Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinti valgyti naktį?

Mano pupa taip pat geria 1-2 kartus per nakti misinuka, daugiau du kartus ax.gif .
Labai noreciau jau atpratint, tai pasiskaiciau, manau bandysiu arbatele sianakt padaryti bigsmile.gif
Ziuresim kas bus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2007 09 06, 11:55)
O aš pavydžiu tokioms kurios keliasi 1-2 katrus  biggrin.gif . Pas mus šventė kai reikia keltis 3 kartus, o paprastai būna 4, 5 ir daugiau  doh.gif . Per naktį išgeria kokius 500 ml mišinio, nors dieną iš buteliuko apskritai negeria. Jei neduodi - nemiega, niurzgia, jei nesupi ant rankų dar ir klykt pradeda. Taip nuo 3 mėnesių ir negerėja sad.gif

pas mane tokia pati situacija.,buna ,kad atsikelia ir dar kokia pora valandu pradeda bučiuotis,žaisti.,arba rėkti,tai mažiukas su manim miega nuo kokios 2val.nakties.,nes kitaip nebeužmiega.
Atsakyti
Manoji keliasi viena karta,bandau neduoti,salia pasiguldau,paglostau,bet kur tau kai des klykti doh.gif ,taigi tenka vistiek nesti piena.Bet reikes vistiek kazkokiu budu atpratinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simonsita @ 2007 07 07, 00:23)
Kadangi sūnų  atpratinau tik 2,5 metų, tai buvo taip : pasakiau jam, kad išgėriau vaistukus ir pienuko daugiau nebus, sutarėm,kad pirksim naują mašinytę ir taip padarėm. Naktį jis atkeliavo pas mane į lovą ir jau ieško pienuko, o aš sakau:pienuko juk  nėra. Tai jis apsimiegojęs suniurnėjo:tada duok mašiną ( aišku tą naują)  lotuliukas.gif . Užmigo apsikabinęs mašinytę ir kitą naktį jau pieno neprašė. Kiekvienas kitaip su pienuku atsisveikina.

super! ir tu-super mamyte! kad tiek ismaitinai savo pienuku, ir , kad tokia gudri thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(dasa @ 2007 06 05, 23:51)
Aš manau, kad kai ateis laikas vaikelis pats nustos valgyti naktimis, o kol valgo reikia kažkaip prisitaikyti, vaiko norai ir poreikiai svarbesni už mamos miega biggrin.gif O kai paaugs, tada ir išsimiegosime lotuliukas.gif Mano sūnelis  kartais atsikelia naktį, kartais ir iki ryto pramiega bigsmile.gif

sutinku su tavim. nereikia skaiciuoti savo artumo ir silumos, jei vaikui to reikia.
o issimiegoti spesime. aisku, krastutinumu irgi nereikia leisti.
Atsakyti
jei mp maitinamas vaikas - cia jau kitas dalykas. bet jei misinuku + su soskute miega, tai nakti vietoj misinio reik pasiulyt arbatos smile.gif draugei taip patariau, tai jos mergaite nebesikelia po 3 kart nakti valgyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 09 27, 19:19)
jei mp maitinamas vaikas - cia jau kitas dalykas. bet jei misinuku + su soskute miega, tai nakti vietoj misinio reik pasiulyt arbatos smile.gif draugei taip patariau, tai jos mergaite nebesikelia po 3 kart nakti valgyt smile.gif

mes irgi dabar tokią "techniką" bandom, tai kol kas veikia, bet nežinau kada jau ir arbatos nebenorės??? g.gif vistiek keltis reikia.. ax.gif
maniškė iš viso nuo dviejų mėn. išmiegodavo visą naktį, o nuo kokių 7-8mėn., kai buvo tie karščiai pradėjo keltis min. vieną kartą ir taip iki šiol... blink.gif
Atsakyti
Maniškis keliasi 2-4 kartus ir visada laaabai godžiai traukia, maitinu pati... matyt, jam da r reikia, taip ir valgom ištisą parą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2007 10 03, 16:04)
Maniškis keliasi 2-4 kartus ir visada laaabai godžiai traukia, maitinu pati... matyt, jam da r reikia, taip ir valgom ištisą parą biggrin.gif

Mano amzyle,lygaiitaip pat kaip tavo elgesia,daug valgo ir nakty ir diena thumbup.gif
Atsakyti
Maniškis, kai pati maitinau, tai keldavosi naktį po du ar tris kartus, kartais ir dažniau, bet kai perėjom prie mišinuko, tai kokį kartą, o dabar ir visą naktį išmiega, kartais būna išimčių ax.gif
Atsakyti
mes tai kiazkaip savaime atpratom nuo naktiniu valgymu, mes einam miegoti tik 12val., tai dar kokia 11val pavalgom, o kai apie 4pribunda, tai duodu pasildytos arbateles ir paskui pucia iki 7 ryto, tai pavalgo ir toliau iki kokiu 9-10val. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2007 10 04, 16:21)
mes tai kiazkaip savaime atpratom nuo naktiniu valgymu, mes einam miegoti tik 12val., tai dar kokia 11val pavalgom, o kai apie 4pribunda, tai duodu pasildytos arbateles ir paskui pucia iki 7 ryto, tai pavalgo ir toliau iki kokiu 9-10val.  4u.gif

PAVYDZIU TAU MIEGO verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamytedk @ 2007 10 04, 16:24)
PAVYDZIU TAU MIEGO verysad.gif

Nepavydėk biggrin.gif , jos vaikiuks dar mažas wub.gif . Dar pradės keltis naktį ph34r.gif doh.gif
Atsakyti