Įkraunama...
Įkraunama...

Mononukleozė

mano mazyliui itaria sia liga. ryt kraujo tyrimas parodys. bet dabar paskaiciusi jusu pasisakymus esu beveik isitikinusi verysad.gif
Atsakyti
o kokias proceduras skiria ligoninej? mano mazyli guldo verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif Mes irgi sergam šia liga. Dukrytei 6 metukai. O viskas prasidėjo nuo skaudančios gerklytės,vėliau pakilo temperatūra, dukrytė skundėsi ir pilvo skausmais. Paguldė mus į ligoninę, bet net 6 dienas laikėsi didelė temperatūra, aš nerimavau, kad labai ilgai nenukrenta, nes visgi leido ir antibiotikus ir lašalines gaudavom, bet daktarė mane nuramino, nes temperatūra kartais ir 3 sav. laikosi blink.gif Taip pat buvo padidėję limfmazgiai, kepenys, blužnis blink.gif , man atrodo, kad tai baisi liga. Dukrytė į darželį neis visą mėnesį, nes daktarė sakė, kad kuo mažiau būtų kontaktų su žmonėmis. SVEIKIT 4u.gif
Atsakyti
o mes taip ir nesigulem, pabegom kaip sakant. nesinorejo nekarsciuojanti vaika guldyti i infekciniu ligu skyriu. praejo 2 sav, bet limfmazgiai vis dideli. mum taip tiksliai ir neistyre, ar tai mononukleoze, bet turbut. gydytoja sake, kad nera tikslo tirti ar tai limfodenitas ar mononukleoze, nes abiem gydymo nera ir taip greitai nepraeina.

o as nesuprantu, kodel jums skyre antibiotikus g.gif . kiek skaiciau, tai jie siuo atveju nenaudotini. na, bet jei skyre, tai matyt reikejo doh.gif
Atsakyti
As girdejau, kad antibiotiku neskiria, bet pati pajutau palengvejima po pirmos metaciklino kapsules (sirgau budama 15 metu). Kol nevartojau antibiotiku, kasdien vis blogejo: karsciavimas, puliniai gerkleje, skysciu susilaikymas laikesi kelias savaites, beveik nieko nevalgiau. smile.gif Isgerus metaciklino, bent per kambari galejau tvirciau pereiti [iki siol atsimenu] - man pasirode stebuklingas vaistas, daugelis simptomu praejo per kelias dienas. I mokykla neejau turbut dar menesi, kai pradejau taisytis. smile.gif O dar kelis menesius buvau kaip "isvirinta".

Ligoniukams kuo greiciau ir lengviau pasveikti 4u.gif
Atsakyti
Mano sunui itare sia liga,bet aciu Dievui ji nepasitvirtino,nors pozymiai visi rode kad jis serga sia liga.Temperatura iki 41 kildavo ir sunkiai vaistais eidavo ja numust,gerkle puliuojanti,nosis uzgulusi,galima sakyt visai neprakvepavo per nosi,limfmazgiai,kepenys,bluznis padideje.O be visa to dar ir plauciu uzdegimas prisidejo.Diagnoze buvo tokia kad cia viskas del anginos puliuojancios buvo,nes dare tyrima del mononukleozes,tai nepasitvirtino.
Ligoniukam sveikatos 4u.gif
Atsakyti
man atrodo, kad kaip tik si diagnoze geriau, negu angina doh.gif . net nezinau. visur raso, kad ta liga vaikams praeina be pasekmiu dazniausiai. tik kad ilgai tesiasi. mano mazius vel su temperatura, o vakar biuleteni uzdare doh.gif
Atsakyti
O mums gydytojas kaip tik sake,kad dziauktis reikia kad ji nepasitvirtino,nes po to labai neatsparus pasidaro organizmas plauciu uzdegimams,bronchitams ir kitoms persalimo ligoms.
Atsakyti
mano dukra sirgo sia liga 3 m
TAi tikrai slyksti liga, nes mes gulejom ligoninej, vaistu aiskino kad jokiu nera o tik imuniteta stiprinanciu. Tuo metu buvo labai baisu, bet po to pagijo ir viskas uzsimirso. Stiprybes sergantiems
Atsakyti
o tai ka ligoninej dare, jei vaistu neskyre g.gif
Atsakyti
mums pasitvirtino, karsciuoja jau 8 paras, silpnas, antibiotikus skyre del antriniu susirgimu: sinusitas, pulingu anginu, tonzilitu.(as turejau paseli, gerem aritromicyna) pacio sukelejo antibai neveikia, bet komplikacijas turi veikti. taip ir nebuvo atsakymo kiek ilgai trunka karsciavimas? gal individualiai. vaikui 3m3men

sveikatytes visiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(R03 @ 2008 01 19, 21:31)
O mums gydytojas kaip tik sake,kad dziauktis reikia kad ji nepasitvirtino,nes po to  labai neatsparus pasidaro organizmas plauciu uzdegimams,bronchitams ir kitoms persalimo ligoms.

taip taip, maniskiui gripas komplikavosi i plauciu uzdegima doh.gif bet jau pasveiko.
Papildyta:
QUOTE(Karvute @ 2008 02 20, 23:28)
taip ir nebuvo atsakymo kiek ilgai trunka karsciavimas? gal individualiai. vaikui 3m3men

va cia nuo straipsnio nukopijavau
Temperatūra kelias dienas gali būti pastoviai aukšta, vėliau nukrinta ir aukščiau 38 oC nepakyla. Karščiuojama nuo 2-7 iki 20 dienų. Trečią dieną prasideda angina.
Atsakyti