Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias gėles auginate?

Aš tai turiu 1.uošvies liežuvį smile.gif 2. Orchidėją (jau kyla baltų žiedų kotelis), 3.Pelargoniją 4. Laimės medį - visiškai mažučiukas dar. ir dar viena sukulenta, pavadinimo nžn, ir svyrantį gausiai plaukuota ir raudonais katiliuko formos žiedais gražuolį smile.gif
Atsakyti
Musu jaukiuose namuciuose auga nedaug bet mylimos gelytes:
1. Dracena
2. Juka
3. Orchideja
4. Kaktuselis
5. Bambukelis
6. Piniguotis
7. Nepamenu pavadinimo, ziedas panasus i gaidzio skiautere-raudonas, lapai panasus i alijosiaus g.gif
blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
As irgi savo gelytem noriu pasigirti ax.gif Pavadinimu nevardinsiu, nes sarasa nelabai idomu skaityti bet galit ka domina uzsukti pasizvalgyti cia
Geles myliu be galo, bet ir vargstu as su jom, pas mus tamsus vieno kambario butukas kuriame nera palangiu doh.gif tai ner kur man ju susidet, o papozuot visas isnesiau i balkona. Tikiuosi jum patiks o gal kokia ir idomesne ar nematyta pamatysit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Takje: 02 lapkričio 2008 - 20:03
QUOTE(Takje @ 2008 11 02, 20:02)
As irgi savo gelytem noriu pasigirti

labai gražios gėlytės wub.gif net sunku įsivaizduoti, kad visos telpa vieno kambario bute 4u.gif mane MB iš namų išvarytų su tokiu gėlių kiekiu
Atsakyti
Suskaiciavau ir as ka auginu wub.gif
1.Orchidejos.Phalaenopsiai - 8vnt
2.Orchidejos.Dendrobium tipo - 2vnt
3.Piniguociai - 2vnt
4.Laimes medelis
5.Kiskiakopustis
6.Stapelija
7.Huernia
8.Kaktusai - 3vnt

Atsakyti
Savo namuose auginu: juka, keleta dracenu rusiu, orchideju kelias rusis, stefanocius 2, dykumu roze, azalija, su kuria vargstu, ir dar daug vijokliniu geliu, kuriu net pavadinimu nezinau smile.gif . Is pardziu vyras pyko, nes jam visur tos mano geles painiojosi, tai stovas jam ne ten stovi, tai vel kas negerai, bet po to su mano aistra apsiprato ir dabar pats vis kokia nors proga man gelyte grazia parnesa, jau ir pati sakau, kad nera ju kur deti biggrin.gif
Atsakyti
kadangi mano fitonija nelabai patenkinta virtuvės palange (pietinė pusė), reikia naujo augalėlio. Kaktusų nenoriu, gal laimės medelis augtų? Ir nebijotų saulės aršios, skersvėjo kai praveriu langą? Ar gal kokią kitą gėlytę galėtumėt rekomenduoti?
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 11 02, 23:41)
labai gražios gėlytės wub.gif net sunku įsivaizduoti, kad visos telpa vieno kambario bute 4u.gif mane MB iš namų išvarytų su tokiu gėlių kiekiu

biggrin.gif Tai va kad netelpa, vasara balkone laikau bet dabar kai atsalo tai visas i kambari susinesiau, teko atskira spinta su lentynom pirkti vien gelem sudet doh.gif Vyras is namu nevaro, nors is dziaugsmo katutem irgi neploja ax.gif
Atsakyti
apmazinau skaiciu, dabar turiu tik sias:
1. dracena
2. piniguoti
3. fikusa
4. guzmanija
jau kokie du metai svaigstu del orchideju, bet vis nesiryztu, bijau, kad nesugebesiu auginti. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mufasa @ 2008 11 05, 10:47)
jau kokie du metai svaigstu del orchideju, bet vis nesiryztu, bijau, kad nesugebesiu auginti. rolleyes.gif

aš ir taip galvojau, bet jau turiu 12 bigsmile.gif nieko sunkaus auginant, jei žinai kaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir pačiai įdomu būtų susiskaičiuot. Bet tiksliau tai reiktų eiti su popieriaus lapu ir pieštuku :
Klivija, agava, alavijas 2 rūšių,karpažolės 3 rūšių, lapenis, kaktusas echinopsis + maždaug 6 nežinomų veislių, opuncija 2, keli chlorofitai, cikas, jeronimas, 5 storalapiai 4 rūšių, mirta, ananasas, 5 kavamedžiai, eševerija, sansevjera, morgano šilokas, kalankių, huernia, 2 ramdžiai, 4 jukos, kiparisas, 2 avokadai, sanpaulija, phalenopsis,baltosios kalijos, raudminai, lauramedis.

Apsikrovus lig ausų ir aukščiau tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(Takje @ 2008 11 02, 20:02)
As irgi savo gelytem noriu pasigirti ax.gif  Pavadinimu nevardinsiu, nes sarasa nelabai idomu skaityti bet galit ka domina uzsukti pasizvalgyti cia
Geles myliu be galo, bet ir vargstu as su jom, pas mus tamsus vieno kambario butukas kuriame nera palangiu doh.gif tai ner kur man ju susidet, o papozuot visas isnesiau i balkona. Tikiuosi jum patiks o gal kokia ir idomesne ar nematyta pamatysit mirksiukas.gif

Labai gražių gėlių pas tave 4u.gif Ir vazonėliai gražūs. Oi kaip norėčiau plenciukų pasiskabyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Takje @ 2008 11 02, 22:32)
As irgi savo gelytem noriu pasigirti ax.gif  Pavadinimu nevardinsiu, nes sarasa nelabai idomu skaityti bet galit ka domina uzsukti pasizvalgyti cia

kaip tiek geliu sutalpinti i 1 kambario buta??? cia tikrai talentas ir tikra meile gelems smile.gif
Atsakyti