Įkraunama...
Įkraunama...

Kada metas skirtis?

deja, vel rasau cia... jau maniau, kad mudu su vyru pasikalbejom, kad issiprendem, kad, rodos, kazkas aiskumo link eina... pasirodo, ne velnio - cia as taip maniau, kad geriau jau kas, bet nieko panasaus nera...

si savaitgali vyra isisunciau su brolio seima pasibuti ramiai dviese, nes pagalvojau -pabusim atskirai, gal pasiilgsim... vyras nepasakyciau, kad labai pasiilgo. grizes, ejo miegoti. klausimas - ka tada veike sodyboj? gi irgi miegojo....

ruosiau vakariene laukdama jo, kad susesim maloniai, pasisedesim... jis pramiegojo, as pavalgiau viena; paskui pazadinau kasiui, nes zinau, kad norejo paziureti... paskui siaip, iniko i telika... nulis demesio i mane ir dukra...
jei per visa vakara ko nors paklausiu, buna puolimas ant manes, kad as neva kabinejuos...

dabar po piet skambinau del pagalbos darzelyje, nes reikia grupe sutvarkyti, tai uzsipuole, kaip as nezinanti, jog jam darbas ir ne visad pries sventes anksciau isleidzia.. bet as tik norejau pasiklausti ir pasitikslinti?!!! nei puoliau, nei ka... o kuo tylesnis mano balsas nuo jo pakelto tono, tuo jis labiau manes klausia, ko as pikta...

nebegaliu ir nebezinau, ka daryti... Tiesiog nieko nebesuprantu! viena as nebesugebu istempti musu santykiu... vyrui nera totalaus intereso ka nors daryti seimoje... o as - kaip didziausias priesas esu... dieve, nezinau, negi skirtis laikas?..
verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sunny @ 2007 08 13, 13:23)
deja, vel rasau cia... jau maniau, kad mudu su vyru pasikalbejom, kad issiprendem, kad, rodos, kazkas aiskumo link eina... pasirodo, ne velnio - cia as taip maniau, kad geriau jau kas, bet nieko panasaus nera...

si savaitgali vyra isisunciau su brolio seima pasibuti ramiai dviese, nes pagalvojau -pabusim atskirai, gal pasiilgsim... vyras nepasakyciau, kad labai pasiilgo. grizes, ejo miegoti. klausimas - ka tada veike sodyboj? gi irgi miegojo....

ruosiau vakariene laukdama jo, kad susesim maloniai, pasisedesim... jis pramiegojo, as pavalgiau viena; paskui pazadinau kasiui, nes zinau, kad norejo paziureti... paskui siaip, iniko i telika... nulis demesio i mane ir dukra...
jei per visa vakara ko nors paklausiu, buna puolimas ant manes, kad as neva kabinejuos...

dabar po piet skambinau del pagalbos darzelyje, nes reikia grupe sutvarkyti, tai uzsipuole, kaip as nezinanti, jog jam darbas ir ne visad pries sventes anksciau isleidzia.. bet as tik norejau pasiklausti ir pasitikslinti?!!! nei puoliau, nei ka... o kuo tylesnis mano balsas nuo jo pakelto tono, tuo jis labiau manes klausia, ko as pikta...

nebegaliu ir nebezinau, ka daryti... Tiesiog nieko nebesuprantu! viena as nebesugebu istempti musu santykiu... vyrui nera totalaus intereso  ka nors daryti seimoje... o as - kaip didziausias priesas esu... dieve, nezinau, negi skirtis laikas?..
verysad.gif

