Įkraunama...
Įkraunama...

Kada metas skirtis?

QUOTE(katuska22 @ 2011 08 07, 17:22)
As nelabai suprantu tokiu musu santykiu viskas buna gerai ir tik kaip koks pyktis iki tokio baisaus lygio.... o ar mylintis zmones taip elgiasi kaip manot?

Atsiprašau, mergaitės, kad įsiterpiau, bet jau labai užkliuvo katuskos pasisakymai ax.gif
Įtariu, kas esi dar pakankamai jauna ir neapsisprendus, nieks tau neatsakyk į klausimą: skirtis ar ne, pati turi nuspręsti. Vienas dalykas yra labai blogai: jei tu leidi save išvadinti tokiais žodžiais, ir kitą dieną lyg niekur nieko atleidi, tai čia ne tik kad jis tavęs negerbia, bet ir tu pati savęs. Tikrai neturiu tikslo tavęs įžeisti, bet yra labai didelis pavojus, kad jei tu ir toliau leisi su tavim taip elgtis, bus tik blogiau. Tau reikia nuspręsti, likt su tokium žmogum, ar ne. Bet nepamiršk vieno dalyko: žmonės nesikeičia (tiksliau vienetai tik sugeba pasikeisti, bet ir tai klausimas, ar tik ne išoriškai mirksiukas.gif ), matydamas, kad gali su tavim elgtis kaip nori, nesiskaityti, negerbti, darnios šeimos tu neturėsi. Ką tau dabar daryt, nežinau, nėra vieno atsakymo. Man atrodo (bet tai tik mano nuomonė, nes neįsivaizduoju tokios situacijos savo šeimoj, nors mes toli iki tobulybės), kad turėtum parodyti, kad esi kažko verta, kažkam įdomi ar pan. Tai nereiškia, kad turi eit ieškot kitų mirksiukas.gif , tiesiog daugiau dėmesio skirk sau, išeik su draugėm į kavinę, kiną ar pan. (žiūrint kokie tavo pomėgiai), pabandyk ignoruoti jo pykčio priepuolius, sako, kad eis į barą su draugais, o tu ramiai, "eik" ir net neklausk, kur eina, lyg tau neįdomu ir pan.
Atsakyti
va va apie ka as ir sakau jokios pagarbos ir tikraj jos nebus,nera ko svaistyt savo gyvenimo veltui kaskokiam hamui. As svajoju apie pilnavertiskus santykius apie ju jaukuma ir ramuma.Stabdo mane daug dalyku pinigu adzvelgiu vienatves labai bijau, bet pamenu kaip gyvenau viena buvo blogai sungiau gyvent... bet bent jau ramiai gyvenau ir jauciausi tikraj malonesnioje aplinkoje... o dabar kaip visada diena net namie nera ir viskas px atsiprasant gerai tada darysiu kaip man geriau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanta:) @ 2011 08 07, 17:39)
pabandyk ignoruoti jo pykčio priepuolius, sako, kad eis į barą su draugais, o tu ramiai, "eik" ir net neklausk, kur eina, lyg tau neįdomu ir pan.

man atrodo, kad jis tik apsidziaugtu tai isgirdes.. juk aiskiai jai pasake, kad tegu daro ka nori, jam neidomu... g.gif tuo labiau, kad ir dabar visiskai su ja nesiskaito...
Atsakyti
nu tai merginos pasakykit ar yra normalu ar taip kas elgiasi kaip minejau. Su baisiausiu priesiskumu ir pykciu pareiskia kad kartu ejti negaliu nes jie ejna 2( o prasiausi tiktais 1k per visa musu draugyste nes nesu linkusi lysti i sikna atsiprasant) o pasirodo jie buvo 3 ta porele ir mano "nuostabusis draugas" . Apmastymui : abu taresi ar ejt 4 ar 2 nusprende ejt 2 nes anai panelej bloga buvo, bet vakare pagerejo ir ejo kaip pora,o as jau kaip kokia daune zodzio neturiu ejt niekur negaliu nesvarbu bloga ar gerai jauciuosi... Skirtumas tas vaikino draugas vertina savo panele ir jai paciai duoda teise rinktis nepaisant ju susitarimo ejti 2... Galiu dar pridurti sita situacija mums irgi 1k iskilo niekada nekilo jokiu sunkumo del ejimo kaskur... na buvo man rodos neseniai bet toks menkas. O del visu pykciu jo as jam 0 emociju, kaip mane jis isprovokuoja oj vaikeli as jam irgi savo "graziausias mintis isakau" bet.... kam provokuot? kam pirmam rekt ir n.... siuntinet? zodziu kuo toliau tuo baisiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2011 08 07, 19:44)
man atrodo, kad jis tik apsidziaugtu tai isgirdes.. juk aiskiai jai pasake, kad tegu daro ka nori, jam neidomu...  g.gif tuo labiau, kad ir dabar visiskai su ja nesiskaito...

