Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias gėles auginate?

na pas mane tai visai ne daug gelyciu blush2.gif
Alokacis
Antiuris
Cikas
Fikusas
Raktazole (atrodo)
Vezdune
Jukos 2 dideles
Dracena
Juka mazyte
Naolina garbanotais lapais
Naolina paprastais lapais
Orchidejos 2
Pinigu medis
Tukvis
ir nezinomos 2
Atsakyti
oho kiek jūs gėlių turit blink.gif na turint omeny,kad mes gyvenam dviejų kambarių bute,turiu sanpauliją gražuolę,pelargoniją ,6 rūšių kaktusų,medelį kažkokį g.gif [mb parvežė iš FR],DAR PUŠELĘ PARVEŽĖ,BET MANAU,KAD BAIGIU NUMARINTI doh.gif zamiokulką,ir skindapą ax.gif oho ir tai 12 suskaičiavus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ERUGĖ @ 2008 09 14, 23:04)
oho kiek jūs gėlių turit blink.gif na turint omeny,kad mes gyvenam dviejų kambarių bute,turiu sanpauliją gražuolę,pelargoniją ,6 rūšių kaktusų,medelį kažkokį g.gif [mb parvežė iš FR],DAR PUŠELĘ PARVEŽĖ,BET MANAU,KAD BAIGIU NUMARINTI doh.gif zamiokulką,ir skindapą ax.gif oho ir tai 12 suskaičiavus biggrin.gif

Aš tai name gyvenu, todėl galiu sau leisti auginti tiek gėlių, dar yra galimybės plėstis.Na, o bute tai tikrai tiek neaugindavau, nes tada neliktų ietos žmonėms.
tad nenusimink, skaičiai dar ne viskas.Svarbu, kad augini...
Atsakyti
As tai dabar pradejau gudrauti(kokias geles auginu ,kazkur anksciau jau rasiau,na tas mano sarasas dabar jau ilgesnis,plius monstera,2dendrodiumai,orhidejs-zygopetalum,8labai graziai sudyge ir sekmingai beaugancios pasifloros(nezinau kur man jas reiks deti lotuliukas.gif ),ir dar viena gelyte ,ne nezinau pavadinimo,tokia kur i puokstes deda,panasiai kaip dygliukas,tik labai svelnute,o radau knygoj pavadinima-asparagus plumosus biggrin.gif )..
Tai mano vyras jau uz galvos susiemes del vietos stokos,tai dabar sodinu vazonuose po kelias geles ,kuriu poreikiai panasus,na vavyzdziuj i didele monstera prikisai mazu paparciu seimos augalu,ir atrodo graziau ir vietos susitaupo,savo dendrodiumus susodinau i viena vazona-labai grazi kompozicija thumbup.gif ...
Dar vyras"skolingas" cimbidi tik niekaip nerandu pirkti lotuliukas.gif
Atsakyti
kambaryje tai kaliją ir orchidėją ir mažytę kalankę.
Virtuvėj - papriką, didelę kalankę, ir 2 man nežinomas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kokonas @ 2008 09 10, 14:07)
Pas mane namuose 48 gėlės: 7 vazonėliai skirtingų sanpaulijų,fikusai,sukulentai,vaškuolė,šeflera,anturis,stepanotis,vėzdūnės,papartis ir dar visokių  visokiausių.Tik kaktusų nemėgstu, juos išnešiau į darbą, tai juokiuosi  ( jie įspūdingo dydžio), kad jie bujoja nuo mano nemeilės.

blink.gif oho ir kiek priežiūros reikia 4u.gif
Atsakyti
Pas mane namuose:
6 orchidejos
5 pinigu medeliai (siais metais isskirsciau is 2 kelmu)
2 laimes medeliai
fikusas
silokas
3 sanpaulijos
keliu rusiu sukulentai - pavadinimu nezinau blush2.gif
.
.

galima zvilgteleti :4u.gif
gelynai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilniete: 04 spalio 2008 - 20:06
pas mane nedaug (kolkas) ax.gif
seniausia gyventoja dracena- 3 metukai
plokstenis (schlumbergera), 2 pinigu medziai ir 2 sensevier'os.
Atsakyti
Atsiprašau, kad truputį ne į temą, bet turiu tokį klausimą: kokios gėlės nebijo tiesioginių saulės spindulių?
Labai noriu darbe ant palangės pasistatyti kokią gėlytę, bet ten langai į pietryčių pusę ir saulė plieskia iki pat 12 val. Ką patartumėt auginti?
Atsakyti
QUOTE(Vilniete @ 2008 10 04, 22:03)
Pas mane namuose:
6 orchidejos
5 pinigu medeliai (siais metais isskirsciau is 2 kelmu)
2 laimes medeliai
fikusas
silokas
3 sanpaulijos
keliu rusiu sukulentai - pavadinimu nezinau blush2.gif
.
.

galima zvilgteleti :4u.gif
gelynai

Labai fainos tavo gelyciu kompozicijos,matyt,kad viska derini thumbup.gif thumbup.gif Saunu thumbup.gif
Atsakyti
Na pas mane irgi neperdaugiausia gelyciu
http://public.fotki.com/dovap/gelytes/
Atsakyti
Savo namuose auginu

9 įvairius kaktusus ir sukulentus
1 karpažolę
1 sansevjerą
2 zamioculcus (pinigų medžius)
2 kalijas (geltoną ir juodą)
1 kinrožę
1 tilandsiją
1 kliviją

7 skirtingas sanpaulijas, dar 10 lapelių augina vaikelius

21 orchidėją:
6 phalaenopsius
4 katlėjų hibridus
dendrobium thyrsiflorum
dendrobium
dendrobium aggregatum
miltonia
cambria
comparettia speciosa
habenaria myriotricha (medusae)
paphiopedilum
vandą
cirrhopetalum frostii
ascocendą

Artimiausiu metu bandysiu užauginti streliciją ir baltą kaliją. O kas bus po metų nežinau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gyvsidabris: 27 spalio 2008 - 00:51