Įkraunama...
Įkraunama...

Kada metas skirtis?

Knyga turiu tik kaip knyga, o PDF "Kodel vyrai myli kales" galima isigyti nemokamai cia: http://knygostau.lt/...tojai/registers , tik uzsiregistruoti reikia.
Daviau sia knyga skaityti ne vienai moteriai. Poveikis tiesiog stebuklingas. Teko girdeti, kaip susibure vakaris i viena kluba, moterys viena kitos klausia: "kas tu siandien buvai- kale ar mazgote? doh.gif "
Atsakyti
kad as kazkodel ten ja radusi nematau kaip atsisiusti g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites....paskaicius keliata straipsneliu, galvoju papasakosiu ir as. Vestuves atsventem pries 5m. Niekada net minciu nebuvo apie skyrybas...mylejom vienas, kita ziauriai. Gime sunus. viskas ok. Nusipirkom nama, ysirenginejam...nu faina, gyvenimas juda...kol....viena ryta, jis kaip visad isvaziuoja y darba...negryzta, tik skambutis. Tavo vyras pakliuvo y avarija, vezamas dabar renomobiliu y reanimacija, komoje cray.gif vat nuo tada ir prasidejo. Jis atsikele po 10d is komos, vargom, mankstinomes, valgydinau, keiciau pampersus....gyvenimas apsiverte.....na zodziu...po visa to jis pasikeite. Man dzin buvo, koks toks, jis mano vyras...gyvensiu. Bet laikui begant(aisku jis jau normalus, dirba, vairuoja....)pradejom pyktis del visko. Jis nieko nenori, jam niekas neydomu, paseno 10m atrodo...lt duoti gaila, vis taupykim...dar mamele "gera" ytaka dare....kol pumpt, nebeistveriau ir atskirai pradejom gyventi...puse metu pragyvenom, tada isiskyrem...jis jau turi kita, kartu gyvena, su vaikiuku....mudu su vaikium, atskirai...aisku, as jam tik sekmes linkiu...bet tik va, kaip kartais subyra gyvenimas...bet nieko...yra nuosmukiu, bus ir pakilimu...pritariat mergaites? 4u.gif soriuka, jei bus klaidu(o ju tkrai bus smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(vaivike @ 2011 08 07, 22:33)
Sveikos mergaites....paskaicius keliata straipsneliu, galvoju papasakosiu ir as. Vestuves atsventem pries 5m. Niekada net minciu nebuvo apie skyrybas...mylejom vienas, kita ziauriai. Gime sunus. viskas ok. Nusipirkom nama, ysirenginejam...nu faina, gyvenimas juda...kol....viena ryta, jis kaip visad isvaziuoja y darba...negryzta, tik skambutis. Tavo vyras pakliuvo y avarija, vezamas dabar renomobiliu y reanimacija, komoje cray.gif vat nuo tada ir prasidejo. Jis atsikele po 10d is komos, vargom, mankstinomes, valgydinau, keiciau pampersus....gyvenimas apsiverte.....na zodziu...po visa to jis pasikeite. Man dzin buvo, koks toks, jis mano vyras...gyvensiu. Bet laikui begant(aisku jis jau normalus, dirba, vairuoja....)pradejom pyktis del visko. Jis nieko nenori, jam niekas neydomu, paseno 10m atrodo...lt duoti gaila, vis taupykim...dar mamele "gera" ytaka dare....kol pumpt, nebeistveriau ir atskirai pradejom gyventi...puse metu pragyvenom, tada isiskyrem...jis jau turi kita, kartu gyvena, su vaikiuku....mudu su vaikium, atskirai...aisku, as jam tik sekmes linkiu...bet tik va, kaip kartais subyra gyvenimas...bet nieko...yra nuosmukiu, bus ir pakilimu...pritariat mergaites? 4u.gif soriuka, jei bus klaidu(o ju tkrai bus smile.gif )

aišku, kad bus, bet tu šaunuolė esi su viskuo susitvarkius.
Atsakyti
QUOTE(BlogaMergaite25 @ 2011 08 07, 20:02)
kad as kazkodel ten ja radusi nematau kaip atsisiusti g.gif

Na, tikrai neina atsisiusti knygos kazkodel g.gif. Na, ka siulau pasieskoti knygynuose, knyg isleista senokai, taciau schmoll.gif viena moteris sake, kad praeita savaite pirko "Vagos" knygyne (Marijampoleje)
Atsakyti
QUOTE(Vytautte @ 2011 08 07, 23:07)
Na, tikrai neina atsisiusti knygos  kazkodel g.gif. Na, ka siulau pasieskoti knygynuose, knyg isleista senokai, taciau schmoll.gif viena moteris sake, kad praeita savaite pirko "Vagos" knygyne (Marijampoleje)

keista, kad tą knygą dar rado pardavime. Gal iš naujo "paleido" g.gif Ją turėtų perskaityt kiekviena moteris. Tik ne kiekvienai ji padės, pačiai iš savęs reik būt stipriai, kad galėtum veikt kaip toj knygoj pataria
Atsakyti
QUOTE(katuska22 @ 2011 08 07, 18:13)
tai va merginos meiles esu iskaudinta ziauriai..... tai ka pradesiu ieskotis kur gyventi tyliai ramiai o laj jis pasprinksta as jam siuksle nebusiu. BUvom isikyre pasikeite  1men pries tai aptarem visas taisykles su tokiom akim ziurejo kupinom meiles ir santykiu grazumo... o dabar po isikyrimo gyvenam apie 3men per tuos 3men 4k turbut kaip taip susipykstam, jokiu taisyksliu nera daug maz tokios.... kaip zmogus jis geras pades visada kiekviena ryta kavos padaro ir atnesa, iskalbus yra. bet jo tie psyhiniai priepoliai mane nuzudo ir manes visikai negerbia  schmoll.gif  mes jau isikyre saje jam px daryk ka nori tai va nuo snd as ir darysiu ka noriu.... gaila tik labai kad ji myliu nemyleciau taj isvis dzin butu. bet jis nepasikeis tiek mano geriausia drauge sake tiek jus mielosios.....

