Įkraunama...
Įkraunama...

Kada metas skirtis?

QUOTE(Luknė @ 2007 07 26, 16:31)
Kodėl kai savo nuomonę išreiškia Smalsutė, iš jos šaipomasi ir vadinama fanatike, o kai kas išsako priešingą nuomonę: kad jei tik kas skirkis nedvejojant - laikoma nuomonės pareiškimu ir normaliu dalyku? Negi skirtis geriau, nei bandyti išsaugoti santykius?

O kodėl nesišaipoma iš pvz., Meškuolės, kuri irgi už bandymą iki paskutinio? Esmė kaip ta "nuomonė" išsakoma. Beje, minėta Smalsutė aktyviai ignoruoja tai, kad forume yra ir nekrikščionių, ir visai netikinčių unsure.gif
Atsakyti
merginos, pamirstame, ko susirinkome wink.gif esame tik zmones, ir kadangi netobuli, tai ir musu teroijos negali buti tobulos... kiekviena mintis kelia abejoniu, o jei zmogus abejoja, manau, vadinas, masto... todel tai, net gi, kad as surasiau, kad mano seimoj krize, galbut tera tik mano isivaizdavimu. ir gal but as labai ir labai klystu.. gal mano antrai pusei - tik smegenu ieskojimas ten, kur ju nera... ir nemato absoluciai jokios problemos... gal but kas vienam juoda, kitam balta ar net geltona... taip, kad forumas laisvas savo mintimis ir idejomis, ir, manau, turime vieni kitus gerbti... net ir seimoje, jei nieko nebelike...
Atsakyti
QUOTE(ilze @ 2007 07 29, 20:14)
O kodėl nesišaipoma iš pvz., Meškuolės, kuri irgi už bandymą iki paskutinio? Esmė kaip ta "nuomonė" išsakoma. Beje, minėta Smalsutė aktyviai ignoruoja tai, kad forume yra ir nekrikščionių, ir visai netikinčių  unsure.gif

Nežinau kaip Smalsutė ignoruoja, bet man atrodo ji tiesiog turi griežtą nuomonę ir ją išsako. O kas su ta nuomone nesutinka, į jos patarimus gali nekreipti dėmesio, kam skaudžiai reaguoti ir šaipytis? Aišku gal čia tiesiog kalbėjimo manieros ir nesusikalbėjimas, kuris dažnas internete, nes nematai, kokia išraiška kas sakoma.

QUOTE(sunny @ 2007 07 30, 13:37)
merginos, pamirstame, ko susirinkome wink.gif esame tik zmones, ir kadangi netobuli, tai ir musu teroijos negali buti tobulos... kiekviena mintis kelia abejoniu, o jei zmogus abejoja, manau, vadinas, masto... todel tai, net gi, kad as surasiau, kad mano seimoj krize, galbut tera tik mano isivaizdavimu. ir gal but as labai ir labai klystu.. gal mano antrai pusei - tik smegenu ieskojimas ten, kur ju nera... ir nemato absoluciai jokios problemos... gal but kas vienam juoda, kitam balta ar net geltona... taip, kad forumas laisvas savo mintimis ir idejomis, ir, manau, turime vieni kitus gerbti... net ir seimoje, jei nieko nebelike...

Auksinės mintys.
Atsakyti
QUOTE(Luknė @ 2007 07 30, 11:06)
Nežinau kaip Smalsutė ignoruoja, bet man atrodo ji tiesiog turi griežtą nuomonę ir ją išsako. O kas su ta nuomone nesutinka, į jos patarimus gali nekreipti dėmesio, kam skaudžiai reaguoti ir šaipytis? Aišku gal čia tiesiog kalbėjimo manieros ir nesusikalbėjimas, kuris dažnas internete, nes nematai, kokia išraiška kas sakoma.
Auksinės mintys.

aciu blush2.gif ir pritariu....
Atsakyti
QUOTE(sunny @ 2007 07 30, 12:37)

Manau, kad jei nors vienam atrodo, kad seimoje yra krize, tai beabejo, ji yra... g.gif O kitas gal tiesiog aklas, kad to nepastebi arba jam taip patogiau
Atsakyti
QUOTE(coliuke115 @ 2007 07 31, 12:24)
Manau, kad jei nors vienam atrodo, kad seimoje yra krize, tai beabejo, ji yra... g.gif  O kitas gal tiesiog aklas, kad to nepastebi arba jam taip patogiau

nebūtinai. gal krizė ne šeimos, o to asmens.
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2007 07 31, 11:45)
nebūtinai. gal krizė ne šeimos, o to asmens.

