QUOTE(hobo @ 2007 07 12, 11:18)
lorespa, geriau tu parašyk kaip ją gamini. o paeljos yra atskira tema, ten pilna prašmatnių receptų, vien jūros bjaurybės kiek kainuoja.

Na gerai parasysiu paellos receptuka kaip darau as.Bet istiesu juros bjaurybes cia nekainuoja labai jau daug.5-iems asmenims pavalgyti dariau is triju vistos ketvirciu(apie2eurus),300g.islukstentu kreveciu(2eurai),2--ju kalmaru(1euras),1.5stiklines ryziu(1kg.kaiuoja 0.57e),3skilteles cesnako sumalto su rysulelu petrazoliu(petrazoles duoda nemokamai,kai perki darzoves) ir slakeliu alyvuogiu aliejaus,puse paprikos,colorantes(morkvines spalvos vagomieji dazai spec.paellai).Darbas:vistos ketvircius supajaustau nedidukais gabalais,paprieskoniuoju ir apkepu truputyje aliejaus,tada nedideliais kubeliais pjaustyta paprika,dar pakepu,poto krevetes ir griezineliais pjaustytus kalmarus,dar siek tiek pakepu,galiausiai supilu cesnaka su petrazolem ir colorante.Viska ismaisau ir dedu i skarda,ipilu nevirtus ryzius ir viska uzpilu is kubeliu pagamintu sultiniu(sultinio turi buti dvigubai daugiau ne ryziu)ir ikisu i orkaite,na ir kepa kol nelieka skyscio ir ryziai buna minksti.Anksciau iki galo darydavau viska keptuveje,bet orkaitej patogiau,imetei ir pamirsai

,o keptuvej reiktu maisyti...Nezinau,ar aiskiai parasiau,kas neaisku klauskite

Musu seimai labai patinka sis patiekalas.Aisku dar galima ir kitokiu juros gerybiu idet,pvz.ivairiu kriaukliu ir t.t.,bet as apsiriboju siom...Skanaus,kas gaminsit.

O as siandien balandeliu uzsimaniau-seniai valgem!!!

[url=http://www.supermama.lt/liniuote/vestuves/]

[/url