
Vakar gaminau vistiena jogurtiniam padaze,tai dar ir siandienai liko



QUOTE(SilRa @ 2007 07 20, 13:33)
dekuj

QUOTE(SilRa @ 2007 07 18, 19:22)
tai čia jos turėtų atrodyti kaip hot dogai, ane?
ačiū už receptuką
- skaniai skamba, bandysiu kada pasidaryt 

ačiū už receptuką


nu panasiai gaunasi

QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 07 18, 21:07)
tikrai skanu turetu but,o su kuo valgot?
taip tai su duona,bet skanu ir as manau nesugadintu skonio virtos bulves,nes juk desreles,grybukai,tai tinka
P.S siandien bulvinius blynus kepiau,o kadangi rankom tarkavau,tai siaubingai nusibogo ``bruzint``,todel retai kepam

nugi gaminau tuos kotletus
skonis tai tikrai pasakiškas
bet... nu byra jie man keptuvėj ir gana
tikriausiai per daug pridėjau pievagrybių (300g kalakutienos faršo, 800g pievagrybių), tai paskui taisydama ir avižinių dribsnių prikroviau (manų kruopų ar džiūvėsėlių neturėjau), ir miltuose voliojau prieš dėdama į keptuvę, bet vis tiek kotletukai "prekinės išvaizdos" neturi
Teks pateikti uošviams bulves su mėsos ir pievagrybių "padažu"
sudominai
o kaip tokia vištiena gaminama?





QUOTE(rutelelt @ 2007 07 20, 15:34)
sudominai


QUOTE(Donalita @ 2007 07 20, 14:00)
As i juos visada idedu buljono kubeliu arba vegetos (man su ja skaniau viskas) ir butinai pripjaustau svoguno. Gaunasi

O pabandykite ne įpjaustyti, o įtarkuoti svogūną kartu su bulvėmis. Blynai būna nerealūs


QUOTE(rutelelt @ 2007 07 20, 15:34)
jeigu galima noreciau receptuka tos vistytes
QUOTE(SilRa @ 2007 07 20, 19:29)
nugi gaminau tuos kotletus
skonis tai tikrai pasakiškas
bet... nu byra jie man keptuvėj ir gana
tikriausiai per daug pridėjau pievagrybių (300g kalakutienos faršo, 800g pievagrybių), tai paskui taisydama ir avižinių dribsnių prikroviau (manų kruopų ar džiūvėsėlių neturėjau), ir miltuose voliojau prieš dėdama į keptuvę, bet vis tiek kotletukai "prekinės išvaizdos" neturi
Teks pateikti uošviams bulves su mėsos ir pievagrybių "padažu"
sudominai
o kaip tokia vištiena gaminama? 





sudominai


kita karta jei nesigaus kotletai,tai i ta makaliuze ipilk grietineles ir bus superinis padazas prie makaronu


Papildyta:
QUOTE(groovy @ 2007 07 20, 19:35)
O pabandykite ne įpjaustyti, o įtarkuoti svogūną kartu su bulvėmis. Blynai būna nerealūs
Valgiau kartą tokius berneliuose ir nesupratau, kodėl jie tokie skanūs. Tik po to "dašoko", kad svogūnėlis įtarkuotas, tai tokie aromatingi, bet konkrečiai svogūnas nesijauča 


as irgi visada tarkuoju svogunus.dar ipilu siek tiek kefiro,tada blynai buna puresni ir skanesni.
QUOTE(FAJITA @ 2007 07 20, 20:02)
kita karta jei nesigaus kotletai,tai i ta makaliuze ipilk grietineles ir bus superinis padazas prie makaronu
o jei dar suriu pabarstysi,tai uosviai pirstus aplaizys. 


Šį kartą taip ir darysiu


QUOTE(vida/d @ 2007 07 20, 18:23)
nu panasiai gaunasi
taip tai su duona,bet skanu ir as manau nesugadintu skonio virtos bulves,nes juk desreles,grybukai,tai tinka
P.S siandien bulvinius blynus kepiau,o kadangi rankom tarkavau,tai siaubingai nusibogo ``bruzint``,todel retai kepam

taip tai su duona,bet skanu ir as manau nesugadintu skonio virtos bulves,nes juk desreles,grybukai,tai tinka
P.S siandien bulvinius blynus kepiau,o kadangi rankom tarkavau,tai siaubingai nusibogo ``bruzint``,todel retai kepam

aciukas


vistienos receptukas toks:
VIŠTIENA SU DARŽOVĖMIS JOGURTO PADAŽE
5 6 vidutinio dydžio bulvės
3 morkos
8 10 vištos kumpelių
1 butelis jogurto padažo (500 ml) (tinka ir bet koks kitas pirktinis padažas arba natūralus jogurtas, grietinė, kefyras ar majonezas, sumaišytas su įvairiais mėgiamais prieskoniais)
200 g fermentinio sūrio
Bulves nulupti ir supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais. Dėti į uždengiamą kepimo indą.Morkas nuskusti ir supjaustyti panašiai, kaip bulves. Dėti ant bulvių.Ant viršaus išdėlioti vištienos gabaliukus. Supilti padažą (aš naudoju firmos Kuhne padažą salotoms).Sutarkuoti sūrį ir suberti ant viršaus. Uždengti dangčiu ir kepti iki 210C įkaitintoje orkaitėje 1,5 2 val.
QUOTE(SilRa @ 2007 07 20, 16:29)
nugi gaminau tuos kotletus
skonis tai tikrai pasakiškas
bet... nu byra jie man keptuvėj ir gana
tikriausiai per daug pridėjau pievagrybių (300g kalakutienos faršo, 800g pievagrybių), tai paskui taisydama ir avižinių dribsnių prikroviau (manų kruopų ar džiūvėsėlių neturėjau), ir miltuose voliojau prieš dėdama į keptuvę, bet vis tiek kotletukai "prekinės išvaizdos" neturi
Teks pateikti uošviams bulves su mėsos ir pievagrybių "padažu"
sudominai
o kaip tokia vištiena gaminama? 





sudominai


Na, nezinau, kodel tau taip gavosi


Papildyta:
Kaip sakoma - pirmas prisviles blynas

Šiandien valgėm prabangiai
kiaulės nugarinės karbonadus - anytą vaišinau, kad pamirštų nepavykusius pievagrybių kotletus
ir sutepiau desertui vaflius su braškių uogiene
dėkui
mano anytėlė vėl man vištuką atgrūdo
tai žinosiu, kaip naujai pagaminti
suvalgem mes tą "padažą" su bulvytėm ir baikis - viskas gerai
kitą kartą pievagrybių bandysiu dėti mažiau
o gal tu kepdama labai daug riebalų pripili?



QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 07 20, 23:10)
vistienos receptukas toks:
dėkui



QUOTE(Donalita @ 2007 07 21, 18:21)