tai va, man taip ir pripaise tiek vyras, tiek drauge - kad cia as ieskau problemu ten, kur ju nera.... ir kad man reikia pas psichologa, o ne MUMS.
ka gi, bandysiu pirmiau nuo saves kazka keisti. juk sakoma, kad pirmiausia istiesti ranka turi pats norintysis jos...
taigi, jei jau paskui tikrai busiu nekalta niekuom, tada issiskirti visad spesiu... ir pripazistu, kad nesu saunuole ir nuostabuole zmona, taciau visad lieka tas "bet"... gerai, einu tobulinti saves smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sunny @ 2007 07 31, 17:27)
tai va, man taip ir pripaise tiek vyras, tiek drauge - kad cia as ieskau problemu ten, kur ju nera.... ir kad man reikia pas psichologa, o ne  MUMS.
ka gi, bandysiu pirmiau nuo saves kazka keisti. juk sakoma, kad pirmiausia istiesti ranka turi pats norintysis jos...
taigi, jei jau paskui tikrai busiu nekalta niekuom, tada issiskirti visad spesiu... ir pripazistu, kad nesu saunuole ir nuostabuole zmona, taciau visad lieka tas "bet"... gerai, einu tobulinti saves smile.gif

Man ir taip pripaise. Bet deja, yra tikrai taip jei vienam blogai, tai jau cia siokia tokia krize. nes kaip gali buti kitam gerai, jei vienam blogai? As ir jau toj bus keli menesiai vaikstau pas pasichologa viena, nes vyras nemato problemos. Nepadeda, as galiu tvirtai teigti is savo puses. Ir manau kad reikia abiems partneriams stegtis, o ne vienam. Taip pat is savo puses sakau.. Nes kuo toliau tuo prasciau buna, kuo daugiau info, kuo daugiau seansu bent jau man tik blogiau. Perstojau tiketi meile, perstojau noreti but mylima. ziauru.. Bet taip man nutiko. Tikrai linkiu, kad tamstai taip neatsitiktu..
Atsakyti
QUOTE(saules @ 2007 08 01, 13:34)
Man ir taip pripaise. Bet deja, yra tikrai taip jei vienam blogai, tai jau cia siokia tokia krize. nes kaip gali buti kitam gerai, jei vienam blogai? As ir jau toj bus keli menesiai vaikstau pas pasichologa viena, nes vyras nemato problemos. Nepadeda, as galiu tvirtai teigti is savo puses. Ir manau kad reikia abiems partneriams stegtis, o ne vienam. Taip pat is savo puses sakau.. Nes kuo toliau tuo prasciau buna, kuo daugiau info, kuo daugiau seansu bent jau man tik blogiau. Perstojau tiketi meile, perstojau noreti but mylima. ziauru.. Bet taip man nutiko. Tikrai linkiu, kad tamstai taip neatsitiktu..
aciu, Saules, uz palaikymo zodzius... linkiu tvirtybes, stiprybes bandant islaikyti savo santykius ir kaip nors vel atrasti ta meiles dziaugsma!!! tikrai nuosirdziai linkiu! puikiai suprantu, kaip kiekviena norime buti mylima ir tikrai labai liudna, kai problema mato tik vienas... kol kas su saviskiu niekaip nieko negaliu ispresti. toks jausmas, kad cia as ieskau smegenu siknoj.. (sorry uz posaki)
tiesa, dar - gal ir ne pats nuostabiausias variantas, Saules, ir Jums, ir kitoms - siulau perskaityti G. Chapman'o knyga "Penkios sutuoktiniu kalbos". Vakar prisiminiau sia knyga, nes ja norima perleisti, ir nejau miegoti tol, kol jos visos neperskaiciau - juk turiu kazka daryti... kaip man kazkas sake - VISOS PRIEMONES GERAM TIKSLUI PATEISINAMOS. Ir zinot, sis tas atejo i galva... Taip, knyga parasyta populiariu stilium, siek tiek "popsine", is tos serijos apie patarimus, taciau tikrai verta perskaityti... Emiau mastyti apie tai, kad naturiai tie nesusikalbejimai yra todel, kad kiekvienas poroje is antros puses tikimes kazko kito... O ta antroji puse nieko ir nesupranta...
Daugiau neagituosiu - nenoriu reklamos cia daryt:) TAciau tikrai rekomenduoju - skaitykit ir dalinkites ispudziais smile.gif
Ir siunciu savo stiprybes, kiek turiu, visoms nemylimoms moterims - bent jau mes solidariai viena kita mylekim! smile.gif wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
verysad.gif mano vyras šį vakarą taip pat nusprendė, kad mums reikia skirtis cry.gif Neseniaibuvo metai kaip susituokę, bet tik tiek prireikė, kad gyvenimas jam su manimi taptų neįmanomas.... verysad.gif
Aiškinomės visas nesutarimo priežasts, ydas, blogybes ir t.t. .... iš jo išvada viena - dėl visko kalta aš.... Stengtis jis dėl šeimos nenori, nes iš anksto prognuozuoja - jei neišsiskirsim dabar, tai išsiskirsim po 3 metų... Ir svarbiausia - paklausiau "ar myli mane" , atskė "ne". Jetau, cry.gif taip skaudu...taip sunku.... kiaptą laviną sustabdyti...
Atsakyti
QUOTE(Vilangella @ 2007 08 04, 00:13)
verysad.gif mano vyras šį vakarą taip pat nusprendė, kad mums reikia skirtis  cry.gif  Neseniaibuvo metai kaip susituokę, bet tik tiek prireikė, kad gyvenimas jam su manimi taptų neįmanomas.... verysad.gif
Aiškinomės visas nesutarimo priežasts, ydas, blogybes ir t.t. .... iš jo išvada viena - dėl visko kalta aš.... Stengtis jis dėl šeimos nenori, nes iš anksto prognuozuoja - jei neišsiskirsim dabar, tai išsiskirsim po 3 metų... Ir svarbiausia - paklausiau "ar myli mane" , atskė "ne".  Jetau,  cry.gif taip skaudu...taip sunku.... kiaptą laviną sustabdyti...

