QUOTE(SilRa @ 2007 07 23, 15:48)
oi nooooooooooooooriu naminio skilandžio
seniai nevalgiau tokio
:
kad labai paprastas čia maistelis
, receptų griežtų kaip ir nėra, bet parašysiu
Vištienos-ryžių užkepėlę paprastai darau iš likučių (galima vietoje vištienos naudoti krabų lazdeles ar kokio vyniotinio, mėsytės likučius): dubenėlyje sluoksniuoti virtus ryžius, pakepintą arba apvirtą vištieną, pievagrybius ir vėl ryžius. Tada pabarstyti prieskoniais, užpilti pomidorų padažo ir pabarstyti sūriu. Pakepinti viską mikrobangėje arba orkaitėje
Perlinių kruopų sriuba: Išverdi perlines kruopas su kokiu nors kaulu arba sultinio kubeliu, tada įpjaustai truputį bulvių, morkų ir viską verdi, kol suminkštėja. Pasūdai, pagardini mėgstamais prieskoniais. (Labai pigi sriubytė, nes aš į 2 litrų puodą dedu 150g perlinių kruopų, 1 bulvę ir 1 nedidelę morką
)







kad labai paprastas čia maistelis


Vištienos-ryžių užkepėlę paprastai darau iš likučių (galima vietoje vištienos naudoti krabų lazdeles ar kokio vyniotinio, mėsytės likučius): dubenėlyje sluoksniuoti virtus ryžius, pakepintą arba apvirtą vištieną, pievagrybius ir vėl ryžius. Tada pabarstyti prieskoniais, užpilti pomidorų padažo ir pabarstyti sūriu. Pakepinti viską mikrobangėje arba orkaitėje

Perlinių kruopų sriuba: Išverdi perlines kruopas su kokiu nors kaulu arba sultinio kubeliu, tada įpjaustai truputį bulvių, morkų ir viską verdi, kol suminkštėja. Pasūdai, pagardini mėgstamais prieskoniais. (Labai pigi sriubytė, nes aš į 2 litrų puodą dedu 150g perlinių kruopų, 1 bulvę ir 1 nedidelę morką

aciukas

