Įkraunama...
Įkraunama...

Kada metas skirtis?

QUOTE(Acme @ 2007 08 30, 12:31)
Man kyla ir nuo vyro, su kuriuo gyvenu ilgą laiką. Ir gan dažnai. Bet tik kai esame ne buitinėje aplinkoje  mirksiukas.gif 

Buitis man neleidžia atsipalaiduoti  blush2.gif

gerai, supratau, klydau, dar galvosiu
o koks skirtumas tada - jei kyla esant dabartiniam vyrui, ir kyla galvojant apie buvusi - ar yra cia koks skirtumas?
Atsakyti
QUOTE(mongolas @ 2007 08 30, 13:39)
gerai, supratau, klydau, dar galvosiu
o koks skirtumas tada - jei kyla esant dabartiniam vyrui, ir kyla galvojant apie buvusi - ar yra cia koks skirtumas?

Bandau samprotauti taip: savo vyrą myliu visa savo dūšia, ir dėl jo viską padaryčiau ,
o ex - kaip kokia pareities šmėkla, kuria negaliu, bent kol kas atsikratyti. Ir tik meldžiu savo sąmonės ir pasąmonės tą jausmą išstumti iš manęs, nes jis man nepadeda, o trukdo. Aš netikiu, kad būčiau laiminga su ex. Manau, kad ... Tiesiog ex supainiojo mano mintis ir jausmus su savo mintimis... Manau, jog kurį laiką nepalaikydama su juo jokių kontaktų, bent mažiau jausiu tuos keistus jausmus...

Na, ir prišnekėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Acme @ 2007 08 30, 12:46)
Bandau samprotauti taip: savo vyrą myliu visa savo dūšia, ir dėl jo viską padaryčiau ,
o ex - kaip kokia pareities šmėkla, kuria negaliu, bent kol kas atsikratyti. Ir tik meldžiu savo sąmonės ir pasąmonės tą jausmą išstumti iš manęs, nes jis man nepadeda, o trukdo. Aš netikiu, kad būčiau laiminga su ex. Manau, kad ... Tiesiog ex supainiojo mano mintis ir jausmus su savo mintimis... Manau, jog kurį laiką nepalaikydama su juo jokių kontaktų, bent mažiau jausiu tuos keistus jausmus...

Na, ir prišnekėjau  doh.gif

suprantamai
ir taktika atrodo teisinga
man tik idomu - drugeliai skraido ir apie ji ir apie ji?
atrodo tokia pavojinga busena lyg svyruotum, o is abieju pusiu bedugne - neuzteks kuriai nors pusei drugeliu ir leksi zemyn i kita
Na, ir prišnekėjau doh.gif
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mongolas @ 2007 08 30, 14:01)
suprantamai
ir taktika atrodo teisinga
man tik idomu - drugeliai skraido ir apie ji ir apie ji?
atrodo tokia pavojinga busena lyg svyruotum, o is abieju pusiu bedugne - neuzteks kuriai nors pusei drugeliu ir leksi zemyn i kita
Na, ir prišnekėjau  doh.gif
smile.gif

Manau, kad tikrieji drugeliai skraido aplink vyrą, o apie ex - iliuzijistiniai drugeliai yu.gif
Atsakyti
QUOTE(Acme @ 2007 08 30, 13:06)
Manau, kad tikrieji drugeliai skraido aplink vyrą, o apie ex - iliuzijistiniai drugeliai  yu.gif

gerai gerai
biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mongolas @ 2007 08 30, 14:12)
gerai gerai
biggrin.gif  drinks_cheers.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano supratimu, ta riba, kai jau nebeįmanoma toliau būti kartu, yra tada, kai pradedi jausti šalia esančiam žmogui neapykantą ar panieką ir tas jausmas lydi ilgiau nei dieną ar savaitę, t.y. nėra išprovokuotas kažkokio vienkartinio konflikto ar barnio. O priežasčių tam gali būti pačių įvairiausių, nes kam vienam atrodo smulkmena, kitam - viso gyvenimo tragedija.
Visais kitais atvejais, kai kyla nesutarimų, galbūt dar galima išsiaiškinti, rasti kompromisų, prisitaikyti ir pan., kol neprieinama iki "kaip aš tavęs nekenčiu". Esu už "taikų išsiskyrimą", kol neapykanta netampa tokia baisi, kad susitikus po skyrybų norisi pereiti į kitą gatvės pusę cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(Acme @ 2007 08 30, 14:13)

