Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias gėles auginate?

Sveikos, as gal truputi ne i tema, bet gal kas turit parduot paleistuve? Labai reikia 4u.gif
Atsakyti
avokada ir orchideja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Takje @ 2008 11 02, 21:02)
As irgi savo gelytem noriu pasigirti ax.gif  Pavadinimu nevardinsiu, nes sarasa nelabai idomu skaityti bet galit ka domina uzsukti pasizvalgyti cia
Geles myliu be galo, bet ir vargstu as su jom, pas mus tamsus vieno kambario butukas kuriame nera palangiu doh.gif tai ner kur man ju susidet, o papozuot visas isnesiau i balkona. Tikiuosi jum patiks o gal kokia ir idomesne ar nematyta pamatysit mirksiukas.gif

Ar as kazko nesupratau,ar cia nufotografavai keliu kaimyniu gelytes? gathering.gif Ar tiek augaliuku telpa vieno kambario butuke? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Kai kurios gelytes man labai patiko,tokios nematytos. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labai graziu gelyciu turi ,gal butu galima suzinoti yu gelyciu pavadinimus 4u.gif
Atsakyti
Aciu aciu visoms ax.gif Vazonai ir mano mamai labai patinka biggrin.gif Geles visos mano, is kaimyniu nevagiau, ir plenciukais mielai pasidalinciu, tik kad neisivaizduoju kaip, nes gyvenu ne Lietuvoj g.gif Man asmeniskai ir patinka visokios idomesnes nematytos geles, noris kazko originalesnio nei tos su kuriom uzaugau, o dabar kai visokiu mandrybiu ir Lietuvoj galima nusipirkt tai ir nepraeinu ramia sirdim pro geliu parduotuves, man jos kaip naminai gyvuneliai - nors reikalauja tiek pat demesio bet nereikia atostogaujant kartu pasiimt biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane namuose labai daug augalu,apie 20 net nezinau kitu pavadinimo,nes ir mano vyrui patinka koks nors idomesnis augalas,greitai retinti ju gretas reikes nes nebera kur pastatyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Takje @ 2008 11 15, 15:09)
Aciu aciu visoms  ax.gif  Vazonai ir mano mamai labai patinka biggrin.gif Geles visos mano, is kaimyniu nevagiau, ir plenciukais mielai pasidalinciu, tik kad neisivaizduoju kaip, nes gyvenu ne Lietuvoj g.gif Man asmeniskai ir patinka visokios idomesnes nematytos geles, noris kazko originalesnio nei tos su kuriom uzaugau, o dabar kai visokiu mandrybiu ir Lietuvoj galima nusipirkt tai ir nepraeinu ramia sirdim pro geliu parduotuves, man jos kaip naminai gyvuneliai - nors reikalauja tiek pat demesio bet nereikia atostogaujant kartu pasiimt biggrin.gif

Nerealus tavo sodas thumbup.gif Gal netyčia UK gyveni biggrin.gif? Mielai įsiprašyčiau į svečius blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Takje @ 2008 11 02, 20:02)
As irgi savo gelytem noriu pasigirti ax.gif  Pavadinimu nevardinsiu, nes sarasa nelabai idomu skaityti bet galit ka domina uzsukti pasizvalgyti cia
Geles myliu be galo, bet ir vargstu as su jom, pas mus tamsus vieno kambario butukas kuriame nera palangiu doh.gif tai ner kur man ju susidet, o papozuot visas isnesiau i balkona. Tikiuosi jum patiks o gal kokia ir idomesne ar nematyta pamatysit mirksiukas.gif

kokia čia gėlytė? blink.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Brooke @ 2008 11 15, 22:33)
Nerealus tavo sodas thumbup.gif Gal netyčia UK gyveni biggrin.gif? Mielai įsiprašyčiau į svečius blush2.gif biggrin.gif

Haha biggrin.gif aciu, visas botanikos dziunglynas ten iseina. Gaila bet ir ne UK gyvenu verysad.gif Bet jei kuri gelyte labai domina, rasykit i az paziuresim ka galima padaryt mirksiukas.gif
QUOTE(saridon'e @ 2008 11 16, 15:46)
kokia čia gėlytė? blink.gif
user posted image

Cia "mesa" valganti gelyte, viena is saracenijos rusiu, lotyniskai tai berods sarracenia purpurea arba tiesiog purpurea. Nors ne pigi bet kai pamaciau tai nesusilaikiau nenusipirkus. Drauge pamacius irgi uzsimane biggrin.gif Tai uzsiprase Kaledoms jau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Takje @ 2008 11 17, 21:03)
Haha biggrin.gif  aciu, visas botanikos dziunglynas ten iseina. Gaila bet ir ne UK gyvenu  verysad.gif Bet jei kuri gelyte labai domina, rasykit i az paziuresim ka galima padaryt mirksiukas.gif

Cia "mesa" valganti gelyte, viena is saracenijos rusiu, lotyniskai tai berods sarracenia purpurea arba tiesiog purpurea. Nors ne pigi bet kai pamaciau tai nesusilaikiau nenusipirkus. Drauge pamacius irgi uzsimane biggrin.gif  Tai uzsiprase Kaledoms jau doh.gif

o kur pirkai jei ne paslaptis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 11 17, 21:13)
o kur pirkai jei ne paslaptis? blush2.gif

Olandijoj pirkau, bet as taip mislyciau kad gal ir lietuvoj gerai peiskojus yra? g.gif Net nzn...
Cia va radau rasike's posta kaip ji tokia gele is tetos gavo, tai tu jei netingi gali per ja pabandyt teto saltini susizinot smile.gif
http://www.supermama...?...0048&st=480
Parasyk kaip sekes mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai gražios, retos, įdomios gėlytės. aš ir jauču silpnybę gėlėms. Auginu apie 40 kaktusų, apie 15 sukulentų, kliviją, kaliją, 14 sanpaulijų, 2 kalantes, difenbachiją, dracena, fiką, ktenantę, meilenius 7, kriną, garbanotą chlorofilą, gal ką ir pamiršau biggrin.gif
Atsakyti