kaip kazkuri rase kad kiekvienas individualus vaikas.manoji vakare puse 11 uzmiega ir prabunda valgyti puse 4.bet buna naktu kai keliuosi kas pora valandu.manau nera israsto budo kaip ismiegoti kudikiui visa nakti
net pauge vaikai kartais keliasi naktinis ko nors noredami

manoji 3,5 men. pramiega visa nakti,tik labai retai nubunda naktim valgyti.

Kaip atpratinti 9 mėn. vaiką naktipiečiauti kas 2 val.? Normalaus svorio ir ūgio vaikas nukelia didelę dalį (50 proc.) savo paros maitinimosi į naktį, kuomet 3 kartus išgeria po 220 ml pieno mišinio. Vakare gauna košės, kad būtų sočiau, badom naktį duoti vandens, bet niekas nepadeda. Dienos metu iki vėlyvos popietės labai sunku įsiūlyti maisto, tarpai tarp maitinimų susidaro net 5-7 val.
Dieną nevalgo, nes yra sotus, prisivalgęs naktį.
Reikia Jūsų kantrybės ir keletą naktų neduoti pieno mišinio- tegul geria vandenį ar arbatą.
Reikia Jūsų kantrybės ir keletą naktų neduoti pieno mišinio- tegul geria vandenį ar arbatą.
Galėčiau ne patart, o dar labiau pašiurpint
Mano kleckui jau 7 mėn. o jis keliasi kokius 4-5 pienuko atsigert... Skirtumast ik tas, kad maitinu savo pienuku....
Kažkaip jau pripratau ir nebesuku sau galvos

Mano kleckui jau 7 mėn. o jis keliasi kokius 4-5 pienuko atsigert... Skirtumast ik tas, kad maitinu savo pienuku....

Labutis
mano mergaitei jau 5 mėn ir 2 savaitės. Naktį vieną kartą keliasi valgyti tai negi dabar rėkdysi. kai augo mano didžioji mergina tai gal iki metukų keldavosi naktį vieną kartą gerti pienuko, o paskui savaime atprato. Maitinu mišinėliais. Aš manau ateis laikas ir nebesikels naktį. Kantrybės.

QUOTE(Sandruliukas @ 2006 12 17, 17:06)
Mums jau siandien 4 menesiai
bet mazyle nakti valgo 2,3 kartus,kartais ir daugiau.Bandziau pasiulyti vandenuko,arbatytes,bet ji vistiek reikalauja misinelio.Gal kas zinot gera recepta
kaip atpratinti po truputi nuo tiek valgymu?

manau normalu kad tokio amziaus maziukas keliasi valgyt nakti, kada paauks ir kai jau duosi kosytes pries paskutini maitinima pamaitink sociau gal tada ne taip greit isalks. bet manau normalu, juk kartais mazius nori ne kiek valgyt bet ir atsigert, o pasakyt juk negali.....
beje mano maziukei greit 11 mne bet ir tai kartais atsikeliam uzvalgyt arba atsigert vandenuko
Papildyta:
QUOTE(paola27 @ 2006 12 18, 12:01)
musu jau 3men ir nakti keliasi viena karta valgyt.o buna kad ismiega visa nakti be valgymo.nnzn nuo ko tai priklauso.
msnsu nuo to ar sociau maziukas uzvalge, ar nori nakti atsigert......o gal pasiilgo mamos silumos....

QUOTE(Renna @ 2006 12 17, 22:55)
Galėčiau ne patart, o dar labiau pašiurpint

O as galeciau dar dar labiau pasiurpint,mano pupai pries diena suejo metukai,o ji vis dar keliasi naktimis pavalgyt(taip pat matinu savo pienu)

Karatsi keliasi n kartu,kartais kelis.Kartais atsikelia pienuko atsigert,o kartais tiesiog prisiglaust

Papildyta:
QUOTE(zaiza66 @ 2006 12 19, 01:29)
manau normalu kad tokio amziaus maziukas keliasi valgyt nakti, kada paauks ir kai jau duosi kosytes pries paskutini maitinima pamaitink sociau gal tada ne taip greit isalks. bet manau normalu, juk kartais mazius nori ne kiek valgyt bet ir atsigert, o pasakyt juk negali.....
beje mano maziukei greit 11 mne bet ir tai kartais atsikeliam uzvalgyt arba atsigert vandenuko
Papildyta:
msnsu nuo to ar sociau maziukas uzvalge, ar nori nakti atsigert......o gal pasiilgo mamos silumos....
Papildyta:

Siaip kekvienas mazylis individualus.Pvz.mano kriksto dukrytei jau 2,2m,o ji vis dar keliasi nakti atsigerti.
Na mano klackui 11 men vis dar keliames nakti pavalgyt misinuko
Cia neseniai vyro puske pasiule toki receptuka kaip atpratint, tai as neislaikiau, man pasirode, kad lengviau atsikelt padaryt to misinuko ir miegot toliau.
Nu parasisiu as ta "recepta" :
tai va viskas paprasta - neduot valgyt
Musu reagavo taip:
pirma naktis verke, sliauziojo kol nusikamuoja ir uzsnusta trunpam ir vel tas pats,
antra jau riksmas
trecia davem biski valgyt
poros tokiu naktu uzteko ir dabar ramiai pavalgydinam ir miagam saldziai visi

Cia neseniai vyro puske pasiule toki receptuka kaip atpratint, tai as neislaikiau, man pasirode, kad lengviau atsikelt padaryt to misinuko ir miegot toliau.
Nu parasisiu as ta "recepta" :
tai va viskas paprasta - neduot valgyt

Musu reagavo taip:
pirma naktis verke, sliauziojo kol nusikamuoja ir uzsnusta trunpam ir vel tas pats,
antra jau riksmas
trecia davem biski valgyt
poros tokiu naktu uzteko ir dabar ramiai pavalgydinam ir miagam saldziai visi