zinai, perskaiciau apie tuos tavo drugelius... yra toks veikejas (mires jau), tai jis teige, kad po kiekvieno vyro ir moters pasimylejimo, jie ishsaugo rysi 7 metus... o tie drugeliai = manau, to jo nori kaip sexo objekto.
Atsakyti
turejau omeny ex.. kai ishsiskiriau su savo ex, man irgi drugeliai buvo.. geriausias vaistas nesusitikineti... nes nieko doro nebeiseis... eehhh, ta patirtis... doh.gif
Papildyta:
ir dar.. del taktiku... va, priesh 7 minutes ishgirdau is savo MB (prisiminejome, kaip susipazinome), kad mano taktika priesh 2,5 metu (kai pradejom santykius) buvo tokia ir anokia, as pasiskaiciavau taip, pasielgiau taip, rezultatas gavosi toks, na ir panasiai.. Bet is savo sirdies gilumos galiu prisipazinti, kad jokios taktikos nesiemiau, naaa, gerai, buvo vienas momentas, kai labai norejau ishprovokuoti pasimatyma, bet tik tiek.. O jis mano, kad as cia viska nuo A iki Z apsiskaiciavau.. gudu man klausytis, as sau atrodau kaip kokia... vyru gaudytoja.. be rysio man kazkaip..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2007 08 30, 17:02)
turejau omeny ex.. kai ishsiskiriau su savo ex, man irgi drugeliai buvo.. geriausias vaistas nesusitikineti... nes nieko doro nebeiseis... eehhh, ta patirtis... doh.gif
Papildyta:
ir dar.. del taktiku... va, priesh 7 minutes ishgirdau is savo MB (prisiminejome, kaip susipazinome), kad mano taktika priesh 2,5 metu (kai pradejom santykius) buvo tokia ir anokia, as pasiskaiciavau taip, pasielgiau taip, rezultatas gavosi toks, na ir panasiai.. Bet is savo sirdies gilumos galiu prisipazinti, kad jokios taktikos nesiemiau, naaa, gerai, buvo vienas momentas, kai labai norejau ishprovokuoti pasimatyma, bet tik tiek.. O jis mano, kad as cia viska nuo A iki Z apsiskaiciavau.. gudu man klausytis, as sau atrodau kaip kokia... vyru gaudytoja.. be rysio man kazkaip..

Jei Tu apti sakai, kad tada kazkada nebuvo jokios taktikos ir elgeisi naturalia, vadinas, taip ir yra. Ir tiesiog esi super moteris, turinti puikia nuojauta elgimosi su vyrais srityje. Ir taviskis - sorry - bet tada yra veikiamas socialiniu standartu - tipo, visos moterys intrigantes - ir bando ta modeli taikyti ir Tau.. Tad viskas yra geraiĄĄĄ Mesk stereotipus i sali ir patar vyrui juos ignoruoti!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
neskaičiau visos temos - baisiai daug prirašyta.

bet vis tiek norėčiau replikuoti temos autirei ir atsakyti į jos klausimą.

skirtis reikia jau tada, tai tik kažkuriam iš poros kyla klausimas "ar nereikėtų skirtis?". nes jeigu abu tempsit gumą ir mėginsit ištaisyti pašlijusius santykius (o jie tikrai tokie, jei kilo toks klausimas) - tai nieko gero tikrai nebus. tik nutolinsit ir apsunkinsis neišvengiamą išsiskyrimą.

va tokia mano nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2007 08 30, 14:41)
Mano supratimu, ta riba, kai jau nebeįmanoma toliau būti kartu, yra tada, kai pradedi jausti šalia esančiam žmogui neapykantą ar panieką ir tas jausmas lydi ilgiau nei dieną ar savaitę, t.y. nėra išprovokuotas kažkokio vienkartinio konflikto ar barnio. O priežasčių tam gali būti pačių įvairiausių, nes kam vienam atrodo smulkmena, kitam - viso gyvenimo tragedija.
Visais kitais atvejais, kai kyla nesutarimų, galbūt dar galima išsiaiškinti, rasti kompromisų, prisitaikyti ir pan., kol neprieinama iki "kaip aš tavęs nekenčiu". Esu už "taikų išsiskyrimą", kol neapykanta netampa tokia baisi, kad susitikus po skyrybų norisi pereiti į kitą gatvės pusę  cool.gif .

jauciu savo zmogui gailesti, kad jis nesugeba atsiverti, visi jam blogi ir netobuli, vis nori is manes padaryti tobula zmona - kasdien po darbo stovet virtuvej prie puodu, kasdien gaminti maista, tvarkyti namus, kai nekarta pareiske - na ir kas, kad visa diena dirbu - nuo 8 iki 20, juk gali 30 min skirti buities darbams kasdien doh.gif nesvarbu, kad parsivelku kaip suva nusikalus, susidedu kojas ant sofkes ir ziuriu telika ar i kompa ilindus - jam mat trukdo biggrin.gif jau ne karta siuliau susirasti tobula zmona, bet vis numykia kazka doh.gif jau atsibodo kovoti, kuris kuri nugales, cia amzina kova unsure.gif nes kitu atveju uzlips ant galvos ir dar kojas nuleis, neturesiu zodzio teises doh.gif jis mato tobula moteri - tai savo motina doh.gif

QUOTE(Katusik @ 2007 08 31, 20:08)
neskaičiau visos temos - baisiai daug prirašyta.

bet vis tiek norėčiau replikuoti temos autirei ir atsakyti į jos klausimą.

skirtis reikia jau tada, tai tik kažkuriam iš poros kyla klausimas "ar nereikėtų skirtis?". nes jeigu abu tempsit gumą ir mėginsit ištaisyti pašlijusius santykius (o jie tikrai tokie, jei kilo toks klausimas) - tai nieko gero tikrai nebus. tik nutolinsit ir apsunkinsis neišvengiamą išsiskyrimą.

va tokia mano nuomonė.

jau ne karta esu tai pasakius garsiai unsure.gif nekenciu jo unsure.gif

vakar pagaliau suvokiau, kad reikia pagyventi atskirai, o paskui galbut ir issikirti unsure.gif
Atsakyti