Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinti valgyti naktį?

Sveikos,
o mes savo mazaja kazkaip jau nuo 3 menesio atpratinom naktim keltis...nes nebuvo jokio ritmo- keldavosi belekada. Tada pasiskaiciau dr.Spoko knygoj kad vaikus reikia bandyt atpratint taip- leist prabudus paverkt, nes dazniausiai jie uzmiega ir atsikelia ne valgyt o siaip issibudina, duoti vietoj valgymo atsigerti siek tiek vandens, arba jei vaikuciai draugauja su soske tai bandyti duoti ja. As kokia savaite naktim vis zaizdavau idedinedama soske, maitindavau paskutini kart kokia 22 val. ir jau po keliu sav rezultatas buvo kad po paskutinio maitinimo keldavosi tik 6 ryto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zaiza66 @ 2006 12 19, 00:29)
manau normalu kad tokio amziaus maziukas keliasi valgyt nakti, kada paauks ir kai jau duosi kosytes pries paskutini maitinima pamaitink sociau gal tada ne taip greit isalks. bet manau normalu, juk kartais mazius nori ne kiek valgyt bet ir atsigert, o pasakyt juk negali...

visiskai sutinku su jusu nuomone drinks_cheers.gif ir manau, kad tokio amziaus leliukas turi naktimis valgyti, nebent jau pats atsisakytu,tokiu atveju per prievarta neikisi, bet, kad neduoti jei praso g.gif
mano panelytei 10 men ir dar vis viena karta per nakti keliames pavalgyti ir manau, kad ateis laikas kai pati nebenores smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruliukas @ 2006 12 17, 16:06)
Mums jau siandien 4 menesiai  4u.gif  bet mazyle nakti valgo 2,3 kartus,kartais ir daugiau.Bandziau pasiulyti vandenuko,arbatytes,bet ji vistiek reikalauja misinelio.Gal kas zinot gera recepta  biggrin.gif  kaip atpratinti  po truputi nuo tiek valgymu?

mano pipiras prieš porą savaičių tik nustojo keltis naktm valgyti. Ir nieko, išgyvenom. Jeigu vaikiukas nori, vadinasi jam reikia, tai kaip neduosi? Iš pradžių keldavosi kas porą valandų, vėliau tie kartai ėmė mažėti Kažkur nuo 8 mėnesio stabiliai keldavosi 2 kartus ir taip ki 12, o tada liko tik vienas. Dabar jau, matyt, nebereikia valgyt. Ir nieko nepratinom, pats susireguliavo ir susitvarkė.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 12 19, 15:34)
mano pipiras prieš porą savaičių tik nustojo keltis naktm valgyti. Ir nieko, išgyvenom. Jeigu vaikiukas nori, vadinasi jam reikia, tai kaip neduosi? Iš pradžių keldavosi kas porą valandų, vėliau tie kartai ėmė mažėti  Kažkur nuo 8 mėnesio stabiliai keldavosi 2 kartus ir taip ki 12, o tada liko tik vienas. Dabar jau, matyt, nebereikia valgyt. Ir nieko nepratinom, pats susireguliavo ir susitvarkė.

drinks_cheers.gif Visiškai sutinku. Aš irgi manau, kad vaikas pats nustos keltis naktimis kada tam ateis laikas, t. y. kai jam to jau nebereikės. rolleyes.gif
Atsakyti
As irgi tokios pat nuomones kaip Isila ,kad vaikas vienintelis zinono kada ir ko jam reikia 4u.gif Maniskiui jau 11 men. bet jis keliasi pagerti pienuko ax.gif Maitinu pati tai nedarau is to problemu tongue.gif Kita karta pabunda pora kartu patraukia ir toliau snaudzia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 12 19, 13:34)
mano pipiras prieš porą savaičių tik nustojo keltis naktm valgyti. Ir nieko, išgyvenom. Jeigu vaikiukas nori, vadinasi jam reikia, tai kaip neduosi? Iš pradžių keldavosi kas porą valandų, vėliau tie kartai ėmė mažėti  Kažkur nuo 8 mėnesio stabiliai keldavosi 2 kartus ir taip ki 12, o tada liko tik vienas. Dabar jau, matyt, nebereikia valgyt. Ir nieko nepratinom, pats susireguliavo ir susitvarkė.

