QUOTE(hobo @ 2007 07 12, 09:23)
kažin ar paellja labai jau pigu.
na ir parasyk,kas ten brangu??/
QUOTE(lorespa @ 2007 07 12, 11:47)
na ir parasyk,kas ten brangu??/
kas cia per patiekalas?
pietums šiandien omletą su šviežiomis daržovėmis gaminau. Vakarienei bus miltiniai blynai su šaldytomis braškėmis.
Sveikutės, pirmą kartą čia užsukau ir kaip faina kiek skanių dalykėlių čia ya
Va aš vakar kepiau kaip ir tokius kepsniukus. Nusipirkau arvi kalakutų faršo. Vienas ritinėlis 300g kainuoja 1,98 lt. įmušau kiaušinuką, truputuką džiūvesėliu, druskytės ir kitų prieskoniukų. Padariau tokius kaip kotletukus pakišau po orkaite ir 15 min kepiau, po to po lašelį tarkuoto sūrio uždėjau. Valgėm su ryžiais. Buvo labai skanu
Va aš vakar kepiau kaip ir tokius kepsniukus. Nusipirkau arvi kalakutų faršo. Vienas ritinėlis 300g kainuoja 1,98 lt. įmušau kiaušinuką, truputuką džiūvesėliu, druskytės ir kitų prieskoniukų. Padariau tokius kaip kotletukus pakišau po orkaite ir 15 min kepiau, po to po lašelį tarkuoto sūrio uždėjau. Valgėm su ryžiais. Buvo labai skanu
Hobo, o kaip tavo burokėlių lapeliai? ar jau užkoncervavai?
gavau bulvių šviežių už "ačiū", tai kugelį kepiau su vištiena. Niam-niam
QUOTE(Barikada @ 2007 07 12, 13:49)
gavau bulvių šviežių už "ačiū", tai kugelį kepiau su vištiena. Niam-niam
skanumėlis
bet aš turbūt šviežias bulves dar pataupyčiau kugelis ir iš senų labai neblogas išeina, o iš šviežiųųųųų oi, kiek skanumynų pagaminti galima
dar neuzmarinavau, vis baisiai tingiu, nu bet jau siandien butinai reikia imti marinuot. isvis reikia atsargas kaupt, pernai nieko nepasidariau, tai labai blogai buvo. o siemet issivyriau jau keleta stiklainiu braskiu ir koki kg uzsaldziau trintu su cukrum. dar labai noriu uzsiraugt kopūstų. gal žinot gerą receptą?
Ką tik prisiminiau ir pagaminau tokį patiekalą vietoje varškėčių suminkiau virtas bulves su varške, kiaušiniu ir miltais, padruskinau ir virsiu labai trumpai tokius kukulaičius-švilpikiukus su baltu arba tirpinto sviesto padažu :
kai vyrui vakarienei tų švilpikų duosiu, reiks spirgučių padaryti
netingėk, o tai suvys ir nieko gero neliks (bent jau aš ne tik tuos kotelius, bet ir visus lapus supjaustau )
o dėl kopūstų irgi darau "iš akies", tai nežinau, ar tau tiks, gal kas tiksliai daro
kai vyrui vakarienei tų švilpikų duosiu, reiks spirgučių padaryti
QUOTE(hobo @ 2007 07 12, 14:32)
dar labai noriu uzsiraugt kopūstų. gal žinot gerą receptą?
netingėk, o tai suvys ir nieko gero neliks (bent jau aš ne tik tuos kotelius, bet ir visus lapus supjaustau )
o dėl kopūstų irgi darau "iš akies", tai nežinau, ar tau tiks, gal kas tiksliai daro
QUOTE(SilRa @ 2007 07 12, 14:39)
Ką tik prisiminiau ir pagaminau tokį patiekalą vietoje varškėčių suminkiau virtas bulves su varške, kiaušiniu ir miltais, padruskinau ir virsiu labai trumpai tokius kukulaičius-švilpikiukus su baltu arba tirpinto sviesto padažu :
ačiū už idėją
Papildyta:
QUOTE(SilRa @ 2007 07 12, 14:39)
netingėk, o tai suvys ir nieko gero neliks (bent jau aš ne tik tuos kotelius, bet ir visus lapus supjaustau )
o dėl kopūstų irgi darau "iš akies", tai nežinau, ar tau tiks, gal kas tiksliai daro
o dėl kopūstų irgi darau "iš akies", tai nežinau, ar tau tiks, gal kas tiksliai daro
aš tai imu kopūsto galvai arbatinį šaukštelį druskos,druską atskirai sumaišau su morkoms tarkuotom ir kmynais,ir tada kaip tik kokią galvą sumetu,tada ir žiupsnelį to mišinio dedu....ar aš kažką negerai supratau,ar raugsite šviežius kopūstus ?
man kažkaip švieži dar ir taip skanūs,ir be to negirdėjus ,kad ilgesniam kas šviežius raugtų