duoti nakti tik arbatytes..

aš visiškai sutinku su mamytėmis, kurios teigia, kad mažiukas geriau žino, ko jam reikia.
mano dukrytei 8 men., tačiau mes keliames kas pora valandų maitintis. Aš manau, kad naktį mažiukai keliasi labiau dėl to, kad nori mamyčių artumo, kuris juos ramina.

Gal ir nori atrumo bet kaip sau leidzia visa nakti ciulpti kruti kaip soske tai manau mamos ir zmones

QUOTE(zuika12 @ 2007 07 06, 16:16)
Gal ir nori atrumo bet kaip sau leidzia visa nakti ciulpti kruti kaip soske tai manau mamos ir zmones 

Ne tas žodis kaip sutinku.
QUOTE(zuika12 @ 2007 07 06, 11:40)
O as bandau atpratinti is viso nuo MP ir kruties tai sia nakti ji man visa prazyse ne tai kad pieno nori bet ciulpti kruti 

Kadangi sūnų atpratinau tik 2,5 metų, tai buvo taip : pasakiau jam, kad išgėriau vaistukus ir pienuko daugiau nebus, sutarėm,kad pirksim naują mašinytę ir taip padarėm. Naktį jis atkeliavo pas mane į lovą ir jau ieško pienuko, o aš sakau:pienuko juk nėra. Tai jis apsimiegojęs suniurnėjo:tada duok mašiną ( aišku tą naują)

QUOTE(Simonsita @ 2007 07 07, 01:23)
Kadangi sūnų atpratinau tik 2,5 metų, tai buvo taip : pasakiau jam, kad išgėriau vaistukus ir pienuko daugiau nebus, sutarėm,kad pirksim naują mašinytę ir taip padarėm. Naktį jis atkeliavo pas mane į lovą ir jau ieško pienuko, o aš sakau:pienuko juk nėra. Tai jis apsimiegojęs suniurnėjo:tada duok mašiną ( aišku tą naują)
. Užmigo apsikabinęs mašinytę ir kitą naktį jau pieno neprašė. Kiekvienas kitaip su pienuku atsisveikina.

As manau viskam savas laikas. Mes taip pat tik koki menesi jau nebesikeliame nakti valgyti. Na maniski keldavosi tik karta , labai retai du kartus per nakti. Buvau pripratinus prie karves pieno, ji sekmingai gerem.Tik tiek , kad pradejo bertiir, kadangi dar turejau pakeli misinuku vel juos pradejau duoti. Taciau viena diena mums misineliai pasibai ge ir net dviejuose parduotuvese neradau aptamil 3. Ai , pagalvojauk, jei kas ,atsigers pienio, juk pries tai ji sekmingai gere. Atejo naktis ir kaip visada apie 2:30 prasidejo sunaus muistymasis. As padaviau gerti pienuko, ji jo negere, bet ir neverke, kita nakti vel tas pats. Tai as ir nebepirkau to misinuko, o ir pieno nebedaviau. MAnau, kad tiesiog atejo laikas ir jis nebenorejo nieko. Nezinau jei buciau turejusi misinio gal iki siol ji dar naktim gertu.
Kazkada anksciau tipo ,,dresiravau" kelias naktis vikdinau, nedaviau misinio.TAip istempem 4 naktis, bet penkta nakti taip uzstauge,k kad nulekiau keturiom misini padaryti.
Sekmes visoms ir aisku neapsakomos kantrybes.
Kazkada anksciau tipo ,,dresiravau" kelias naktis vikdinau, nedaviau misinio.TAip istempem 4 naktis, bet penkta nakti taip uzstauge,k kad nulekiau keturiom misini padaryti.
Sekmes visoms ir aisku neapsakomos kantrybes.
Atpras savaime, maniskis valge naktimis iki 1m2men, o dabar jei atsikelia tik vandenuko atsigeria ir toliau miega

QUOTE(j7777 @ 2007 07 10, 14:16)
Atpras savaime, maniskis valge naktimis iki 1m2men, o dabar jei atsikelia tik vandenuko atsigeria ir toliau miega 

Pritariu

Kantrybes ir sekmes Jums

Manoji ir dar neseniai naktį kėlesi naktį valgyti mamos pienuko
Bet jau kelios dienos keliasi tik paryčiais
Tikiuosi išaugom naktinį valgymą

Papildyta:
Viskam savas laikas
Pritariu

Papildyta:
QUOTE(vyšniux @ 2007 07 10, 14:33)
Viskam savas laikas

Pritariu

Sveiki,
Mums dar tik 11 men., bet irgi labai pavargau nuo tu naktiniu maitinimu. Keliasi kas 2 - 3 valandas. As skaiciau, kad reikia ne misinio kieki mazinti, o deti maziau milteliu. Taip palaipsniui privesti iki vandens. Kai vaikas pamatys, kad gauna tik vandeni, tai del jo nustos keltis. Gal ir yra logikos
Pabandykit. As dar kankinsiuos iki metu, o po to irgi bandysiu
Mums dar tik 11 men., bet irgi labai pavargau nuo tu naktiniu maitinimu. Keliasi kas 2 - 3 valandas. As skaiciau, kad reikia ne misinio kieki mazinti, o deti maziau milteliu. Taip palaipsniui privesti iki vandens. Kai vaikas pamatys, kad gauna tik vandeni, tai del jo nustos keltis. Gal ir yra logikos

mes atpratom naktim valgyti kai nustojom duoti piena, nes tai daryt privalejom, pieno produktai suneliui netinka, todel gydytoja liepe piena visai issimti. pirmomis dienomis daveme arbatele, bet idejom cukraus kad geriau gertu, taip keleta dienu davem ir
o paskui paprasta vandenuka ipildavome ir viskas susitvarke. dabar naktimis keliasi bet tik vandenuko atsigeria, apsivercia ant kito sono ir toliau sau sapnuoja
pripratinom pati pasiimti vandenuka kad nereiketu keltis, padedam prie pagalves buteliuka ir problemu nesukelia tiek suneliui tiek man