Įkraunama...
Įkraunama...

Ką vakar-šiandien gamino taupančios?III dalis

VAKAR VIRIAU MAKARONUS IR RUKYTAS SARDELES, PLIUS SALOTAS IS POMIDORU SU AGURKAIS PAGARDINTAIS GRIETINE... SIANDIEN BUS VISTIENOS KOTLETAI SU SEZAMOS SEKLOMIS..
Atsakyti
[quote=SilRa,2007 07 11, 09:53]
Asio, o aš virtuvėje mėgstu eksperimentuoti ir improvizuoti mirksiukas.gif

išverdi bulves, sugrudi košę, tada įmaišai į ją daug spirgučių ir kepintų svogūnų. dedi lakštą lazanijos, tepi košę, vėl lazanija, vėl košė, viršus - lazanijos lakštas. Tada pabarstai tarkuotu sūriu, užpili sultiniu, kad beveik semtų viską, uždengi folijos lakštu ir kepi orkaitėje. Pateiki su padažu, kurį naudoji prie cepelinų (pienas, miltai, kepinti svogūnai, jei nori - dar spirgučių). Man labai skanus šis lazanijos variantas essen.gif:
nu reikes pabandyt,kai parsivesim bulviu svieziu,o tai pirkt brangiai gausis 4u.gif aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Iš vienos vištos padariau sultinį ir antrą patiekąlą 2-m dienom. Stuburą ir skūrą paleidau sultiniui, o likusią dalį patroškinau su daug daržovių (morkos, poras, svogūnai, saliero gumbas).
Atsakyti
papirkau brokoli papigiai, tik ka is jos gaminti?
Atsakyti
QUOTE(jura-rura @ 2007 07 11, 15:27)
papirkau brokoli papigiai, tik ka is jos gaminti?

Gali panaudoti sriubai, gali apvirti ir valgyti su džiuvėsėlių padažu (Ištirpinti sviestą, įberti džiuvėsėlių ir pakepinti maišant, galima įlašinti truputi citrinos, druska, pipirai pagal skonį) Toks padažas tinka ir žiediniams kopūstams.
Atsakyti
Vakar isviriau svieziu bulviu. Prie jo padariau padaza.Buvo like keptos vistos, tai as ja pakepiau su svogunais, grietinele ir grybais. NU SKANU!
Atsakyti
lietiniai su varske
Atsakyti
Aš šiandien gaminu picą iš likučių šaldytuve wink.gif
Atsakyti
As siandien pasildziau vakaryksciu barsciu. Ir isvirsiu saldytu bulviu kukuliu (perku maximoj). Ir pigu ir gerai biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
Šiandien virsiu pupų sriubą su kauliukais,vakar turguje gana papigiai pirkau,tai ryte užmerkiau,o antram pakepsiu kaiušinienės su šviežiais lašinukais ir svogūnais,dar daržovių papjaustysiu ax.gif
Atsakyti
šiandien virsiu varškėtukus su padažu ir burokėlių sriubytę 4u.gif
Atsakyti
ax.gif Gaminsiu paella thumbup.gif
Atsakyti