Įkraunama...
Įkraunama...

Kada metas skirtis?

Šiandien vėl labai sunki diena.... verysad.gif
Savaitgalį pildėsi visos baisiosios "Palmyros horoskopo" prognozės... "nesiaiškinti santykių su artimaisiais, nes tai gali tapti nebeatitaisomomis klaidomis...."
Tiek emocijų prisikaupė cry.gif kad net rankos dreba...
Spaudžiu stabdžius ir suku į kitą kelią... Eisiu pirkti abonemento į sporto klubą, gal bent kiek pavyks mintis atitraukti ir fiziškai išsikrauti, vis mažiau bus laiko verkimui ir savigraužai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilangella @ 2007 08 27, 11:33)
Šiandien vėl labai sunki diena....  verysad.gif
Savaitgalį pildėsi visos baisiosios "Palmyros horoskopo" prognozės... "nesiaiškinti santykių su artimaisiais, nes tai gali tapti nebeatitaisomomis klaidomis...."
Tiek emocijų prisikaupė  cry.gif kad net rankos dreba...
Spaudžiu stabdžius ir suku į kitą kelią... Eisiu pirkti abonemento į sporto klubą, gal bent kiek pavyks mintis atitraukti ir fiziškai išsikrauti, vis mažiau bus laiko verkimui ir savigraužai

O! liudna girdeti, kad pas jumi ne geriau... verysad.gif nesakau, akd mus kazkas pasikeite nuo tada, kai cia parasiau, bet bent jau needu savo vyro. taciau kuo esu geresne as, tuo darosi baisesnis jis... nebr prie ko prisikabinti, tai rpie visokiu sh.. lenda...
O jumi? KAs jumi dabar ne taip? LAIKYKIS!!! o horoskopu siulau neskaityti. tikrai. nes jie tera tai, ka mes mintimis programuojames. perskaitai ir jau vidinis varikliukas varo link to "tikslo"...
Ar butu galimybe isvaziuoti vienai, dviese? Susikurti kokia pramoga savaitgaliui? ARba isvaziuoti vienai ir duoti laisves tiek sau, tiek antrai pusei?..
Atsakyti
QUOTE(sunny @ 2007 08 27, 15:46)
O! liudna girdeti, kad pas jumi ne geriau...  verysad.gif  nesakau, akd mus kazkas pasikeite nuo tada, kai cia parasiau, bet bent jau needu savo vyro. taciau kuo esu geresne as, tuo darosi baisesnis jis... nebr prie ko prisikabinti, tai rpie visokiu sh.. lenda...
O jumi? KAs jumi dabar ne taip? LAIKYKIS!!! o horoskopu siulau neskaityti. tikrai. nes jie tera tai, ka mes mintimis programuojames. perskaitai ir jau vidinis varikliukas varo link to "tikslo"...
Ar butu galimybe isvaziuoti vienai, dviese? Susikurti kokia pramoga savaitgaliui? ARba isvaziuoti vienai ir duoti laisves tiek sau, tiek antrai pusei?..

Oi Sunny,
Esu toks žmogus - negaliu, kai karas ir nekalbadieniai namuose.. Norisi viską išsiaiškinti, sudėlioti visus taškus ir baigti tuos konfliktus, deja, noriu to tik aš...
Negaliu gyvent susipykus...
Bet čia jau nebe susipykimas, čia jau tai dėl ko sugriūna santykiai.... ir griūna gyvenimas....
Vėl neištvėriau,.. vėl žeminausi,.... norėjau viską pataisyt, bet .... verysad.gif
Žodžiu, Sunny, niekas musu nebelaiko, santuokai dar tik metai, vaikų nėra, kas buvo gero tarp mūsų - jam jau seniai nublanko ir pasimiršo...
Ateisiu ryt į temelę paverkt, .... vis ramiau pasidaro....
Atsakyti
labai liudna girdet verysad.gif .pilnai uzjauciu jus....pati taip gyvenu....taikausi,kenciu ir nezinau ar verta.vienintelis zmogutis laiko mus surises.bet zinau,kad jam dar labiau pakenksim gyvendami kartu verysad.gif .matys ir girdes barnius,nekalbadienius ir pan.noretusi mest viska ir dingt nors skradziai i zeme.apsisukus vel galvoju gal dar ne viskas prarasta..gal suklijuosim tas sukes.nors niekad nebebus taip kaip anksciau verysad.gif
laikykites,stiprybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilangella @ 2007 08 27, 16:31)
Oi Sunny,
Esu toks žmogus - negaliu, kai karas ir nekalbadieniai namuose.. Norisi viską išsiaiškinti, sudėlioti visus taškus ir baigti tuos konfliktus, deja, noriu to tik aš...
Negaliu gyvent susipykus...
Bet čia jau nebe susipykimas, čia jau tai dėl ko sugriūna santykiai.... ir griūna gyvenimas....
Vėl neištvėriau,.. vėl žeminausi,.... norėjau viską pataisyt, bet ....  verysad.gif
Žodžiu, Sunny, niekas musu nebelaiko, santuokai dar tik metai, vaikų nėra, kas buvo gero tarp mūsų - jam jau seniai nublanko ir pasimiršo...
Ateisiu ryt į temelę paverkt, .... vis ramiau pasidaro....

dar tik metai santuokoje-neapsitryne, gal konkuruojat dar-nepasiskirste rolem, sunku buna kai kam is pradziu
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 07 23, 12:36)
Labai dėl jūsų džiaugiuosi. 4u.gif
Papildyta:

Anuliuoja tik tais atvejais, kai tos santuokos realiai nebuvo, kitaip tariant, paaiškėjus, jog dėl tam tikrų akivaizdžių priežasčių "Dievas nesujungė" (pvz. jau anksčiau sudaryta kita bažnytinė santuoka ir pan.).

