Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias gėles auginate?

QUOTE(Mytis @ 2006 07 22, 21:53)
Sveikos, gėlių mylėtojos. Nežinau, kur kreiptis, tai mėginu čia. Nusipirkau mini baobabo sėklų, ir, mano nuostabai, jos sudygo. Gal kas žino, koks tai augalas, kaip jį prižiūrėti, o gal kas nors juos augina?

Kas cia per stebuklas g.gif
Atsakyti
Kas cia per stebuklas g.gif

Pati nežinau. Kiek ieškojau nete, neradau nieko, tik apie didelius baobabus. Kiek suprantu iš vokiško aprašymo, tai daugiametis, kilęs iš Madagaskaro augalas, užauga iki 30-50 cm. Paveiksliukas ant pokelio maždaug toks: storas "liemuo" su keliom storom šakom, visiškai plikas, tik tų šakų viršūnėse lapų kuokštai ir po geltoną žiedelį. Nu, patiko man paveiksliukas, bet kai kurios draugės sakė, kad ne augalas, o baidyklė. Jei kada išaugs, meginsiu nufotkint, nors iš manęs menka gėlininkė. Apibūdinimas didelio nete: medis, apverstas žemyn "galva", atrodo, lyg vietoj šakų - šaknys.
Atsakyti
Va mažiai smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Ir užaugęs lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
lotuliukas.gif
Kaip pas mazaji princa.
Mazi tai grazus, o dideli tai net nezinau g.gif
Atsakyti
user posted image
O, man tai ir didelis gražus. O kaip jį prižiūrėti, specialiai formuoti, kaip suprantu, reikia, kaip bonsus? Per kiek laiko užauga? Maniškiai tai kol kas apie 1,5 cm, turi po 6 lapelius. Perodinti kada? (nes aš bile kaip pasėjau, nemaniau, kad sudygs).
Atsakyti
Čia matau stiebo apačia apsukta kažkokia viela, gal kad formuotųs kamienas g.gif gal gausis toks plonėjantis?
Atsakyti
Nu va, o as musipirkau augaleli, kurio pavadinimas "Gumos medis" tongue.gif Tai dabar laukiu, kada ant jo padangos prades augti lotuliukas.gif
Atsakyti
O kur tu baobabo seklu yra pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Kristikas @ 2006 07 24, 00:16)
Nu va, o as musipirkau augaleli, kurio pavadinimas "Gumos medis" tongue.gif  Tai dabar laukiu, kada ant jo padangos prades augti lotuliukas.gif

Geras! Net neteko apie toki girdeti smile.gif
O gal kramtomoji uzaugs? smile.gif

Laukiam, laukiam vaisiu biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes,o as tai auginu 4 gelytes,tik ne visas zinau... blush2.gif turiu kalija ir bonsa,kitu pavadinimu nzn.. ax.gif bet priziuret moku smile.gif kartais prisiminus palaistau ir gerai... biggrin.gif nu bet dabar bonsiuka tai jau tikrai gerai priziuriu,tik kad rusies nzn,tai nelabai dar ir susigaudau jo prieziuroje...
Atsakyti
QUOTE(Kamaniuke @ 2006 07 24, 08:20)
O kur tu baobabo seklu yra pirkti?

Aš dar pavasarį pirkau, Kaune, ten, kur prie pilies IKI yra, antrame aukšte visokie vazonai, sėklos, floristikos reikmenys. Jos vokiškos, rašo, kad 5 sėklos, bet man kažkodėl sudygo 9. Ten ir šiaip tokių įdomesnių sėklų buvo, ir kambarinių, ir laukinių augalų, bet jau seniai buvau, tai dabar nežinau, ar yra.
Atsakyti
Viskas aisku, Shetelingas vadinasi ta parduotuve.
Atsakyti