Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinti valgyti naktį?

QUOTE(rikutis @ 2007 07 05, 09:31)
o maniskis tai nuo pat pirmu dienu ismiegodavo 6 val nuo 10vakaro iki 4 ryto, atsikelia, pavalgo, ir toliau jau kas kokias 2-3val nubudinedavo valgyt. Ir dabar visa naktele ismiega, nors tik 4menesiai smile.gif

Spjauk per petį 3k laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mumy @ 2007 06 29, 15:32)
Sveika, na, panasi istorija ir man.Tik mano mazyle keldavosi nuo pat gimimo n kartu valgyti per nakti.Dabar mums 9men, jau senokai sedet ismokom, tad naktimis atsiseda n kartu ir zirzia, kisu MP aprimsta, po 1h vel tas pats.Bandziau pasiguldyti prie saves, ir tai atsiseda ir blaskosi vel, buna taip, kad randu atsistojusia lovytej.Be miego isvis.O 4 men budavo taip, kad prabunda nakti, koki puse 4 ir daryk ka nori, -namiega, supuoju supuoju, ji sypsosi ir tiek.Nesenai pabandem vaistuku miegeliui gerinti, rezultato jokio, vargstam ir toliau:(

O pas mane panasei tik mes miegam kartu ir ji mano kruti ima kaip soske bet gal kiek ir pieno gauna o kaip atpratinti tai net nezinau nes bandziau kad demesio nekreipti jei vistiek doh.gif arba atsisedusi sedi ir znaibo kad duok vistiek doh.gif
Atsakyti
Kiekvienas vaikiukas kitoks. Sūnų maitinau iki 2,5 metų. Tai iki to laiko jis kartą per naktį keldavosi pavalgyti, arba įsikabindavo krūtį kaip popkį ( jo nenaudojo nuo penkių mėn.) ir užmigdavo. Kai tik nustojau maitinti, dar kartais prabusdavo, bet greitai pradėjo išmiegoti visą naktį. Na kai buvo visai mažas jau nuo 2 mėn. išmiegodavo 8-9 val., 4 mėn. susirgo sloga ir nuo tada prasidėjo prabudinėjimai užvalgyti.
Dukrytė nuo pirmų dienų būtų miegojus, bet gydytoja liepė kelti naktį 3 val. valgyti ( dėl to, kad neišnešiota), tai ir namuose ji naktį prabusdavo pavalgyti. Kartais išmiegodavo ir nuo 24 val.iki 6 val., kartai keldavosi 2 po to 4 ir 6 . Dabar vakare apie 22,30 duodu košytės, tai sočiau pavalgius pradėjo išmiegoti iki 6-7 val. jei kartais prabunda 4 val., tai stengiuosi neduoti pienuko o duodu popkį, pasimuisto, bet užmiega. Tikiuosi taip atpras naktį "užkandžiauti".
Atsakyti
Mano aukselis jau 5 men, bet irgi nakti neduoda ramybes, vis kelias ir kelias. Visi guodzia, kad tik baigsiu pati maitinti, miegos visa nakti, bet paskaiciau cia forume ir issigandau. Nors vis dar tikiuos...
Atsakyti
QUOTE(zuika12 @ 2007 07 05, 16:51)
O pas mane panasei tik mes miegam kartu ir ji mano kruti ima kaip soske bet gal kiek ir pieno gauna o kaip atpratinti tai net nezinau nes bandziau kad demesio nekreipti jei vistiek  doh.gif arba atsisedusi sedi ir znaibo kad duok vistiek  doh.gif

Stenkis neduoti krūties kaip soskės, nes sūneliui taip sugadinau dantukus verysad.gif . Jam išdygo pirmas dantukas 10 mėnesių, o 2 metų jau pradėjo priekiniai dantukai gesti. Dabar priekiniai visiškai išgedę, krūminiai irgi.
Atsakyti
QUOTE(Simonsita @ 2007 07 05, 17:23)
Stenkis neduoti krūties kaip soskės, nes sūneliui taip sugadinau dantukus  verysad.gif . Jam išdygo pirmas dantukas 10 mėnesių, o 2 metų jau pradėjo priekiniai dantukai gesti. Dabar priekiniai visiškai išgedę,  krūminiai irgi.

