Įkraunama...
Įkraunama...

Kada metas skirtis?

Zitlali, console.gif labai gaila, kad jūsų pora iširo verysad.gif tačiau - tavo išvardintos skyrybų priežastys yra tokios svarios, kad iš tiesų jų visuma prislegia pečius tarsi sunkiausias akmuo. Nuolatinis gyvenimas šalia, o ne kartu, išvargina žmogų. Panašu, jog senokai brendot skyryboms, ilgainiui mylimieji virto kambariokais, kurie ne tik kad neatlaidžiai žvelgia į vienas kito trūkumus, bet ir pasąmoningai trokšta kuo labiau įskaudinti kitą, tarsi bando išmatuoti kito žmogaus kantrybės šulinį unsure.gif Koks gilus jis bebūtų, kada nors pasiekiamas ir jo dugnas verysad.gif Dabar jums belieka pažvelgti, ką rasite tame dugne - purvo nuosėdas, kurios įklampins dar labiau skaudinančiame gyvenime, ar akmeninį pagrindą, į kurį atsispyrę tiesiog nueisite kiekvienas savo keliu... cool.gif Jūs pasirinkote pastarąjį variantą. nežinau, ar šis kelias teisingesnis, bet aš rinkčiausi tą patį drinks_cheers.gif
Didelės stiprybės tau liūdesyje, nusivylime, pyktyje, kančioje, skausme - tai patys tikriausi išsiskyrimo palydovai, jų dėka tu nebūsi viena. Ilgainiui juos pakeis pasitikėjimas, ramybė, patirtis ir... nauja meilė 4u.gif
Atsakyti
as tai manau, kad anksciau ar veliau tokia santuoka vistiek butu isisrus...tai gal geriau anksciau, nes paskui bus dar sunkiau, o juk gyvenimas nelaukia..
Atsakyti
[Nuolatinis gyvenimas šalia, o ne kartu, išvargina žmogų. Panašu, jog senokai brendot skyryboms, ilgainiui mylimieji virto kambariokais, kurie ne tik kad neatlaidžiai žvelgia į vienas kito trūkumus, bet ir pasąmoningai trokšta kuo labiau įskaudinti kitą, tarsi bando išmatuoti kito žmogaus kantrybės šulinį unsure.gif Koks gilus jis bebūtų, kada nors pasiekiamas ir jo dugnas verysad.gif Dabar jums belieka pažvelgti, ką rasite tame dugne - purvo nuosėdas, kurios įklampins dar labiau skaudinančiame gyvenime, ar akmeninį pagrindą, į kurį atsispyrę tiesiog nueisite kiekvienas savo keliu... ]

Cia manau pasakyta daugelio seimu problema. Mano gyvenimo su vyru esme yra butent siuose zodziuose. man labai idomu, ar vis tik to apskritai imanoma isvengti. Ar yra tokiu seimu, kas nepajaucia butent to, kad tampi su vyru kambariokais, draugais, ar siaip gerais pazystamais, kuriuos sieja bendra buitis pripratimas, vaikai ir daugiau nieko. Nors is kitos puses gal kvaila ir noreti ko nors daugiau.... Gal tai yra is serijos "nevaryk Dievo i medi"... Is kitos puses vien nuo minties, kad su diziausiu stresu teks eiti miegoti artimiausius trisdesimt metu.... Nezinau ar tai yra normalu... Skaudinti vienam kita del neisnaudotos seksualines energijos argi tai yra normalu. Nors ginco metu niekad taip net ir nepagalvosi... Tik ar buna kitaip?...
Atsakyti
QUOTE(coliuke115 @ 2007 07 23, 11:14)
man labai idomu, ar vis tik to apskritai imanoma isvengti. Ar yra tokiu seimu, kas nepajaucia butent to, kad tampi su vyru kambariokais, draugais, ar siaip gerais pazystamais, kuriuos sieja bendra buitis pripratimas, vaikai ir daugiau nieko.

Gal tai ir neišvengiama, bet stiprybės reikia tikrai ne "liūdesyje, nusivylime, pyktyje, kančioje, skausme", kaip rašė SilRa, o viltyje. Kiek yra porų, kurios tą laikotarpį iškentėjo, bet galiausiai gali pasakyti - dabar tikrai myliu savo vyrą/žmoną. Su kitu žmogumi visada galima viską pradėti nuo nulio, bet ar užteks gyvenimo, kad nauja meilė užaugtų iki tiek, kiek ta, kuri perėjusi atrodytų nepakeliamus sunkumus?

