QUOTE(velniuke13 @ 2013 05 13, 07:53)
Neuzpykite,bet matosi,kad nesate to isgyvenusi.Manau,kad niekas cia nepasikeis,o kaip turi pasikeisti sita moteris-pavirsti tokia,kaip jos vyras,kuriam viskas gerai,visa monotonija ji tenkina,juk ryskiai matosi,kad jis egoistas-jam taip gerai,o kad jai negerai,nesuka galvos.O jei moteris nelaiminga salia sito vyro-tai ka,ji pati kalta?Tiesiog ne tie zmones susiejo,kazka keisti pabandyt galima,bet...
Is ko jau taip matosi? ? Esu isgyvenusi ivariu etapu santykiuose, ir sunkiu, ir graziu, lengvu, kol pagaliau supratau, kad mano laimingumas priklauso tik nuo manes pacios, joks kitas zmogus negali manes padaryti laiminga, tik as pati.
Ir vel jus kalidingai mastote, moteris neturi pavirsti tokia, kokios nori vyras, buti tokia, kokia nori ji pati.
Reikia ismokti priimti zmogu toki, koks jis yra. Ir jeigu jau labai blogai, negyvenkite kartu, kam sitaip kankintis ir kankinti kita zmogu.
Ismokti sustoti, ivertinti savo jausmus, norus nera labai lengva, bet tai padarius tiesiog islaisveji. Man padeda sportas susivokti savyje, kiekvienam reikia atrasti savo kalnus, tylumoje ismokti susirikiuoti savo mintis, ismokti nutraukti pastovu dialoga su savimi, stebeti zenklus, ir atsakymas kaip toliau gyventi ateis savaime.
Sekmes ieskant