smile.gif smile.gif na net juoka sukele, atsiprasau. Vat pas mane lygiai lygiai taip pat, net ir zodziai sutampa. Laikykis, kaip nors isgyvensim. Mes gi moteriskes stiprios.
Atsakyti
QUOTE(saules @ 2007 08 13, 09:37)
smile.gif smile.gif na net juoka sukele, atsiprasau. Vat pas mane lygiai lygiai taip pat, net ir zodziai sutampa. Laikykis, kaip nors isgyvensim. Mes gi moteriskes stiprios.
oi wink.gif skaitau, skaitau, galvoju - kas cia juokingo, bet paskui tik minti pagavau smile.gif
jo, laikaus... taciau tas laikymasis nebepadeda... jau nebezinau, ka daryti ir uz ko laikytis... nebesijauciu tokia stipria... pries savaite maniau, kad pagaliau ir taika i mano namus atejo, taciau, deja..... todel nebezinau, kuom tiketi ir ar betiketi, ko prisigalvoti ar neprisigalvoti, kaip gyventi toliau, kai esu nereikalinga salia esanciam zmogui...
taip, as turiu ka veikti, nes rosiuos sunkiems stojamiesiems, tad mokausi, dirbu, tvarkaus buto reikalus, nes jie eme griuti (nauju namu problemos), rupinuos vaiku ir namais - veikti yra ka ir mano mintys kilo ne is "niecievo dielat"... taciau tik buitis, veikla ir palaiko, kad nepraskysciau ir nezliumbciau ant kiekvieno kampo.. bet kiek ilgai tai tesis?.......
Atsakyti
Sunny, tęsis tol, kol bandysi tu įsiteikti savo vyrui. Kad ir kaip baisu, tau, jei nori išlaikyti šeimą sveiką ir laimingą, teks pavirsti ragana. Nesirūpinti buto reikalais, kurie ėmė griūti, nesirūpinti gaminti maisto vyrui, kuris už tai nė nepadėkoja, nesirūpinti pažadinti jo ant kašio (žinoma, pasakyti, kad nežadinsi, jogei paskui pretenzijų nebūtų), rūpintis savimi, išeidinėti iš namų nežinoma kryptimi kuo dažniau, pareiti su gėlių puokšte, nusipirkta pačios, pastiprintai dažytis, puoštis, prisižiūrėti, būti per jėgą visad linksmai, į vyrą žiūrėti kaip į negyvą daiktą, kuris yra - gerai, nėra - irgi gerai, ir pati susitvarkysi... Jei dar kažkas tarp jūsų liko, anas iš tiesų atsibus ir pradės visa kuo rūpintis pats, kad tavęs neprarastų.
Vyrai medžiot mėgsta, kad ir kiek metų jau yra santuokoje...
Deja, mes, moterys ,mėgstam būt motiniškos, kuo nužudom periodiškai normalią santuokos galimybę smile.gif Svarbu laiku atsibust ir pavirst moteriškom kaprizingom kalėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2007 08 13, 11:22)
Sunny, tęsis tol, kol bandysi tu įsiteikti savo vyrui. Kad ir kaip baisu, tau, jei nori išlaikyti šeimą sveiką ir laimingą, teks pavirsti ragana. Nesirūpinti buto reikalais, kurie ėmė griūti, nesirūpinti gaminti maisto vyrui, kuris už tai nė nepadėkoja, nesirūpinti pažadinti jo ant kašio (žinoma, pasakyti, kad nežadinsi, jogei paskui pretenzijų nebūtų), rūpintis savimi, išeidinėti iš namų nežinoma kryptimi kuo dažniau, pareiti su gėlių puokšte, nusipirkta pačios, pastiprintai dažytis, puoštis, prisižiūrėti, būti per jėgą visad linksmai, į vyrą žiūrėti kaip į negyvą daiktą, kuris yra - gerai, nėra - irgi gerai, ir pati susitvarkysi... Jei dar kažkas tarp jūsų liko, anas iš tiesų atsibus ir pradės visa kuo rūpintis pats, kad tavęs neprarastų.
Vyrai medžiot mėgsta, kad ir kiek metų jau yra santuokoje...
Deja, mes, moterys ,mėgstam būt motiniškos, kuo nužudom periodiškai normalią santuokos galimybę smile.gif Svarbu laiku atsibust ir pavirst moteriškom kaprizingom kalėm smile.gif

