Įkraunama...
Įkraunama...

Kada metas skirtis?

juoda varna, alisia drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Mylimuke wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(stivinti @ 2013 05 10, 23:07)
ivyko dar vienas pokalbis su vyru. zodzio neistrauksi, nors pats sutiko pakalbeti. jokiais pasaliniais veiksmais neuzsiemem, sukurem jaukia aplinka pokalbiui. sedejo ir tylejo. kai as pasakiau, ka norjau, atsistojo, pasake, jog mano nuomone suprato ir isejo i kita kambai. kita diena bendravo tarsi niekur nieko. nezinau, kaip dar ji paveikti, kad atsikvosetu, nes niekas nepadeda.
pasakiau, kad iki kitos savaites as issikraustysiu.

Uzuodziu moteriska kvapa. Ir labai stipru. Ne pigu, kuris per para isgaruoja, o daugiau uzsilaikiusi.
Pasimuliuokime sitaucija, kada vyras taip elgiasi. Pirma, kodel jis pasiuto po pirmojo jusu skambucio? Jam buvo patogu, ramybe namuose, ramybe kitur. Glostedvi. Jis buvo Vyras is didziosios V.
Zmona patapo ragana. Kazka keist jis nenori, nes stiprus kitas moteriskas kvapas uzgniauzes viska. Sitas merdejimas ir nekalbejimas yra sprendimo neturejimas. Realiai vyras su zmoga gyvent nenori , bet palikt irgi negali. Zmona aiskinasi,kad jai blogai, o mat vergselis ir taip daug aukojasi, buna su ja.
Autore, labai rimtai perziurekite visa priesistore. Vyro buvimas darbe ir laisve po darbo su darbu kvepia tarnybiniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Helllen: 18 gegužės 2013 - 13:12
QUOTE(Helllen @ 2013 05 18, 13:10)
Uzuodziu moteriska kvapa. Ir labai stipru. Ne pigu, kuris per para isgaruoja, o daugiau uzsilaikiusi.
Pasimuliuokime sitaucija, kada vyras taip elgiasi. Pirma, kodel jis pasiuto po pirmojo jusu skambucio? Jam buvo patogu, ramybe namuose, ramybe kitur. Glostedvi. Jis buvo Vyras is didziosios V.
Zmona patapo ragana. Kazka keist jis nenori, nes stiprus kitas moteriskas kvapas uzgniauzes viska. Sitas merdejimas ir nekalbejimas yra sprendimo neturejimas. Realiai vyras su zmoga gyvent nenori , bet palikt irgi negali. Zmona aiskinasi,kad jai blogai, o mat vergselis ir taip daug aukojasi, buna su ja.
Autore, labai rimtai perziurekite visa priesistore. Vyro buvimas darbe ir laisve po darbo su darbu kvepia tarnybiniu.

200% tikra, kad kitos nera.
Atsakyti
Jūs nebūkite tokia tikra. Kai aš buvau vat tokia, kaip jūs tikra, daviau net ne 200, o visus 500 procentų, ta kita egzistavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stivinti @ 2013 05 20, 19:27)
200% tikra, kad kitos nera.

Būnat su juo 24 val/parą? 365 dienas/metus? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 05 20, 20:19)
Būnat su juo 24 val/parą? 365 dienas/metus?  bigsmile.gif

negi taip sunku patiketi, kad esu tikra tuo, ka sakau? jeigu kazkas dave 500%, kad vyras istikimas, nors jis vistiek buvo neistikimas, nereiskia, kad taip nutiko ir man.
24valandu per para nebunu, bunu apie 14val. darbo specifika tokia, kad kitos barskint darbo metu negaletu. taip, 365dienas per metus bunu su juo.
daugiau irodinet nezadu, jusu pasirinkimas tiketi tuo, ar ne. bet kadangi kaip ir zadejau issikrausciau gyventi kitur, jis vistiek mane uztikrino, kad kitos nera, nors pati tuo neabejojau.
Atsakyti
QUOTE(stivinti @ 2013 05 20, 20:24)
negi taip sunku patiketi, kad esu tikra tuo, ka sakau? jeigu kazkas dave 500%, kad vyras istikimas, nors jis vistiek buvo neistikimas, nereiskia, kad taip nutiko ir man.
24valandu per para nebunu, bunu apie 14val. darbo specifika tokia, kad kitos barskint darbo metu negaletu. taip, 365dienas per metus bunu su juo. 
daugiau irodinet nezadu, jusu pasirinkimas tiketi tuo, ar ne. bet kadangi kaip ir zadejau issikrausciau gyventi kitur, jis vistiek mane uztikrino, kad kitos nera, nors pati tuo neabejojau.

Bet issikraustyt leido? g.gif
Atsakyti
QUOTE(stivinti @ 2013 05 20, 21:24)
bet kadangi kaip ir zadejau issikrausciau gyventi kitur, jis vistiek mane uztikrino, kad kitos nera, nors pati tuo neabejojau.

o tu matai zinutes ir emailus, kuriuos jis gauna ?

Atsakyti
Kai kurios moterys tikrai idomios, visur joms tik trecias vaidenasi. O kad vyras gali nebemyleti "savosios" be trecio asmens isikisimo tai nedaeina.. Juk atsibodo zmona, "daede" del to ir leido isikraustyti ir "pakalbejus" nieko nedare, o nuejo i kita kambari ir mintyse sau greiciausiai pasake na ir aciu dievui. Kad ir kaip klishe beskambetu, bet mylintis zmogus tikrai bent atkreiptu demesi kaip partneris jauciasi, o cia.. Speju, kad dar tashes padejo sukrauti.
Atsakyti
Nebūtinai turi trečias vaidentis, o skyrybos tai jau tikrai gali vykt be to trečio, na bet būt tokiam užtikrintam kitu žmogum, nežinau nežinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(stivinti @ 2013 05 20, 22:24)

Taip jau buna gyvenime, kad zmones pavargsta, nustoja myleti savo antra puse ir issiskiria be tu treciu. Tikiu, kad jusu atveju taip ir buvo. Tik nesuprantu, jei esat tokia uztikrinta, kaip ivyko toks pokalbis apie trecia? Tuo labiau, kad tai treciai nebuvo "praktiskai" jokiu salygu atsirast. biggrin.gif
Atsakyti