QUOTE(saules @ 2007 08 01, 13:34)
Man ir taip pripaise. Bet deja, yra tikrai taip jei vienam blogai, tai jau cia siokia tokia krize. nes kaip gali buti kitam gerai, jei vienam blogai? As ir jau toj bus keli menesiai vaikstau pas pasichologa viena, nes vyras nemato problemos. Nepadeda, as galiu tvirtai teigti is savo puses. Ir manau kad reikia abiems partneriams stegtis, o ne vienam. Taip pat is savo puses sakau.. Nes kuo toliau tuo prasciau buna, kuo daugiau info, kuo daugiau seansu bent jau man tik blogiau. Perstojau tiketi meile, perstojau noreti but mylima. ziauru.. Bet taip man nutiko. Tikrai linkiu, kad tamstai taip neatsitiktu..
aciu, Saules, uz palaikymo zodzius... linkiu tvirtybes, stiprybes bandant islaikyti savo santykius ir kaip nors vel atrasti ta meiles dziaugsma!!! tikrai nuosirdziai linkiu! puikiai suprantu, kaip kiekviena norime buti mylima ir tikrai labai liudna, kai problema mato tik vienas... kol kas su saviskiu niekaip nieko negaliu ispresti. toks jausmas, kad cia as ieskau smegenu siknoj.. (sorry uz posaki)
tiesa, dar - gal ir ne pats nuostabiausias variantas, Saules, ir Jums, ir kitoms - siulau perskaityti
G. Chapman'o knyga "Penkios sutuoktiniu kalbos". Vakar prisiminiau sia knyga, nes ja norima perleisti, ir nejau miegoti tol, kol jos visos neperskaiciau - juk turiu kazka daryti... kaip man kazkas sake - VISOS PRIEMONES GERAM TIKSLUI PATEISINAMOS. Ir zinot, sis tas atejo i galva... Taip, knyga parasyta populiariu stilium, siek tiek "popsine", is tos serijos apie patarimus, taciau tikrai verta perskaityti... Emiau mastyti apie tai, kad naturiai tie nesusikalbejimai yra todel, kad kiekvienas poroje is antros puses tikimes kazko kito... O ta antroji puse nieko ir nesupranta...
Daugiau neagituosiu - nenoriu reklamos cia daryt:) TAciau tikrai rekomenduoju - skaitykit ir dalinkites ispudziais

Ir siunciu savo stiprybes, kiek turiu, visoms nemylimoms moterims - bent jau mes solidariai viena kita mylekim!