nuosirdziai dekoju uz patarima!!! drinks_cheers.gif
taciau toks variantas nebeveikia wink.gif... tiesiog nebera nieko, kas isjudintu mano vyra... nieko... galiu pasakyti, kad viska isbandziau - nuo rupestingumo iki saltumo. nieko!
isvados ne kokios.... verysad.gif gal man meiluzi rimtai susirast - gal tai sukrestu?..
Atsakyti
QUOTE(sunny @ 2007 08 13, 17:17)
nuosirdziai dekoju uz patarima!!!  drinks_cheers.gif
taciau toks variantas nebeveikia wink.gif... tiesiog nebera nieko, kas isjudintu mano vyra... nieko... galiu pasakyti, kad viska isbandziau - nuo rupestingumo iki saltumo. nieko!
isvados ne kokios....  verysad.gif gal man meiluzi rimtai susirast - gal tai sukrestu?..

Nemanau, kad tai padetu. Liktum dar kaltesne..
Atsakyti
Man tai Agnės daina labai "užvežė" kažkada mirksiukas.gif :

Pasakysiu tau naujieną - dar ne viską pasakiau,
Eikim sau toliau po vieną bus geriau ir man, ir tau.
Jei bereikšmės bėga dienos, niekada nebus lengviau,
eikim sau toliau po vieną - bus geriau man ir tau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SilRa: 13 rugpjūčio 2007 - 15:35
QUOTE(sunny @ 2007 08 13, 16:17)
isvados ne kokios....  verysad.gif gal man meiluzi rimtai susirast - gal tai sukrestu?..

jeigu vyras myli, meiluzio atsiradimas gal ir padetu, taciau gali but, kad jo nepastebes, jei vyras tavimi visai nesidomi, tada klausimas: ar toks vyras apskritai tau reikalingas....
p.s. cia juokais, bet teisinga
Atsakyti
Sunny, jei viską išbandei, tai kam kankintis? Neabejoju, surastum ne meilužį, o tiesiog žmogų, kuriam rūpėtum...
Už tai, kad išgyvensi neišsiskyrusi, niekas paminklo nepastatys, o dėl patekimo į dangų - irgi neaišku, kaip ten kas... Gal jau geriau gyvent žemėj kaip danguj, o kas bus po mirties - tai jau ir tebūna...
Atsakyti
kokie jus visi nuostabus! aciu uz mintis ir patarimus!!! drinks_cheers.gif
tiesiog dar pastebesiu situacija kuri laika, kad nepadaryciau skubotu isvadu, pabandysiu siek tiek atsitraukti ir duoti daugiau vyrui ramybes... ziuresiu, kas toliau bus... tikiuosi, kad bus ir kad tai bus i geraja puse...
Atsakyti
QUOTE(sunny @ 2007 08 14, 08:16)
kokie jus visi nuostabus! aciu uz mintis ir patarimus!!! drinks_cheers.gif
tiesiog dar pastebesiu situacija kuri laika, kad nepadaryciau skubotu isvadu, pabandysiu siek tiek atsitraukti ir duoti daugiau vyrui ramybes... ziuresiu, kas toliau bus... tikiuosi, kad bus ir kad tai bus i geraja puse...

Sėkmės 4u.gif Svarbu - niekad nepamiršk to, ko pati iš tiesų nori ax.gif
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2007 08 14, 10:31)
Sėkmės  4u.gif Svarbu - niekad nepamiršk to, ko pati iš tiesų nori  ax.gif

taip, zinau, kad dazniausiai problema buna ta, kad vienas is poroje esanciuju pamirsta savo poreikius... as ju nepamirsau, tik... tiesiog ju neakcentavau. zinau, radikaliai nenoriu keistis - kitaip tai vel isverstu is klumpiu; krastutinumais nenoriu vadovautis. tik tikiuos, mano atsitraukimo pozicija bus suprasta teigiamai ir vel sugriz taika i namus smile.gif banaliai skamba, bet noris buti su tuo zmogum, kuri mylejau, myliu ir tikiuos myleti, uz kurio tekejau, kuriuo pasitikejau... tiesiog turiu suprasti, akd negaliu savintis kito zmogaus, kaip egoistiskai norisi, jis taip pat. kad tiesiog santykiai po 8eriu metu gali virsti siek tiek kitokiais ir tai yra naturalu...

aciu wub.gif
Atsakyti