Įkraunama...
Įkraunama...

Kada metas skirtis?

QUOTE(melynake25+ @ 2011 08 07, 13:18)
Kokia pazistama situacija. Turejau ir as toki vargeli kai niekas neidomu antrai pusei tik kompas ir islekimai vakare su draugais nesvarbu kad mazas vaikiukas namie. Bandziau kalbetis bet kas is to kad as kalbu o kazkas tyli arba atsakymas nezinau. Todel padariau sprendima kurio kai kurios nesiryzta dar daryti. Isvijau as ji nors pati sedziu dar su vaiku ir nera tos pajamos tokios dideles siai dienai. Kurios augina vaikus manau mane supras. Palengvejimas kai nebereikia kariauti, pyktis ir sedeti atskiruose kambariuose. Svarbiausia kad visu tu nelaimingu veidu, nekalbejimu ar barniu nebematys mazas leliukas. Kuriam tevo labai reikia, bet juk neuzdrausta tegu matosi. Kolkas nesigailiu ir dziaugiuosi ta sventa ramybe kurios neturejau jau kuri laika. Aisku laikas parodys kaip bus toliau bet dabar esu laimingas zmogus. Bet kenteti ir laukti arba gyventi del vaiko nebegalejau.

pas mus buvo labai panasi situacija, viso to eigoje, pries menesi oficialiai nutraukta santuoka ir sviesus ir ramus gyvenimas, skyrybos vyko truputi daugiau nei metai, bet ligi siol to nesigailiu, dziaugiuosi nauju gyvenimu ir ramybe 4u.gif
Atsakyti
nezinau nezinau ir kas menesy toky ispuoli kentet? man dar jo bairis patiko pries pora men kad nerado banko korteles ant manes rekt pradejo ieskodamas svaidyt visus daiktus neiskentus pasakiau deb***as ar kaska panasaus nes elgesi kaip zveris taj vel buvau ziurke s**ka ir n.. pasiusta vel susipykom, ir dar + tapacia diena bet vakare raktu nerado apkaltino mane kad as juos paemiau lotuliukas.gif nors as savo turiu ir vel buvau iskoliota ir n.... pasiusta. O kaip nesipykstam atrodo pats geriausias zmogus pasaulyje nors prie sirdies dek.... nesuprantu siaip nepatynka man tokius uzgauliojimus girdeti nors nera jie dazni bet kaip uzejna taj oj visi kaimynai girdes. Galvoju skirtis bet bijau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(katuska22 @ 2011 08 07, 18:00)
nezinau nezinau ir kas menesy toky ispuoli kentet? man dar jo bairis patiko pries pora men kad nerado banko korteles ant manes rekt pradejo ieskodamas svaidyt visus daiktus neiskentus pasakiau deb***as ar kaska panasaus nes elgesi kaip zveris taj vel buvau ziurke s**ka ir n.. pasiusta vel susipykom, ir dar + tapacia diena bet vakare raktu nerado apkaltino mane kad as juos paemiau  lotuliukas.gif  nors as savo turiu ir vel buvau iskoliota ir n.... pasiusta. O kaip nesipykstam atrodo pats geriausias zmogus pasaulyje nors prie sirdies dek.... nesuprantu siaip nepatynka man tokius uzgauliojimus girdeti nors nera jie dazni bet kaip uzejna taj oj visi kaimynai girdes. Galvoju skirtis bet bijau  verysad.gif

