į Simpsonų
Dievinu šį multiką... Kaip puikiai traukia visą pasaulį per dantį, o ypač amerikiečius
Manau, kad suprasti šį multiką, reik turėt tirštos košės galvoj tiek politikos, tiek socialinėj, tiek kultūrinėj bei religinėj srity. Pastebėjau, kad vaikams-paaugliams nelabai šis filmuks, nes nesupranta iš ko juoktis
QUOTE(Makalius @ 2007 09 12, 16:49)
Lietuviškai, bet vis tiek "nelipo"
sorry, gal ne i tema, bet simpsonu kureju produktas FUTURAMA irgi gerai
gal kam teko matyt?
QUOTE(inarazina @ 2007 09 18, 12:18)
pritariu
QUOTE(meska @ 2007 09 18, 13:30)
Dievinu šį multiką... Kaip puikiai traukia visą pasaulį per dantį, o ypač amerikiečius
Manau, kad suprasti šį multiką, reik turėt tirštos košės galvoj tiek politikos, tiek socialinėj, tiek kultūrinėj bei religinėj srity. Pastebėjau, kad vaikams-paaugliams nelabai šis filmuks, nes nesupranta iš ko juoktis 
najau na, tikrai nereikia buti ekspertu kad suprastum juokus sio filmuko
Man irgi labai patinka Simpsonai
sutinku, kad traukia visus per dantį
bet nemanau, kad tiek jau labai daug tos košės reikia, kad šį filmuką suprastum
Ir maži vaikai jį labai mėgsta, mano sūnėnai ir dukterėčios (5-13 metų) jį irgi labai žiūri, mėgsta ir suranda iš ko juoktis
aš visą peržiūrėjau, visus sezonus ir dar du kartus
MB turi pilnus DVD. Bet jis toks labiau specifinis, ir tas humoras vietomis kiek kompiuterastiškas, tai ne visiems įdomu... Simpsonai universalesnis- patinka visai šeimai
QUOTE(meska @ 2007 09 18, 13:30)
sutinku, kad traukia visus per dantį
QUOTE(horoskopija @ 2007 10 09, 18:57)
gal kam teko matyt?
aš visą peržiūrėjau, visus sezonus ir dar du kartus
QUOTE(horoskopija @ 2007 10 09, 19:57)
gal kam teko matyt?
as taip pat esu macius per MTV anksciau rodydavo bet simpsonai vistiek labiau limpa
Galeciau ziuret ir ziuret. Filmas laaabai patiko
jau keleta karta esam ziureje
ir vistiek dar neatsibodo