Na nesutinku smile.gif Mano viena drauge duodavo savo dvynems nakti valgyt kada jos noredavo,tai jau sausi joms 2 meukai,o dar vis nakti keliasi pavalgyti.Manau reikia kazka daryti.Bandysiu dar zaisti su soskute biggrin.gif gal pades.Sekmes ir jums lotuliukas.gif
Atsakyti
Manoji nuo pat gimimo naktimis nesikele valgyti-visa nakti nuo 22:00 iki 6:00 ismiega.Na gal kokis pora kartu kiek pamenu, kelesi nakti,kai dar maitinau savo pienu.As net nezinau nuo ko tai priklauso....as is pradziu buvau susirupinusi,galvoju dauguma leliuku keliasi ir reikalauja pieno, o manoji ne....paskui galvoju,jei nenori,negi zadinsi ir grusi per prievarta.
Dabar kai jau puse metu,dazniau keliasi nakti,na bet as duodu vandenuko atsigerti ir vel miega...
Atsakyti
MANO DUKRYTEI 9 MEN. PRIES KOKIA GERA SAVAITE,JI PRADEJO KELTIS KIEKVIENA NAKTI! doh.gif IR BUNA TOKIA ISALKUSI!!!!!!!! essen.gif TAI NAKTI JI TAIP UZSPIEGIA!KAD VISAS NAMAS SKAMBA,O TIK IKISU BUTELIUKA PAVALGO ISKART LUZTA! NAKCIAI JI VALGO LAAABAAI MAZAI GAL DEL TO JI KIEKVIENA NAKTI KELIASI g.gif KAI RUOSIU JA MIEGUI,DUODU VALGYTI MISINUKO TAI BUTU APIE 8-8.30VAL.KARTAIS 9 VAL.VAKARO.TODEL NORIU PAKLAUSTI,GAL GALECIAU JAI DUOTI TOKIU LAIKU KOSE,TAIP JI BUTU SOTESNE IR NESIKELTU.GAL NUO MISINUKO JI NEBEPAVALGO.
Atsakyti
QUOTE(ELIJA2006 @ 2006 12 19, 15:50)
MANO DUKRYTEI 9 MEN. PRIES KOKIA GERA SAVAITE,JI PRADEJO KELTIS KIEKVIENA NAKTI! doh.gif IR BUNA TOKIA ISALKUSI!!!!!!!! essen.gif TAI NAKTI JI TAIP UZSPIEGIA!KAD VISAS NAMAS SKAMBA,O TIK IKISU BUTELIUKA PAVALGO ISKART LUZTA! NAKCIAI JI VALGO LAAABAAI MAZAI GAL DEL TO JI KIEKVIENA NAKTI KELIASI g.gif KAI RUOSIU JA MIEGUI,DUODU VALGYTI MISINUKO TAI BUTU APIE 8-8.30VAL.KARTAIS 9 VAL.VAKARO.TODEL NORIU PAKLAUSTI,GAL GALECIAU JAI DUOTI TOKIU LAIKU KOSE,TAIP JI BUTU SOTESNE IR NESIKELTU.GAL NUO MISINUKO JI NEBEPAVALGO.

Kiek zinau nepatartina paskutini maitinima duoti kosytes,tik misinuka.Nes vaikui perdaug apkraunamas skrandukas lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš noriu pasidžiaugti,kad jau savaitė,kaip naktimis mano mažoji nevalgo thumbup.gif Kokią 7-8val pavalgo grūdų košytę,gult eina apie 10val.O pusryčiauja apie8-9val.Būna,kad naktį prabunda,bet atsigeria arbatėlės ir vėl miega thumbup.gif Taigi siūlau pabandyti ir jums šį variantą.Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruliukas @ 2006 12 19, 15:24)
Na nesutinku  smile.gif  Mano viena drauge duodavo savo dvynems nakti valgyt kada jos noredavo,tai jau sausi joms 2 meukai,o dar vis nakti keliasi pavalgyti.Manau reikia kazka daryti.Bandysiu dar zaisti su soskute  biggrin.gif  gal pades.Sekmes ir jums  lotuliukas.gif

kai vaikiukas dar toks mažas ir naktį keliasi valgyt, tai tikrai, matyt, nori. Jei pavalgo normaliai, reiškia alkanas. Jei tik pažaistų, taip sakant, gal tada būtų galima kažką daryti.

Na, kiekvienai savo mirksiukas.gif o mes jau atkentėjom naktinius valgymus, džiaugiuos pilno miego naktimis. Tikiuosi su visam lotuliukas.gif
Atsakyti
o mano maziukui jau tuoj 10 menesiu, o nakti keliasi irgi beveik 10 kartu... jei neduodi kruties tai tiek isispiegia, o jei duodi pakandzioja kelias minutes ir vel nuluzta pusvalandziui, nu maksimum valandai... jau NEBETURIU JEGU ir nezinau ka daryti - kaip ji atpratinti nuo kruties ir susilaukti nors keleto ramiu naktu, nes jau 10 menesiu bemiegiu naktu daro savo - jauciuosi kai koks "zombis" diena ir pati nebesuprantu ka ir kodel darau... blink.gif
Atsakyti