Gali būti ir taip, gali ir ne mirksiukas.gif Nuo žmogaus tai priklauso, yra gi kai kurie vyrai specialiai taip elgiasi, norėdami parodyti, koks jis caras. O jei antroji pusė nereaguos, bus gi ne pagal JO taisykles. Aš gi ir pateikiau tai kaip pavyzdį, bet mintis mano paprasta: laikas pradėti gyventi ir sau, tiksliau, visada turi turėti sau laiko, mylėti save ir gerbti (skamba gal kiek ir vaikiškai, bet tai tiesa). Nepriklausomai nuo to, ar dviese gyvenat, ar vaikų penkis turit, turi mylėti ir gerbti save, o ne sėdėt pagalvę apsikabinus, gailėt savęs ir tenkinti kitų norus bei pageidavimus. Žinoma, šeimoj, kai yra vaikų, sunkiau tai padaryti, visiems gi turi dėmesio ir laiko užtekt, bet, kitos gi sugeba mirksiukas.gif
Vienu žodžiu, katuska, pradėk save gerbt ir mylėt, o jei matai, kad antroji pusė tave nieku laiko, susimastyk, ar nori tokio gyvenimo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2011 08 07, 19:44)
man atrodo, kad jis tik apsidziaugtu tai isgirdes.. juk aiskiai jai pasake, kad tegu daro ka nori, jam neidomu...  g.gif tuo labiau, kad ir dabar visiskai su ja nesiskaito...

man lygiai taip pat atrodo, jei pajaus kad jai dzin tai išvis įsijaus į vaidmenį
Atsakyti
verysad.gif na maniskis niekur neina jis draugu neturi sako jam nereikia draugu,jis geriausiai atsipalaidoja prie pc3,tai sakau gerai tu taip atsipalaidoji o as noriu su tavim pabuti iseiti kur nors sako man neidomu sakau na virsune tai ka man meilusi ieskoti kuris su manim kina siuretu,eitu i parka sako ieskok kas neduoda doh.gif tikrai nebegaliu jauciu sukrausiu daiktus ir begsim su dukryte neimanoma taip gyventi daugiau kaskoks beprotnamis:(netokios seimos deja norejau...man baisiausias dalykas skyribos.....
Atsakyti
QUOTE(BlogaMergaite25 @ 2011 08 07, 18:32)
aiskiai suvokiama situacija, tik matosi kad truksta kazko, kad priimti lemtinga sprendima smile.gif
tokiems zmonems amzius ne rodiklis, jei tokiu metu taip elgiasi, tai kas bus po kokiu 5m? maza tikimybe, kad pasikeistu g.gif

Labai sunku nutraukti smurtinius santykius. Tarsi susikuria užburtas smurto ratas: smurtauja, atsiprašinėja, jam atleidžiama, po to kaip ir medaus mėnesis, pažadai, o paskui vėl viskas iš pradžių.
Norint pakeisti kitą žmogų, reikia keistis pačiai. Jri dar turima vilčių pakeisti kitą, tai mėginti padaryti galima, perskaičius knygą "Kodėl vyrai myli kales"
Atsakyti
QUOTE(mamanicka @ 2011 08 07, 20:04)
verysad.gif na maniskis niekur neina jis draugu neturi sako jam nereikia draugu,jis geriausiai atsipalaidoja prie pc3,tai sakau gerai tu taip atsipalaidoji o as noriu su tavim pabuti iseiti kur nors sako man neidomu sakau na virsune tai ka man meilusi ieskoti kuris su manim kina siuretu,eitu i parka sako ieskok kas neduoda doh.gif tikrai nebegaliu jauciu sukrausiu daiktus ir begsim su dukryte neimanoma taip gyventi daugiau kaskoks beprotnamis:(netokios seimos deja norejau...man baisiausias dalykas skyribos.....

o tu su kokia drauge pasiūlymu negali pasinaudot? iš eit kavos nesakius nieko, gal kai nebūsi namie visgi pasiges.
Atsakyti
tai va merginos meiles esu iskaudinta ziauriai..... tai ka pradesiu ieskotis kur gyventi tyliai ramiai o laj jis pasprinksta as jam siuksle nebusiu. BUvom isikyre pasikeite 1men pries tai aptarem visas taisykles su tokiom akim ziurejo kupinom meiles ir santykiu grazumo... o dabar po isikyrimo gyvenam apie 3men per tuos 3men 4k turbut kaip taip susipykstam, jokiu taisyksliu nera daug maz tokios.... kaip zmogus jis geras pades visada kiekviena ryta kavos padaro ir atnesa, iskalbus yra. bet jo tie psyhiniai priepoliai mane nuzudo ir manes visikai negerbia schmoll.gif mes jau isikyre saje jam px daryk ka nori tai va nuo snd as ir darysiu ka noriu.... gaila tik labai kad ji myliu nemyleciau taj isvis dzin butu. bet jis nepasikeis tiek mano geriausia drauge sake tiek jus mielosios.....
Atsakyti
QUOTE(Vytautte @ 2011 08 07, 20:06)
Labai sunku nutraukti smurtinius santykius. Tarsi susikuria užburtas smurto ratas: smurtauja, atsiprašinėja, jam atleidžiama, po to kaip ir medaus mėnesis, pažadai, o paskui vėl viskas iš pradžių.
  Norint pakeisti kitą žmogų, reikia keistis pačiai. Jri dar turima vilčių pakeisti kitą, tai mėginti padaryti galima, perskaičius knygą "Kodėl vyrai myli kales"

Tikrai sunku, as apie skyrybas galvojau kokius metus, kol galiausiai elementarus konfliktas man suteike drasos ir jegu visa tai padaryti. Aiskiai suvokiau, kad ir pati buvau neideali, bet kazka keisti nebeturejau noro, o ir jis to nerode, neskaitant, kad graziai kalbejo, bet as jo tiems zodziams buvau jau atspari, aiskiai suvokiau, kad nenoriu viso tokio gyvenimo ir kad nenoriu, jog dukryte visa tai matytu.
P.S gal ta knyga turi PDF formatu? blush2.gif
Atsakyti
as ir noreciau ta knyga paskaityti... bet ne lietuvoje gyvenu sad.gif
Atsakyti