ko bijoti?ir as bijojau, bet kai kantrybe truksta ir baime dingsta, mane tiesiog davede iki to. tik aisku manes visokiais zodziais nevadino ir nesiuntinejo.
Atsakyti
ko bijau? likti viena gal vienatve nepatynka... bet is esmes mes jau isikyre po vakar pykcio teliko isikraustyt atrodo apsisprendziau bet bijau kad vel is to isikyrimo gautusi draugyste ir vel kitas ispuolis. Kalbetis bandziau nepadeda pasako jo jo daugiau taip nedarysiu ir as tave gerbiu ka cia nusisneki kalbeta milijona k buvo,zinau tik tiek kad tokie zmones nesikeicia.......
Atsakyti
tai jei bijai vienatves gyvenk ir toliau taip ir tada busi teoriskai ne viena smile.gif jei pati matai, kad tokie zmones nesikeicia, tai kokiu dar klausimu tau kyla, nori viso tokio gyvenimo? Tada valio ax.gif
Atsakyti
nenoriu va tame ir esme unsure.gif tik man niekaip nedaejna i galva kaip taip zmogus gali pasikeisti blink.gif kas keisciausia po vakar tu barniu ziauriu snd visa diena i mane demesio nekreipia namie beveik isvis nebuna grysta persirengia ir vel islekia o as kaip daune atsiprasant vis tikiuosi kaskokio atsiprasymo ar bent pokalbio...... taip as jam ir rupiu.... o dar sako myliu ir tt
Atsakyti
sventas naivume, atmerk akis placiau, ir nesulauksi tu jokio atsiprasymo, o viena karta eis ir iseis su visam... aukok savo laika, bet kad jis tai ivertins netikiu, o po kurio laiko pati pagalvosi, kodel as jo nepalikau. As nesuprantu kaip galima visa tai kesti????? doh.gif
Atsakyti
tie ispuoliai pasikartoja manyciau mazdaug kas menesy gal reciau kas 2.... aisku as niekada nenusileidziu ir tuo paciu atsakau,bet kaip dabar pagalvojau ar tai yra normalu? ar ilgai truks tokie santykiai? ar dauguma poru elgiasi vienas su kitu kaip su didziausiu priesu? atsakymai aiskus manau. Kas mane taip stabdo? nes jis buna geras visada tik uzejna toks zveriskumas ir 3-4 d vaikstom susisuke. Bet as jo prasiau kad mane gerbtu,nepadejo,ir neprades manau... mes buvom jau isikyre del to ir gyvenom atskirai kokius 3men ir ka ? vel tas pats verysad.gif manau jau man vel bresta reikalas palikt ji... nors snd atsikeles pareiske man neidomu su tavim sneket vakar viska pasakiai daryk ka nori... aisku as situos zodzius isgirstu kas kart kaip susipykstam, bet as manau taip: jai zmones tikraj vienas kita myli ir vertina santykius turetu kita ryta atsikelia spresti problema aplamai kalbetis taikytis kaskaip. Bet speju is musu santykiu teliko tiktais didelis S**O gabalas. Tai kam meluot kad myli ir t t jai taip elgiasi.
Atsakyti
QUOTE(katuska22 @ 2011 08 07, 17:10)

tik bek mergyt kuo toliau nuo tokio... jokios pagarbos ne tik kaip merginai, bet ir kaip zmogui.. minko ir daro is taves ka nori...
ir nebijok likti viena, nes taip nebus 4u.gif kiekvienas mes cia esantis trim savo pusele 4u.gif 4u.gif 4u.gif
issiskyret viena kart del sito, susidek daiktus ir iseik vel 4u.gif tik nesigraziok atgalios ir nedaryk tokios pat klaidos, kaip padarei vel jam duodama sanca... matai, kad nevertejo 4u.gif
Atsakyti
realiai taj jo situacija nepasikeite as matot vis ji pateisinu jaunas durnas (21m) pasikeis viskas bus gerai bet va dar viena situacija kuri privercia susimastyti. Nuejome pavakarieniauti viskas buvo smagu na ir pradejom diskutuoti apie gyvenima kadangi jauni esam taj kaip ta ateity susikurt geresne ir t t... tiek isipleske diskusijos kad net salia sedejusi porele atsisuko gerai kad anglai nieko nesuprato doh.gif jis manes neizeidinejo bet taip apsiputojas aiskino su tokiu uzsispyrimu ir pykciu kad as isvis atsijungiau sedziu nieko isvis negirdziu matau tik jo snekanti pikta veida ir asaros bekt pradejo net nesupratau kas atsitiko,vakariene sugadinta visa kelia ejna ir atsiprasineja o mano mintyse net kaip normali pora ramiai negalim pavakarieniauti.... verysad.gif
Atsakyti
aiskiai suvokiama situacija, tik matosi kad truksta kazko, kad priimti lemtinga sprendima smile.gif
tokiems zmonems amzius ne rodiklis, jei tokiu metu taip elgiasi, tai kas bus po kokiu 5m? maza tikimybe, kad pasikeistu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlogaMergaite25: 07 rugpjūčio 2011 - 18:34
QUOTE(katuska22 @ 2011 08 07, 16:22)
As nelabai suprantu tokiu musu santykiu viskas buna gerai ir tik kaip koks pyktis iki tokio baisaus lygio.... o ar mylintis zmones taip elgiasi kaip manot?

Supykti yra visai normalu,kai nepatenkinami kažkokie poreikiai, o jau kaip reiškiamas pyktis, tai priklauso nuo temperamento, aukl4jimo ir kitų dalykų, o myli, ar nemyli, ir kaip myli, čia jau spręsti vienareikšmiškai sunku, aišku tik tai, kad negebama kontroliuoti pykčio ir jį išreikšti civilizuotai, kad nebelieka jokios pagarbos.
Atsakyti