Ne man žinoma žarstytis patarimais, bet įskaudintas žmogus visada linkęs hiperbolizuoti.
Atsakyti
Ačiū merginos už paguodą 4u.gif Mes susitaikėm ax.gif Na, iškvočiau aš jį, pasisodinau, paskutinį kartą pabandžiau pasišnekėti. Ir jis išsakė nemažai dalykų kurių aš nemačiau ir kurie jį išties erzino doh.gif Tai gerai, kad pasisakė. Išties nemačiau tos pusės kuri jį slėgė.. Matyt tai tik dar viena krizė pas mus buvo. Aišku, niekas taip neims ir nepasikeis per vakarą, bet bent savo elgesį apšlifuosiu, nuo to ir jis gal šiek tiek pasikeis. Bus matyti.. Manau tai kas mūsų neužmuša, padaru stiprensius smile.gif Tikėkimės, kad ir krizių priežastys išspręstos laiku sutvirtins santykius smile.gif Dėkui dar kartą, kad išklausėt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 23 liepos 2007 - 11:13
QUOTE(Fructic @ 2007 07 19, 22:57)
Perskaičius paskutinį sakinį, kažkaip net nejauku pasidarė. Kas tai?  g.gif Kažkokia sekta kvepia.

visiskai pritariu, apie tai pagalvojau skaitydama kita tema smile.gif

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 07 20, 15:21)
Nejauku turėtų būti tiems, kurie į bažnyčią tuoktis eina dėl gražesnės aplinkos, o į tokias "topines mintis", kaip, "Ką Dievas sujungė, žmogus teneišskiria", dėmesio neatkreipia...

o teko girdeti apie tai kad buna situaciju kai ir baznycia anuliuoja santuoka?
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2007 07 23, 12:12)
Ačiū merginos už paguodą  4u.gif  Mes susitaikėm  ax.gif  Na, iškvočiau aš jį, pasisodinau, paskutinį kartą pabandžiau pasišnekėti. Ir jis išsakė nemažai dalykų kurių aš nemačiau ir kurie jį išties erzino  doh.gif  Tai gerai, kad pasisakė. Išties nemačiau tos pusės kuri jį slėgė.. Matyt tai tik dar viena krizė pas mus buvo. Aišku, niekas taip neims ir nepasikeis per vakarą, bet bent savo elgesį apšlifuosiu, nuo to ir jis gal šiek tiek pasikeis. Bus matyti.. Manau tai kas mūsų neužmuša, padaru stiprensius smile.gif Tikėkimės, kad ir krizių priežastys išspręstos laiku sutvirtins santykius smile.gif Dėkui dar kartą, kad išklausėt  4u.gif

drinks_cheers.gif sveikinu smile.gif kalbejimas yra labai svarbus tokiais momentais smile.gif
Atsakyti
Mes susitaikėm  ax.gif 

Labai dėl jūsų džiaugiuosi. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(wit @ 2007 07 23, 12:29)
o teko girdeti apie tai kad buna situaciju kai ir baznycia anuliuoja santuoka?

Anuliuoja tik tais atvejais, kai tos santuokos realiai nebuvo, kitaip tariant, paaiškėjus, jog dėl tam tikrų akivaizdžių priežasčių "Dievas nesujungė" (pvz. jau anksčiau sudaryta kita bažnytinė santuoka ir pan.).
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 07 23, 11:48)
Gal tai ir neišvengiama, bet stiprybės reikia tikrai ne "liūdesyje, nusivylime, pyktyje, kančioje, skausme", kaip rašė SilRa, o viltyje.

o aš manau, kad jei dar yra viltis, stiprybės ieškoti nereikia - pati viltis teikia stiprybės. o liūdesys, nusivylimas ir visos kitos emocijos yra reikalingos, nes jos padaro mus stipresnius, tik svarbu nepalūžti. Todėl ir linkėjau stiprybės nepalūžtant ir neužsisklendžiant emocinėje prarajoje. tik tiek. mirksiukas.gif
Ačiū merginos už paguodą  4u.gif  Mes susitaikėm  ax.gif 

linkiu, kad nauja pradžia suteiktų jums abiems laimės 4u.gif . jei stengsitės abu - viskas turi susitvarkyti 4u.gif
Atsakyti
sekmes, kad susitaiket, tai gerai.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 07 23, 12:36)
Labai dėl jūsų džiaugiuosi. 4u.gif
Papildyta:

Anuliuoja tik tais atvejais, kai tos santuokos realiai nebuvo, kitaip tariant, paaiškėjus, jog dėl tam tikrų akivaizdžių priežasčių "Dievas nesujungė" (pvz. jau anksčiau sudaryta kita bažnytinė santuoka ir pan.).

jus labai klystate
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2007 07 23, 14:57)
jus labai klystate

Tą patį galėčiau pasakyti apie Jus... Neneigiu, kad kas ieško, tas randa, kaip apgauti ir bažnytinį teismą, bet paties principo tai nekeičia.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 07 23, 15:38)
Tą patį galėčiau pasakyti apie Jus... Neneigiu, kad kas ieško, tas randa, kaip apgauti ir bažnytinį teismą, bet paties principo tai nekeičia.

tiksliai žinau, kad anuliuojama santuoka, jei kuris nors sutuoktinių atsisako (ne negali, o nenori schmoll.gif ) susilaukti su kitu vaikų.
Atsakyti