O tu manai kad nuo to dantukai gesta g.gif mano drauge isvis nemaitino vaiko o sugede buvo pieniniai isvis g.gif
Atsakyti
QUOTE(denlen26 @ 2007 07 05, 08:27)
Sveikos mamytes!
Gal galetumet pasidalinti savo patirtimi ir ziniomis kaip atpratinti vaika valgyti nakti. Mano sunui dabar 1 metai 4 men. Kiekviena nakti kas 4 val. pradeda zirzti ir nerimauja tol, kol neduosi misinuka. Pusiau megodamas isgeria ir ramiai miega toliau. Po 4 val. vel tas pats  doh.gif  Bandziau siulyti vandens, arbatytes - neima. Musu gydytoja sako, kad tai iprotis ir jau per velu atpratint. Ir viskas, jokiu rekomendaciju, nieko  blink.gif
Gal cia yra mamyciu, kurios irgi susidure su panasia problema ir ja sekmingai issprende. Buciau labai dekinga uz patarimus. smile.gif

Man irgi ši problema labai aktuali.Maniškis mėnesiuku vyresnis,bet viskas taip pat kaip ir pas denlen26 verysad.gif jau net nebežinau ką ir bedaryti doh.gif
taigi laukiam patarimų 4u.gif
Atsakyti
aš tai savo merginai siūlydavau arbatos bet jei jos negeria tai gal paprasčiausiai po truputį mažinti mišinuko normą g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika12 @ 2007 07 05, 22:46)
O tu manai kad nuo to dantukai gesta  g.gif mano drauge isvis nemaitino vaiko o sugede buvo pieniniai isvis  g.gif

Na man taip gydytoja sakė. Vaikas užmiega valgydamas ir krūties nepaleidžia miegodamas, todėl burnytėje lieka nenuryto pienuko ir tai skatina karieso atsiradimą. Tai vadinamas buteliuko kariesas. Aš irgi su gydytoja dar bandžiau ginčytis, kad saldžių arbatėlių negirdžiau, bet ir po to ir dantistė sakė tą patį - buteliuko kariesas. Galbūt dar reikšmės turi ir paveldėjimas,mano vyro pieniniai dantukai irgi buvo prasti.
Atsakyti
QUOTE(Simonsita @ 2007 07 06, 01:24)
Na man taip gydytoja sakė. Vaikas užmiega valgydamas ir krūties nepaleidžia miegodamas, todėl burnytėje lieka nenuryto pienuko ir  tai skatina karieso atsiradimą. Tai vadinamas buteliuko kariesas. Aš irgi su gydytoja dar bandžiau ginčytis, kad saldžių arbatėlių negirdžiau, bet ir po to ir dantistė sakė tą patį - buteliuko kariesas. Galbūt dar reikšmės turi ir paveldėjimas,mano vyro pieniniai dantukai irgi buvo prasti.

Pilnumoj sutinku smile.gif O as bandau atpratinti is viso nuo MP ir kruties tai sia nakti ji man visa prazyse ne tai kad pieno nori bet ciulpti kruti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva.k @ 2007 07 05, 23:04)
aš tai savo merginai siūlydavau arbatos bet jei jos negeria tai gal paprasčiausiai po truputį mažinti mišinuko normą g.gif

Aš irgi mažinu,bet tada pradeda dažniau kėlinėtis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rikutis @ 2007 07 05, 08:31)
o maniskis tai nuo pat pirmu dienu ismiegodavo 6 val nuo 10vakaro iki 4 ryto, atsikelia, pavalgo, ir toliau jau kas kokias 2-3val nubudinedavo valgyt. Ir dabar visa naktele ismiega, nors tik 4menesiai smile.gif

Tik dziaugtis tuo galima, tik ne par garsiai, nes ir mano pirmoji mergyte miegojo kuo puikiausiai, iki men kelesi viena karta 4 val pavalgyti, o po to prasidejo misiniai ir nuo 1.5men miegodavo visa nakti nuo 22 iki7-8 val. Be to jos nei supuot nereikedavo, paguldai ir uzmiega pati. fantastika kai prisimenu.
O vat su antruoju sunkiau sekasi susitarti. Jam jau greitai metai o jis vis dar keliasi nakti pavalgyti, bet taip godziai valgo, kad net minties neduot nekyla, matosi tikrai labai nori. Ir ko tik nebandziau ir kaip kazkas minejo palikdavau paniurzget, ir myluot, ir pas save guldyti, niekas nepadeda kol negauna pavalgyti, tai taip ir vargsim,tik nezinau dar kiek ilgai.
taigi nezinia nuo ko cia priklauso kaip miega kiek valgo, tikrai ne tik nuo mamos ir vaiko iprociu, tiesiog visi jie yra skirtingi ir metodai vienodi netinka.
Atsakyti