Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinti valgyti naktį?

Mano zuika nebesikelia naktim dėl mišinio jau savaitę mastau.gif net negaliu patikėti, nes anksčiau kartais net po 2 nedidelius buteliukus išgerdavo. Dabar pageria tik arbatos žolelių arba vandens kokius 50 ml, ir psio. Absoliučiai nieko nedariau tuo klausimu, nuoširdžiai keldavausi naktimis iki 1,3 m. Nebenorėjo pats. Bet ir miega ramiau, tfu tfu...

A, o dieną irgi nori viską gert iš puoduko, žindukus nuo buteliukų tiesiog...sukramtė biggrin.gif Jaučiu, ir tų atsisakysim savaime po biškį greit...
Atsakyti
mano mergytei jau 1.10m vis dar keliasi naktį ir prašo pieno, ne kartą bandžiau vietoj pirnuko įpiltim paprasto vandens ar arbatso,tai klykdavo tol kol negaudavo pieno,kol galų gale prabusdavo ir labai sunku budavo vėl užmigdyti.
tai nekankinu vaiko,duodu jai pieno,atsigeria ir ramiai miega smile.gif
Atsakyti
Savo bernužėliui pieną naktim šildžiau kažkur iki 1m 7 mėn. Vieną naktį pašildžiau pieną stiklinėj ir atnešus tokį dar miegantį ir verkiantį pasodinau ir pradėjau girdyti iš stiklinės,aišku muistės ir laistės nesuprato kas čia daros,porą gurkšnių atsigėrė,ir krito atgal ant pagalvės miegot,dar pazirzė ir išmiegojo iki ryto.Ir taip kokias 3 naktis.Taip ir atprato nuo buteliuko.O dabar jei pabunda ir prašo gerti tai duodu vandenuko iš to "dviratininko" buteliuko.Ir miega sau ramus thumbup.gif
Atsakyti
Mums tai reikia atsigerti. Bandžiau neduoti, tai taip mažiukas įsiverkė, kad pusę nakties nenuraminau, o užmigęs dar ilgai kūkčiojo. Nežinau ką daryti, kad atprastų...
Atsakyti
Maniskei 1m ir 2 men. Bet jau nuo 10 men. nesikelia naktimis nei gerti arbatos, nei pienuko. Prasikankinau apie savaite neduodama, bet dabar gerai issimiegu. Is pradziu pienuka pakeiciau arbata, o veliau arbata pakeiciau ciulptuku. Tiesiog, kai pradedavo niurzgeti, ikisdavau ciulptuka. O niurzgedavo labai daznai.
Kaip viena mama rase, tikriausiai viskas savo laiku. Vieni anksciau kiti veliau.
Sekmes ir kantrybes 4u.gif
Atsakyti
O mano pupa naktimis nevalgo jau nuo 6 mėn. Kai atsisakė mano pieno, bandžiau daryti mišinukus, bet išgerdavo tik tai 10-20 ml. Matyt nenorėjo, o ir arbatytės išgerdavo tiek pat. Jai užtekdavo soskės. Tai nuo to laiko ir negeria nieko naktimis absoliučiai, nei mišinio, nei arbatytės nei vandens. Jokių problemų thumbup.gif
Atsakyti
Manau,kad man tas pats gresia sad.gif
Atsakyti
o mes naktim irgi sėkmingai valgom mišinį. Bet prisiskaičiau, kad nuo naktinio valgymo atsiranda buteliuko kariesas, t.y., kai sugenda priekiniai dantukai. Bijau, ir nežinau ką daryt, nes arbatos negeriam, norim būtent mišinuko.l Tiesa, jau išbandžiau- mišinuko tik 2 šaukštukus į 200 ml dėjau - išmaukia viską, bet tada dažniau keliasi, dar kitą būdą taip pat bandžiau - po tų 3-4 val duodu soskę, tai gaunasi, kad ištisai čiulpia, neužmiega, muistosi, kai man nusibodo, kažkur po 1,5 val padariau mišinio - atsigėrė ir užmigo. Ai, čia žiūriu daug pasisakymų, kad ateis laikas ir atpras,, bet jei 1,5-2 metus taip darys, tai kariesas neišvengiamas.... nežinau..... verysad.gif
Atsakyti
O mes jau nuo 11 mėn nieko naktim nevalgom ir nepabundam
Atsakyti
dėl karieso, tai nebijočiau, valyk dantukus švelniu skūdurėliu ir kokia vaikiška pasta....
maniškei tuoj bus 1m. 1 mėn. ir valgo naktimis to mišinuko po 2 didelius buteliukus, jau nėra nei nervų, nei jėgų keltis. Apžiūrėjau burnytę - dabar dygsta du dantukai, tai gal dėl to taip gerai, anskčiau gerdavo mažiau, po kokį buteliuką. Tikiuosi, kad praeis. Bet šiaip tai sunku tomis naktimis su tuo buteliuku stovėti šalia lovytės.....mano pirmą kart keliasi apie 12val. tada tai nieko, bet antras kartas būna 4 val., paskui 6 val., tai 4val. jau įsikeliu pas save, ir 6 jau duodu automatiškai, nes miegas tiesiog akis lipdo. o nuo 6 val. miega, net nejuda..... blink.gif
labai tikiuosi, kad pareis savaime visi tie valgymai..
Sėkmės mamoms - naktinukėms:)
Atsakyti
QUOTE(jolitatk @ 2007 08 11, 12:03)
dėl karieso, tai nebijočiau, valyk dantukus švelniu skūdurėliu ir kokia vaikiška pasta....
maniškei tuoj bus 1m. 1 mėn. ir valgo naktimis to mišinuko po 2 didelius buteliukus, jau nėra nei nervų, nei jėgų keltis. Apžiūrėjau burnytę - dabar dygsta du dantukai, tai gal dėl to taip gerai, anskčiau gerdavo mažiau, po kokį  buteliuką. Tikiuosi, kad praeis. Bet šiaip tai sunku tomis naktimis su tuo buteliuku stovėti šalia lovytės.....mano pirmą kart keliasi apie 12val. tada tai nieko, bet antras kartas būna 4 val., paskui 6 val., tai 4val. jau įsikeliu pas save, ir 6 jau duodu automatiškai, nes miegas tiesiog akis lipdo. o nuo 6 val. miega, net nejuda..... blink.gif
labai tikiuosi, kad pareis savaime visi tie valgymai..
Sėkmės mamoms - naktinukėms:)

Aštose pačiose gretose stoviu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes! Musu mazajai metai ir menuo ir taip pat budinasi naktimis po pora kartu. Nors jau maziau praso gerti, reik tik soske paduot ir toliau miega. Musu vyresnioji pati atsisake naktimis gerimu, manau reikia tik islaukt, kol vaikutis pats atsisakys. Mums reiketu mesti soske... O ir patarimas visoms busimoms mamytems, nepratinti mazyliu prie soskes. Musu vyresnioji uzaugo be jos, tad nereikejo sukt galvos kaip atpratint.
Atsakyti