Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinti valgyti naktį?

QUOTE(ugniukas1 @ 2007 04 22, 07:26)
Nu va...Pas mus tas pats. Sianakt bandem pratempt nemaitinus iki 4 ryto, paprastai valgo puse 3 arba 2  2.gif  Nu ir zinokit koks tai siaubas  blink.gif
Praktiskai visa nakti nemiegojom....Tikrai galima kuoktelet galutinai.. Motinystes dziaugsmas vadinasi  fear.gif  Kiekviena naktis kaip kosmaras  verysad.gif
Pavalgo 21 val. uzmiega ant ranku po valandos, pavalgo 23 val. uzmiega ant ranku, atsikelia pavalgyt 2 val nakties, po to reikia pusvalandi supti ant ranku ir dar valanda stoveti prie loveles, nes vartosi ir knerkia, tada vel atsikelia puse 5, tada as jau ja pasiimu i lova ir 6 ryto atsibunda galutinai  blink.gif
Kas cia per gyvenimas. ...koncentracijos stovykla kazkokia...

Oj svarbiausia pamirsau parasyti.. Tai vat 4 ryto jau prakeikiau save - mol ziezula vaika badu marina. O kai daviau valgyti, trauke pienuka lygiai 3 sekundes ir uzmigo g.gif Ar tai panasu i norejima valgyt ? Zodziu uzsikrusau negyvai, nebenoriu nakti maitinti ir vsio, jau puse metu kaip neismiegu totaliai.

Aisku atsiras cia tokiu, kurios po 3 vaikus isauginusios MP maitina vaikus iki 3 metu. O kas vaikui is to, kad mama pastoviai pavargusi ir galvoja apie tai kaip kur nusnusti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ugniukas1 @ 2007 04 22, 07:50)
Aisku atsiras cia tokiu, kurios po 3 vaikus isauginusios MP maitina vaikus iki 3 metu. O kas vaikui is to, kad mama pastoviai pavargusi ir galvoja apie tai kaip kur nusnusti  verysad.gif

Kad jau taip, tai pasisakysiu biggrin.gif
6 mėn kūdikis jau gali išmiegoti naktį nevalgęs. Tačiau jis gali prabudinėt dėl daugybės kitų priežasčių. Pvz, dygsta dantukai. Net jeigu jų tikrai dar nesimato, žinokit, kad vistiek tas procesas vyksta. Dantenytes skauda ne tik kai jau rėžiasi ir lenda dantukas, bet ir kai ruošiasi tam. Juk visos pastebim, kad vaikas nuolat kažką nori pakandžiot ir kt požymiai būna. Tai va tas jausmas itin suaktyvėja naktį. Ir dar. Pusės metų vaikas itin sparčiai vystosi, patiria daug įspūdžių per dieną, kuriuos "apdoroja" smegenys naktį. O mes, mamos, renkamės būdą vaikučiui nuraminti tokį, koks mums atrodo geriausias smile.gif . Asmeniškai man, optimaliausias laikas atjunkymui 10-12mėn.
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2007 04 22, 12:30)
Kad jau taip, tai pasisakysiu biggrin.gif
6 mėn kūdikis jau gali išmiegoti naktį nevalgęs. Tačiau jis gali prabudinėt dėl daugybės kitų priežasčių. Pvz, dygsta dantukai. Net jeigu jų tikrai dar nesimato, žinokit, kad vistiek tas procesas vyksta. Dantenytes skauda ne tik kai jau rėžiasi ir lenda dantukas, bet ir kai ruošiasi tam. Juk visos pastebim, kad vaikas nuolat kažką nori pakandžiot ir kt požymiai būna. Tai va tas jausmas itin suaktyvėja naktį. Ir dar. Pusės metų vaikas itin sparčiai vystosi, patiria daug įspūdžių per dieną, kuriuos "apdoroja" smegenys naktį. O mes, mamos, renkamės būdą vaikučiui nuraminti tokį, koks mums atrodo geriausias smile.gif .  Asmeniškai man, optimaliausias laikas atjunkymui 10-12mėn.

tai va tas ir yra. Tai pilvukas, tai dantukai tai dar kokie sudukai verysad.gif man jau joks budas neatrodo geriausias... Ne apie atjunkima kalbu, o tiesiog apie naktinio maitinimo nutraukima. Nes dabar atrodo, kad normalus gyvenimas baigesi sulyg ta diena, kai gime vaikas ir prasidejo kazkoks pastovus chaosas ir pastovus nuovargis verysad.gif
Papildyta:
Ir dar...labai jau pamokantis tonas, tiesiog paskaita kazkokia. Pati zinau tuos visus bla bla bla....apie ispudzius ir augima ir dantis ir t.t. ta galima visokiu spoku knygose prisiskaityti. Cia rasau tam kad pasiguosti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ugniukas1 @ 2007 04 22, 19:37)
Ir dar...labai jau pamokantis tonas, tiesiog paskaita kazkokia. Pati zinau tuos visus bla bla bla....apie ispudzius ir augima ir dantis ir t.t. ta galima visokiu spoku knygose prisiskaityti. Cia rasau tam kad pasiguosti  verysad.gif

