Sveikos, as gal truputi ne i tema, bet gal kas turit parduot paleistuve? Labai reikia
avokada ir orchideja
QUOTE(Takje @ 2008 11 02, 21:02)
As irgi savo gelytem noriu pasigirti
Pavadinimu nevardinsiu, nes sarasa nelabai idomu skaityti bet galit ka domina uzsukti pasizvalgyti cia
Geles myliu be galo, bet ir vargstu as su jom, pas mus tamsus vieno kambario butukas kuriame nera palangiu
tai ner kur man ju susidet, o papozuot visas isnesiau i balkona. Tikiuosi jum patiks o gal kokia ir idomesne ar nematyta pamatysit 
Geles myliu be galo, bet ir vargstu as su jom, pas mus tamsus vieno kambario butukas kuriame nera palangiu
Ar as kazko nesupratau,ar cia nufotografavai keliu kaimyniu gelytes?
labai graziu gelyciu turi ,gal butu galima suzinoti yu gelyciu pavadinimus
Aciu aciu visoms
Vazonai ir mano mamai labai patinka
Geles visos mano, is kaimyniu nevagiau, ir plenciukais mielai pasidalinciu, tik kad neisivaizduoju kaip, nes gyvenu ne Lietuvoj
Man asmeniskai ir patinka visokios idomesnes nematytos geles, noris kazko originalesnio nei tos su kuriom uzaugau, o dabar kai visokiu mandrybiu ir Lietuvoj galima nusipirkt tai ir nepraeinu ramia sirdim pro geliu parduotuves, man jos kaip naminai gyvuneliai - nors reikalauja tiek pat demesio bet nereikia atostogaujant kartu pasiimt
QUOTE(Takje @ 2008 11 15, 15:09)
Aciu aciu visoms
Vazonai ir mano mamai labai patinka
Geles visos mano, is kaimyniu nevagiau, ir plenciukais mielai pasidalinciu, tik kad neisivaizduoju kaip, nes gyvenu ne Lietuvoj
Man asmeniskai ir patinka visokios idomesnes nematytos geles, noris kazko originalesnio nei tos su kuriom uzaugau, o dabar kai visokiu mandrybiu ir Lietuvoj galima nusipirkt tai ir nepraeinu ramia sirdim pro geliu parduotuves, man jos kaip naminai gyvuneliai - nors reikalauja tiek pat demesio bet nereikia atostogaujant kartu pasiimt 
Nerealus tavo sodas
QUOTE(Takje @ 2008 11 02, 20:02)
As irgi savo gelytem noriu pasigirti
Pavadinimu nevardinsiu, nes sarasa nelabai idomu skaityti bet galit ka domina uzsukti pasizvalgyti cia
tai ner kur man ju susidet, o papozuot visas isnesiau i balkona. Tikiuosi jum patiks o gal kokia ir idomesne ar nematyta pamatysit 
kokia čia gėlytė?
QUOTE(Brooke @ 2008 11 15, 22:33)
Haha
QUOTE(saridon'e @ 2008 11 16, 15:46)
Cia "mesa" valganti gelyte, viena is saracenijos rusiu, lotyniskai tai berods sarracenia purpurea arba tiesiog purpurea. Nors ne pigi bet kai pamaciau tai nesusilaikiau nenusipirkus. Drauge pamacius irgi uzsimane
QUOTE(Takje @ 2008 11 17, 21:03)
Haha
aciu, visas botanikos dziunglynas ten iseina. Gaila bet ir ne UK gyvenu
Bet jei kuri gelyte labai domina, rasykit i az paziuresim ka galima padaryt
Cia "mesa" valganti gelyte, viena is saracenijos rusiu, lotyniskai tai berods sarracenia purpurea arba tiesiog purpurea. Nors ne pigi bet kai pamaciau tai nesusilaikiau nenusipirkus. Drauge pamacius irgi uzsimane
Tai uzsiprase Kaledoms jau 
o kur pirkai jei ne paslaptis?
QUOTE(saridon'e @ 2008 11 17, 21:13)
Olandijoj pirkau, bet as taip mislyciau kad gal ir lietuvoj gerai peiskojus yra?
Cia va radau rasike's posta kaip ji tokia gele is tetos gavo, tai tu jei netingi gali per ja pabandyt teto saltini susizinot
http://www.supermama...?...0048&st=480
Parasyk kaip sekes
Labai gražios, retos, įdomios gėlytės. aš ir jauču silpnybę gėlėms. Auginu apie 40 kaktusų, apie 15 sukulentų, kliviją, kaliją, 14 sanpaulijų, 2 kalantes, difenbachiją, dracena, fiką, ktenantę, meilenius 7, kriną, garbanotą chlorofilą, gal ką ir pamiršau