jeigu jis nenori, geriau paleisk. po 3 metų bus dar sunkiau.
o jei čia laikinas užsidegimas... paprašyk laiko pabūti vienai, viskam apgalvoti. pati nusiramink. gal per tą laiką jam noras praeis. o jei ne, ne tavo žmogus reiškia buvo. aišku, sunku, skaudu, bet toliau gali būti dar blogiau.
Atsakyti
QUOTE(Vilangella @ 2007 08 04, 01:13)
verysad.gif mano vyras šį vakarą taip pat nusprendė, kad mums reikia skirtis  cry.gif  Neseniaibuvo metai kaip susituokę, bet tik tiek prireikė, kad gyvenimas jam su manimi taptų neįmanomas.... verysad.gif
Aiškinomės visas nesutarimo priežasts, ydas, blogybes ir t.t. .... iš jo išvada viena - dėl visko kalta aš.... Stengtis jis dėl šeimos nenori, nes iš anksto prognuozuoja - jei neišsiskirsim dabar, tai išsiskirsim po 3 metų... Ir svarbiausia - paklausiau "ar myli mane" , atskė "ne".  Jetau,  cry.gif taip skaudu...taip sunku.... kiaptą laviną sustabdyti...

jei žmogus iš anksto nusiteikęs, kad dėl visko kalta tu (nors manau, jog niekada nebūna tik vieno kalto) ir visiškai NENORI nieko keisti ir dėti pastangų, kad kas nors pasikeistų, tada... tas žmogus neturi brandos, nes tai paauglio bruožas kaltinti dėl visko visą pasaulį ir pabėgti unsure.gif Jei nepasimokys ir nesubręs, lygiai taip pat jis bėgs ir iš visų vėlesnių santykių, kai tik jie virs rutina ar tiesiog nukris rožiniai akiniai. blink.gif
manau, ar dabar, ar vėliau, vis tiek išsibėgiosite - faktiškai jis JAU su tavimi išsiskyrė, beliko sutvarkyt popieriukus verysad.gif

laikykis console.gif viskas bus gerai. 4u.gif
gerai tik, jei vaikučių neturite - bus lengviau kiekvienam pasukti savo keliu cool.gif
Atsakyti