tikrai ieskokis ir iseik neatsisukdama 4u.gif 4u.gif ir nebijok, atsiras kitas zmogutis, kuris tave gerbs ir visur vesis 4u.gif as neisivaizduoju tokiu santykiu kaip taviskiai cia schmoll.gif schmoll.gif
o laikas geriausias gydytojas, atsiradus kitam zmoguciui, isvis greit pasimirs ir tik dziaugsis, kad isejai is tokio gyvenimo, kuri dabar gyveni 4u.gif
Atsakyti
aciu labai uz palaikyma 4u.gif man jis dabar labai reikalingas, sunku kaip pagalvoji man tokia problema kitoms merginoms kitokios,svarbiausia nepaluzti ir dziauktis gyvenimu smile.gif turiu gyvenime viena posaky : nenori nereikia noresi nebus tongue.gif tokiu posakiu ir vadovausiuos situose santykiuose ir duok die kuo greiciau viskas pasikeis....
Atsakyti
Fataliska oj ne sinok,nieko nepasikeis su drauge galiu iseiti ir iseinu,ir po miesta vaikstau visur,jis ramus pas mus nera taip kad jis niekur neina ir tu atseit sedek oj ne tik kad va jis toks nervina mane:(siandien sakau reikia viska isiaiskinti sako davai pasnekam viska pasakiau kas mane smaugia kas guli ant sirdies,tas klause klause ir sako na kaip tu nesupranti as dirbu,po darbo name reikalai noriu laisva minute pasaisti doh.gif sakau o man kada laikas skirtas?sako su tavim juk kiekviena diena name doh.gif na ar as durna per daug noriu ar jis jau nesuprantu doh.gif sakau o kur tie pasivaiksciojimai?tai sako man nera jegu po darbu vaiksciot g.gif tuom ir baigem pokalbi verysad.gif beprasmiska
Atsakyti
QUOTE(katuska22 @ 2011 08 07, 22:22)
aciu labai uz palaikyma  4u.gif man jis dabar labai reikalingas, sunku kaip pagalvoji man tokia problema kitoms merginoms kitokios,svarbiausia nepaluzti ir dziauktis gyvenimu smile.gif turiu gyvenime viena posaky : nenori nereikia noresi nebus  tongue.gif  tokiu posakiu ir vadovausiuos situose santykiuose ir duok die kuo greiciau viskas pasikeis....
nieko, viskas bus gerai 4u.gif svarbu neturit vaikucio 4u.gif niekas nesieja... bek tik kuo greiciau ir toliau 4u.gif atsiras zmogutis, su kuriuo busi laiminga 4u.gif

QUOTE(mamanicka @ 2011 08 07, 22:38)
kaip tu nesupranti as dirbu,po darbo name reikalai noriu laisva minute pasaisti doh.gif sakau o man kada laikas skirtas?sako su tavim juk kiekviena diena name doh.gif na ar as durna per daug noriu ar jis jau nesuprantu doh.gif sakau o kur tie pasivaiksciojimai?tai sako man nera jegu po darbu vaiksciot g.gif tuom ir baigem pokalbi verysad.gif beprasmiska

o tu kiek suprantu nedirbanti? 4u.gif as ji kazkiek suprantu... man po darbo irgi nebutu jegu dar kazkokiems pasivaiksciojimams blush2.gif o kaip per laisvadienius? per juos tai tikrai manau, kad galit ka nors susiorganizuoti 4u.gif o po darbo karts nuo karto galit juk praleist lepindamiesi vyno taure, vynuogem ir t.t. ar dar ka nors karts nuo karto sugalvodami 4u.gif
Atsakyti
Na ka gryzau po kino radau ji namie net nepasisveikino zodziu persimetem keliais zodziais.... na ka galvoju reik pakalbint. Sakau nu tai ka galvoji toliau? tyli... sakau kalbek nebuk mazas vaikas doh.gif zodziu kalbetis nenori sake apie ateity nieko nezino ir t t. tada as jam isdesciau savo mintis kad kad taip gyvent negalima ir t t jis nesipriesino skirybom. Nuliudau nes tikejausi bent kaskiek, zodziu pasiemiau is banko pinigeliu isikraustymui ir pakuosiuos daiktus..... Gaila kad tokia realybe,galvoju ar viskas bus gerai,blogos mintys puola... bet as stenksiuos.... gaila visgi buvom susizadeje,bet siais laikas ne tiek daug reiskia. Gaila kad taip meileje nesiseka atrodo ir grazi ir protinga panele esu... Sedziu dabar ir verkiu tiksliau asaros pacios byra. na bet visiems buna sunkiu akimirku......
Atsakyti
Mano vyras jei kalba, tai daugiausiai apie savo darbą, ir su visomis smulkmenomis, nors aš toje srityje nenutuokiu nei bum bum doh.gif Manęs nei ko paklausia, nei pasidomi, jei ką pasakoju, tai matosi jam neįdomu, nueina kur nors ar šiaip ką lakoniškai burbteli ir tiek, o kai pasakau, kad tau neįdomu, tai baisiausiai užpyksta. Žodžiu, tarp mūsų nėra jokio kontakto, tai manau jokios romantiškos vakarienės nepadėtų schmoll.gif
Atsakyti