Anuliuoja ir ne tik del siu priezasciu. Bet siais laikas, kad "baznycia sujunge" - nieko nebereiskia (kaip bebutu liudna) smile.gif , nes dabartine baznycia dabar tokius fokusus daro lotuliukas.gif , neseniai buvau vestuvese kur sliuba eme tik jaunikis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , o jaunoji ne. Va ka daro kai tariesi ir pamoki. Ar gali buti koks nors pasitikejimas ir tikejimas? Kaip cirke sudalyvavome lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2007 08 28, 09:01)
Anuliuoja ir ne tik del siu priezasciu. Bet siais laikas, kad "baznycia sujunge" - nieko nebereiskia (kaip bebutu liudna)  smile.gif , nes dabartine baznycia dabar tokius fokusus daro  lotuliukas.gif , neseniai buvau vestuvese kur sliuba eme tik jaunikis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , o jaunoji ne. Va ka daro kai tariesi ir pamoki. Ar gali buti koks nors pasitikejimas ir tikejimas? Kaip cirke sudalyvavome  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tokius dalinius šliūbus darydavo net Smetonos laikais, kai tuokdavosi katalikas su kitatikiu ar nekrikštu. Tai palaiminimą santuokai gaudavo tik tikintysis. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2007 08 28, 09:12)
Tokius dalinius šliūbus darydavo net Smetonos laikais, kai tuokdavosi katalikas su kitatikiu ar nekrikštu. Tai palaiminimą santuokai gaudavo tik tikintysis. mirksiukas.gif

Ji nekitatike, o tik siaip tingejo susitvarkyti smile.gif , mano supratimu geriau neimk santuokos sakramento - negu juokink zmones (jaunikis nelabai ir norejo)
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2007 08 28, 09:18)
Ji nekitatike, o tik siaip tingejo susitvarkyti  smile.gif , mano supratimu geriau neimk santuokos sakramento - negu juokink zmones (jaunikis nelabai ir norejo)

Čia tai geeeeeeras. bigsmile.gif Atsargi mergina. g.gif Planų ateičiai turi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Jetau, kaip sunku matyti, kaip stipriai tavęs žmogus nekenčia.... Specialiai elgesi, kad kuo labiau tave įskaudintų, be jokio gailesčio ir supratmo... Nenusiraminu, vis galvoju - ką tokio baisaus reikia padaryti, kad nusipelnytum tokios paniekos, pykčio, neapykantos... verysad.gif
Matyt reikia man pradėti griauti, tas iliziunes vilties pilis sad.gif Gniaužti tuos jausmus ir pradėti save įtikinėti, kad jis nevertas nė vienos mano ašaros...
Tik tą padaryti labai sunku, širdy kaip po karo, viskas sugriauta ir sudaužyta... viskas mire... tokia dykuma be jokios gyvybės... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilangella @ 2007 08 28, 10:55)
Jetau, kaip sunku matyti, kaip stipriai tavęs žmogus nekenčia.... Specialiai elgesi, kad kuo labiau tave įskaudintų, be jokio gailesčio ir supratmo... Nenusiraminu, vis galvoju - ką tokio baisaus reikia padaryti, kad nusipelnytum tokios paniekos, pykčio, neapykantos...  verysad.gif
Matyt reikia man pradėti griauti, tas iliziunes vilties pilis  sad.gif Gniaužti tuos jausmus ir pradėti save įtikinėti, kad jis nevertas nė vienos mano ašaros...
Tik tą padaryti labai sunku, širdy kaip po karo, viskas sugriauta ir sudaužyta... viskas mire... tokia dykuma be jokios gyvybės...  verysad.gif

miela Vilangella,
pirmiausia, noreciau patarti atsipusk, atskiratyk "idelios seimos vaizdinio". Zinau, kad zveriskai sunku (rasau tik is savo patirties).
toliau, tik neskubek del vaikucio, palauk dar.. paziurk kaip klostysis. Nes kai gims vaikutis, bus dar sunkiau daryti kazkokius sprendimus, nes jausi atsakomybe del maziuko, ne vien del saves.
Toliau klausimukas, is ko sprendi kad jsi taves nekencia? Ka daro specialiai? Tikrai patarsiu, kiek bus mano jegose.
Atsakyti
QUOTE(saules @ 2007 08 28, 10:07)
miela Vilangella,
pirmiausia, noreciau patarti atsipusk, atskiratyk "idelios seimos vaizdinio". Zinau, kad zveriskai sunku (rasau tik is savo patirties).
toliau, tik neskubek del vaikucio, palauk dar.. paziurk kaip klostysis. Nes kai gims vaikutis, bus dar sunkiau daryti kazkokius sprendimus, nes jausi atsakomybe del maziuko, ne vien del saves.
Toliau klausimukas, is ko sprendi kad jsi taves nekencia? Ka daro specialiai? Tikrai patarsiu, kiek bus mano jegose.

Skaudžiausia, kad vaikučių jis nenori... Kada-kažkada, kai viskas buvo gerai, jis labai norėjo leliuko, bet vėliau, o ypač po vestuvių, tas noras išgaravo... kai paklausiau kodėl - dar pažiūrėsiu ar tu verta su manim turėti vaikų, o dabar tai - "čia aš pasistengiau, kad nebūtų jokių pasekmių"... o man jau ir metai beldžai, ir pati labai noriu leliaus... sad.gif cray.gif Žodžiu, taip skaudina, jokio supratingumo...
Atsakyti