Įkraunama...
Įkraunama...

Kada metas skirtis?

QUOTE(Tiffany @ 2010 10 28, 12:41)
jauciu savo zmogui gailesti, kad jis nesugeba atsiverti, visi jam blogi ir netobuli, vis nori is manes padaryti tobula zmona - kasdien po darbo stovet virtuvej prie puodu, kasdien gaminti maista, tvarkyti namus, kai nekarta pareiske - na ir kas, kad visa diena dirbu - nuo 8 iki 20, juk gali 30 min skirti buities darbams kasdien  doh.gif nesvarbu, kad parsivelku kaip suva nusikalus, susidedu kojas ant sofkes ir ziuriu telika ar i kompa ilindus - jam mat trukdo  biggrin.gif jau ne karta siuliau susirasti tobula zmona, bet vis numykia kazka  doh.gif jau atsibodo kovoti, kuris kuri nugales, cia amzina kova  unsure.gif nes kitu atveju uzlips ant galvos ir dar kojas nuleis, neturesiu zodzio teises  doh.gif jis mato tobula moteri - tai savo motina  doh.gif
jau ne karta esu tai pasakius garsiai  unsure.gif nekenciu jo  unsure.gif

vakar pagaliau suvokiau, kad reikia pagyventi atskirai, o paskui galbut ir issikirti  unsure.gif

Na jeigu jau galit garsiai pasakyti, kad nekenciat savo vyro, tuomet santykius tikrai reiketu abiems aprati 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shokoladas123 @ 2010 10 28, 18:54)
Na jeigu jau galit garsiai pasakyti, kad nekenciat savo vyro, tuomet santykius tikrai reiketu abiems aprati  4u.gif

Atsiprasau, bet del laiko stokos, kitu komentaru neskaiciau.

Galima garsiai, galima tyliai, ramiai, galima isrekti tai, taciau ar tai tikrai galutinis bus sprendimas?
Tam dalykui reikia laiko, reikia, kad pilnai subrestu sprendimas. Juk buna, kad atrodo, kad reikia skirtis, pradeti nauja gyvenima ir pan.
Bet tai tik gal atrodo, nes kai pradedi kapoti visus saitus, permastai viska ir pamatai daug ka kitoje sviesoje.
Patariu tam dalykui skirti kiek imanoma daugiau laiko.
Atsakyti
QUOTE(Eglaitė 32 @ 2010 10 28, 19:16)
Atsiprasau, bet del laiko stokos, kitu komentaru neskaiciau.

Galima garsiai, galima tyliai, ramiai, galima isrekti tai, taciau ar tai tikrai galutinis bus sprendimas?
Tam dalykui reikia laiko, reikia, kad pilnai subrestu sprendimas. Juk buna, kad atrodo, kad reikia skirtis, pradeti nauja gyvenima ir pan.
Bet tai tik gal atrodo, nes kai pradedi kapoti visus saitus, permastai viska ir pamatai daug ka kitoje sviesoje.
Patariu tam dalykui skirti kiek imanoma daugiau laiko.

