Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiški vaikučiai

Sveikos mamytės,

norėjau jūsų patarimo. išbėrė mažajai žandukus, žinau tikrai, kad ne nuo maisto. veido odelė šiurkštoka, spuogai panašūs į suaugusiųjų, o po maudyniu, jie labai išraudonuoja jei niekuo nepatepi. tepam specialiu tepalu, kurį išrašė mūsų gydytoja, tačiau visai nepadeda... patarkit, ką daryti...
Atsakyti
Mums buvo didelis bėrimas ypač ant veiduko tai tikrai nuo mišinio, netiko mišinys ir kol nepakeitėm buvo baisu.O dėl šiurkščios odos, nes vėliau atsirado ant kojyčių ir rankyčių šiurkštumai tai išrašė receptą kurį reikia vaistinėj užsakyti jei reikės galėsiu paieškoti ten labai daug komponentų įeina rolleyes.gif rašyk man į až jei tikrai reikės mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai uzjauciu..Nes esu per sita pragara perejus.Mano maziukei labiausiai padejo streptocido tepalas,tepdavau 2kartus per diena-kovoja su infekcija,nesukelia alergijos..Visa diena tepliodavau dermobasa kremuku(vaistinej pirkau)-lygina odele.Tepiau n kartu,visa laika odele turi blizget. Visa tai rekomendavo labai gera alergologe.Efektas buvo!
Atsakyti
QUOTE(Irjuda @ 2006 03 30, 07:24)
Sveikos mamytės,

norėjau jūsų patarimo. išbėrė mažajai žandukus, žinau tikrai, kad ne nuo maisto. veido odelė šiurkštoka, spuogai panašūs į suaugusiųjų, o po maudyniu, jie labai išraudonuoja jei niekuo nepatepi. tepam specialiu tepalu, kurį išrašė mūsų gydytoja, tačiau visai nepadeda... patarkit, ką daryti...

Jeigu tepalas netinka, kurį išrašė gydytoja, reikia kokį kitą pabandyti. Jų rūšių yra labai daug ir visiems vaikams vienas ir tas pats netiks. O kodėl galvoji, kad išbėrė ne nuo maisto? Aišku, gali dar berti nuo skalbimo priemonių, nuo vitaminų, jei vartojat...
Atsakyti
jei ne nuo maisto, tai nuo seilyciu - tepk Bepanthenu. Bent jau mums jis padeda tokiais atvejais
Atsakyti
Mano dukrytei irgi ant veiduko spuogiukų, panašių į suaugusių, atsirado. Bet man atrodo, kad čia prakaitinis bėrimas, nes ir pirmajai taip buvo. Kol kas gydytojai dar neparodėm, tai jokiais tepalais ir netepam. Gal reikia žiūrėt, kad kūdikis neperkaistų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irjuda @ 2006 03 30, 08:24)
Sveikos mamytės,

Labukas.Turiu ir as didele poblema su sunau odyte.Buvom pas alergologa daremes tyrimus nustatancius nuo kokio maisto jis alergiskas bet nieko nerado.Beria netik veiduka bet ir visa kuneli.ko tiknebandem nieks nepadejo bet dabar ziuriu kad lyg viskas savaime praeidineja.Esu girdejus kad vaikai isauga tokias odos problemeles.Tikiuosi ir jum viskas susitvarkys savaime.Sekmes smile.gif
Atsakyti
Labutis. Pas mus ta pati problemele buvo, klausem daug daktaru patarimu, net privaciai pas alergologe buvom, mano mazulio daktare tuo metu kursuose buvo, tepem ivairiausiais kremukais, tepalais, laikiausi grieztos dietos, kadangi dar pati maitinu-niekas nepadejo, sulaukiau savo daktares, kuri patare isigyti Eucerin ph5 Lotion su vitaminu E-super losjona, reikia tepti 3-4 kartelius per diena, odele tapo minksta, svelni, isnyko isberimai ir nuo veidelio ir nuo kunelio. thumbup.gif
Atsakyti
o aš va kai maitinau pati berdavo..ir pasirodo vlgydavau šokolado..tai nuo to ir išbėrė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(motinyte @ 2006 04 08, 19:59)
o aš va kai maitinau pati berdavo..ir pasirodo vlgydavau šokolado..tai nuo to ir išbėrė mirksiukas.gif

ne tik nuo šokolado beria... doh.gif
Atsakyti
Pas mus taip pat būvo tokia problema tepiau streptocidu
Atsakyti
taigi, buvom vakar pas alergologus... keisčiausia, kad vaiką apžiūrėjo vos 1 minutę, nedarė jokių tyrimų, o išvados - beria nuo maisto... blink.gif taigi, net nežinau ar tuo tikėti, nes manau tokiu atveju turi kažkokius tyrimus daryti... davė krūva nurodymų, kaip maitinti vaika. žodžiu, po truputi atsisakom mišinio ir pereinam prie kefyro. unsure.gif iki metų negalima duoti kiaušinio, pieno produktų, sulčių visiškai jokių, vištienos, košes tiktai virti pačiai, specialios netinka, vaisiai irgi tik natūralūs, tyrelės pirktinės netinka, ir t.t.... doh.gif gal kam buvo panaši situacija? ar verta tikėti gydytojos žodžiais? o gal nuvesti pas kita? ir kaip pripratint prie kefyro? ji taip raukosi ir grieztai atsisako gerti... doh.gif
Atsakyti