Kaip sakoma, matome tai, ką norime matyti smile.gif .
Pasidalinau patirtim, išbandyta praktiškai, o ne iš knygų. Visos tai praėjom, todėl galim ne užjaust, bet tik suprast kaip tu jauties smile.gif . O paguodai yra "Kertelė sielai" mirksiukas.gif .
Atsakyti
na neturejau tokiu problemu lotuliukas.gif ,abu kudikeliai jau nuo antro menesio nebesikele naktim,pradzioje bandziau pati keliuosi,vaikuti prisikeliu o jis sugeria 20-30ml ir uzmiega g.gif na tai ka ir nebesikankinau ir nebekeliau vaiku biggrin.gif na ir augam mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū Kuziai labai labai.
Papildyta:
QUOTE(ugniukas1 @ 2007 04 22, 19:37)
Ir dar...labai jau pamokantis tonas, tiesiog paskaita kazkokia. Pati zinau tuos visus bla bla bla....apie ispudzius ir augima ir dantis ir t.t. ta galima visokiu spoku knygose prisiskaityti. Cia rasau tam kad pasiguosti  verysad.gif

o man taip nepasirodė. visai nepamokantis tonas, tiesiog patarimas. tau tikrai reikia poilsio, pyksti ant visų...
Atsakyti
[quote=ugniukas1,2007 04 22, 19:37]
tai va tas ir yra. Tai pilvukas, tai dantukai tai dar kokie sudukai verysad.gif Nes dabar atrodo, kad normalus gyvenimas baigesi sulyg ta diena, kai gime vaikas ir prasidejo kazkoks pastovus chaosas ir pastovus nuovargis verysad.gif
Papildyta:

man sis pasisakymas ziaurokai nuskambejo „normalus gyvenimas baigesi su lyg ta diena kai gime vaikas...“. nenoriu as cia labai kistis ir rasyt kokia mano nuomone kai mama taip raso... bet juk vaikelis atejes i pasauly ir pakeicia gyvenima, negali buti taip kaip buvo anksciau...

pati esu mama ir ka... ir keliuos naktimis po kelis kartus,maitinu, supuoju, po tokiu naktu ryte paciai vos eina atsikelti... bet tikrai ne karto niekam nesu pasiskundus, oi yra vaikas, nebera normalaus gyvenimo....
Atsakyti
Mamytes, sikart noriu pasidziaugti. Jei sekat sia tema, rasiau, kaip mums baisiai sekesi miegoti, na, o mazdaug nuo 8,5 men. naktiniai valgymai eme savaime reteti ir nieko specialiai nedariau. Dabar keliasi tik karta per nakti ir vel keliasi jau anksti ryte, kai as bunu jau issimiegojus, pamaitinu, keliuosi, o maze dar miega kokia valanda. Pasitaiko, kad nakti isvis nebesikelia, aisku tfu, tfu, kad neprisikalbeciau bigsmile.gif Na, stiprybes, mamos, tikekit, kad ir Jums ateis laimingas laikas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jei uzmiegam ne anksciau kaip 21val,tai keliames tik karta apie 3-4val, o paskui tik ryte 7-8. Bet vistiek galetu jau nors ta karta nakti nesikelti, buciau laaabai patenkinta thumbup.gif Kadangi nuo gimimo maitinu nutrauktu pienuku,tai pirma menesi visa para kas 3val maitindavau, o tik po to jau pagal jos nora. Sakau, gal ji taip ir priprato keltis g.gif juk pirmomis savaitemis ja visalaik zadinti reikejo,kad pavalgytu biggrin.gif Jei taip ir toliau,dar iki kokiu 6men pavargsiu,o tada bandysiu kaip nors atpratinti nuo naktinio valgymo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 28 balandžio 2007 - 20:15
maniske nuo 5men ismiega visa nakti,bet keliasi kaip laikrodis 7ryto doh.gif miegot eina visada apie 21val
Atsakyti
QUOTE(ugniukas1 @ 2007 04 06, 14:39)
Ne tai kad liudnai, o kaip siaubo filmas....  blink.gif As dar tik puse metu neiisimiegu, o jau suprantu kokiu zombiu virtau. Tuo labiau kai galiu palyginti gyvenima be vaiko iki 30 metu ir gyvenima su vaiku.
Aisku vaikelio labai laukiau ir dabar ji mano didziausia laime, taciau manes kaip zmogaus nebeliko - esu karves ir motinos tereses hibridas - robotas  biggrin.gif
Nesuprask neteisingai labai zaviuosi tais zmonemis, kurie sugeba auginti kelis vaikucius  4u.gif

Mes keliamės du kartus pavalgyti. Užmiegam 22 h, tada 4, 7 h valgom. Nemanau, kad daug, juolab, kad dar tik trys mėnesiai bus irmanęs tai visai nevargina, nors esu didžiausia miegalė.
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif
Mano kleckas nuo kokio 1.5men pavalges 21val ismiega iki 6val ryto thumbup.gif
Atsakyti