apie tai mastau jau metai laiko doh.gif man jau gana unsure.gif
Atsakyti
Net nežinau kada reik skirtis.. Mano manymu iki vedybų biggrin.gif Arba jau kai rimtai kažkas iš žmonių pasikeičia... Nes jeigu išteki už mylimo žmogaus, tai kam po to skirtis? O kaip gyvenote su tėvais? Nebuvo pykčių? Ar dėl pykčių atsisakėte tėvų? Ne. Tai kodėl vyro reik atsisakyt?
Mano manymu anksčiau ar vėliau vyrai kaip vyrai (tas pats ir su moterim) šeimoje pradeda nebetraukti... Asmeniškai man tai gan anksti prasideda, po kokių metų-dviejų, priprantu prie žmogaus ir vos ne kaip su broliu gyvenu... Atrodo nieko gero, bet kai netenki tokios galimybės tada supranti ką turėjai...
Atsakyti
skirtis reikia jau tada, kai sukirba toks klausimas. ir nesvarbu, ar pries , ar po vestuviu.
Atsakyti
Idomi tema. Sunku vienareiksmiskai atsakyti.
Manau, kad skirtis vertetu tada, kai perzengiama tam tikra riba. Bet kaip nustatyti ta riba - va cia sudetingiau... g.gif Vienoms riba yra balso tono pakelimas, kitoms - neistikimybe, o kitos kencia fizini smurta metu metus ir tai nesiskiria.
Mano galva, zmones dar pries vestuves turi suformuluoti savas vertybes, isitikinimus ir ribas, tureti aiskias nuostatas ir gerbti save - tuomet bus lengviau apsispresti kritiniu atveju.
Daznai jauni zmones buna maksimalistai - viskas arba nieko. Todel kartais net buitinis konfliktas priveda prie skyrybu... O vyresni yra labiau subrende, linke daugiau atleisti ir apskritai uzsimerkti tam tikrais atvejais. Jie nenori ardyti seimos del vaiku, del aplinkiniu ir dar prisigalvoja aibe priezasciu. Bet jeigu tikrai jauciate, kad perzengta kritine riba, paminta Jusu savigarba - tuomet manau reikia galvoti apie save ir daryti, kaip atrodo geriau. O ir vaikai bus laimingesni tuomet, kai matys abu tevus laimingus - net jei atskirai gyvenancius...
Atsakyti
QUOTE(protinga_blondine @ 2011 07 18, 23:44)
Idomi tema. Sunku vienareiksmiskai atsakyti.
Manau, kad skirtis vertetu tada, kai perzengiama tam tikra riba. Bet kaip nustatyti ta riba - va cia sudetingiau... g.gif Vienoms riba yra balso tono pakelimas, kitoms - neistikimybe, o kitos kencia fizini smurta metu metus ir tai nesiskiria.
Mano galva, zmones dar pries vestuves turi suformuluoti savas vertybes, isitikinimus ir ribas, tureti aiskias nuostatas ir gerbti save - tuomet bus lengviau apsispresti kritiniu atveju.
Daznai jauni zmones buna maksimalistai - viskas arba nieko. Todel kartais net buitinis konfliktas priveda prie skyrybu... O vyresni yra labiau subrende, linke daugiau atleisti ir apskritai uzsimerkti tam tikrais atvejais. Jie nenori ardyti seimos del vaiku, del aplinkiniu ir dar prisigalvoja aibe priezasciu. Bet jeigu tikrai jauciate, kad perzengta kritine riba, paminta Jusu savigarba - tuomet manau reikia galvoti apie save ir daryti, kaip atrodo geriau. O ir vaikai bus laimingesni tuomet, kai matys abu tevus laimingus - net jei atskirai gyvenancius...

Labai idomios jusu mintys, tiesiog delfio gyvenimo santrauka. lotuliukas.gif
Atsakyti
Yra sukirbeja tas kirminas kad skirtis ir ne karta, dabar jau geresni santykiai, buna apsipykstam, issirekiam , kita diena vel gerai sutrariam blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Provance @ 2011 07 19, 13:19)
Yra sukirbeja tas kirminas kad skirtis ir ne karta, dabar jau geresni santykiai, buna apsipykstam, issirekiam , kita diena vel gerai sutrariam  blush2.gif

Senstant atmintis silpsta, kek jums metu?
Atsakyti
QUOTE(Febra @ 2011 07 19, 14:15)
Labai idomios jusu mintys, tiesiog delfio gyvenimo santrauka.  lotuliukas.gif

Siaip Delfio visiskai neskaitau, bet gal vertetu isidarbinti jame ir rasyti straipsnius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(protinga_blondine @ 2011 07 19, 19:01)
Siaip Delfio visiskai neskaitau, bet gal vertetu isidarbinti jame ir rasyti straipsnius lotuliukas.gif

Idomu, ka tokio rasytumet, kad net skaityt nesinoretu paciai? g.gif Mazdau rasau tokias nesamones, kad net paciai skaityt nesinori, todel delfiui jos pats tas. lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos ir as su ta pacia problema:(simta kartu jau rasiau,bet negaliu apsispresti,dabar susipikom su vyru labai,atsibodo laukiau sestadienio pabut kartu tai ne pas ji visada pirmoi vietoi darbas o po darbo alaus gurksniavimas ir kompas atsibodo juodai,pasiuliau pasiuret kokia komedija tai sako nenoriu man neidomu sakau,tai tau nieks neidomu tik saisti kompu sako man geriau taip atsipalaidoti na virsune tikrai,jau nieko nebesakiau isejau pas vaika i kambari,nesamone visada maniau turesiu seima savaitgaliai bus idomus o cia s.... atsiprasant doh.gif sorry us klaidas viena raide nesiraso ant klaviaturos,ir dar guliu ir mastau kam man jis jeigu net nenori skirti valandos filma pasiureti jam mat neidomu,sakau man liudna noriu pakalbeti,sako tai kalbet idiotas...
Papildyta:
pasakiau jam dar kad jis neidomus,kad pvs.vaikas miega galim prasieiti kur nors o jis niekada nenori sakau liudna su tavim tai sako ka man daryti pasokti tau:(gaila vaiko nes jis dukra ir jinai ji labai myli viskas gerai,bet tarp musu nieko gero,kas per gyvenimas savaitgaliai skirtingose kambariose schmoll.gif
Atsakyti